418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #31914 A Pz 35(t) nagyon jó kis gép, én nagyon szerettem, wipe előtt sokat játszottam vele, még azután is hogy már tier 4-nél tartottam, most nem mentem arra az ágra. Lassú nagyon, de sokkal élvezetesebb vele csatázni, mint a PzII-vel. -
Gunslinger #31913 Jaaa, már megijedtem. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy valaki tart már ott wipe óta. Egyébként megnéztem, 354 csatánál tartok, az nem sok szerintem. -
TheBossbuster #31912 Hát nem a lánctalpat meg a motort kell lőni repesszel,a torony tövét meg páncéltörövel? -
Renegade #31911 ne agódj, fog jönni csatánként 30-40K cr is :-) -
CaRiuS #31910 már megint nem jól fogalmaztam :) Elnézést
Tehát a pre-order előtt :) -
TheBossbuster #31909 hÁÁÁÁÁT INSTÁÁÁLOOM!
Akkor én is a rézbőőőrűűű kissebbséghez tartozom?:)
Mindegy el leszek én evvel a 35(t)-vel is hetekig:)
Csak esélyem annyi,amennyivel már mások is abbahagyták a játékot idegességükbe.
Az elején a loltraktorral még néha adott pár killt.
Ezekkel az újakkal eddig 2 őt azt is egy csatában:)))
-
pett3rson #31908 Szerintem meg lehetsz Te bármilyen tankban, mindegyiket ki lehet lőni, mindegyiknek megvan az erőssége és a gyengesége is, ez így van kitalálva, nem véletlenül, annyit lehet csak megunni rajta, hogy Te vagy béna (vagyis Én) és sokszor lőnek ki, na az igen, az idegesítő, hogy Én ementáli vagyok ők meg kősziklák amit parittyával lövök... -
Gunslinger #31907 1200? Az nem semmi, harmadánál tartok épp.
Miért elérhetetlen a Maus? -
CaRiuS #31906 Én igazán nem tudom hogy mi bajotok van..
Nekem kb 1200 csata alatt sikerült a grille, Jpz IV és a KT
Bőven jó a fejlődési rendszer, mert a játékosok 95%-a napi 1-2 órát tud játszani nempedig 10-20 at.. annak aki ennyit játszik megérdemli hogy hamar végelegyen meg h ne legyen benne kihívás 2 hét után
Ígyis elérhetetlen álom marad a Mause számomra :) -
Gunslinger #31905 Ők szerintem a kisebbség. Heti 10 óra játék az hétköznap este napi 2, annál az átlag bőven többet játszik, én is. Teljesen nyugis tempóban tolom, a héten csütörtökön nem is játszottam, tegnap éjjel mondjuk sokáig fent maradtam, de fél délután kint szöszmötöltem a kertben, tavaszi gazolás meg ilyesmik végett, néha bejöttem fórumozni, a saját példámból indultam ki, mikor írtam az agymenésem. -
pett3rson #31904 később alakulnak majd az arányok, többet kapsz egy-egy menetért, nem kell aggódni, persze azért kell gürcölni egy-egy jobb jószágért. Tier 5-ös tankokból állíts össze egy csapatot, gondolok itt KV-ra, Sherman-re, T-34-re, Panzer IV-re, majd magad is látni fogod, hogy azokkal több pénzt tudsz gyűjteni. Jó ez csak nyugodtan játsz tovább, majd kitapasztalod Neked melyi ktank fekszik legjobban. -
Gunslinger #31903 Normális 400 ezer? A PzIV alig kerül többe, mint a fele, még teljesen kigyúrva sincs sztem 400K és az egy igen jó tank. -
Szakesz #31902 S például mi van azokkal, akiknek tényleg nincs idejük heti 10-20óra játéknál többre? Nekik biztos nem olyan gyors ez. :D -
TheBossbuster #31901 Hát emberek csatánként kb 1500at kapok,és egy normális tank legalább 400 ezer.
Ha heti 2x8 órát tudok játszani úgy látom ez nem az én játékom lesz.
Nincs túl sok sikerélmény... -
Gunslinger #31900 Most ha visszafognák egyeseknek tuti. Semmi sem jó, ez így van mindennel. :-) De tényleg nem kívánom, hogy csökkenjen radikálisan a wot játékosok száma, még a noobokra is szükség van az ellenfélnél mindig. :-) -
Renegade #31899 hát a wowot is kimaxolod egy hét alatt (tudom, tudom, az igaz játék utána jön) :-)
egyébként szerintem is túl gyors, az ember mire kiélvezné a tankot már ott is a következő -
Szakesz #31898 Ha meg lassan fejlődnénk az lenne a baj... :) -
Gunslinger #31897 Nem értem mit nem lehet érteni a leírtakon. Nekem nem fáj a gyors fejlődés, irigy sem vagyok másokra, hanem a készítők vágták ezzel maguk alatt a fát, mert azt még a hülye is belátja (jobb esetben), hogy ilyen gyors fejlődés nem válik a játék hasznára, mert aki hamar elér a csúcsra az hamarabb is hagyhatja ott a játékot, ha már egy idő után nem talál benne kihívást. Más online játékban én még nem láttam ilyen gyors fejlődést, mint itt. Jó, persze, költeni kell érte, de én pl. csak prémiumot vettem, free XP-t egy darabot sem váltok és 4 nap alatt már túl vagyok a német med és orosz heavy fa közepén. Prémium tankokkal az ég világon semmi bajom azon kívül, hogy túlzott használatuk igencsak rondította a játékmenetet az első 3 napban, szeretem ha változatos a mezőny és a csapatban 15 tankból 10 nem ugyanolyan. -
TDantes #31896 Most nem azért, de nem értem a rinya tárgyát. Mi a gond?Akinek volt pénze vett. Nekem is volt pénzem, én is vettem. És?
Lehet még Löwe-t is veszek, de ha nem, nem jutna eszembe, azon morfondírozni, hogy de miaz hogy ennyi meg annyi, meg miért így meg mért ügy...
Még a végén majd én vagyok a hibás, mert volt pénzem, és mertem belőle költeni? Azért ne már.
Nem tudom miért kell prüszkölni a prémium tankok miatt, és már nem először hallom, látom ezt.
Egyszerűen nem értem mi a gondjuk az embereknek a prémium tankokkal.
-
Gunslinger #31895 Egyetértek. Én úgy dolgoznám át az egész research témát, hogy tier 4-ig kb. hagynám a mostani állapotában és a későbbiekben is azt a részét, hogy relatíve könnyű kimaxolni egy-egy tankot, de átlépni a következőre már lassabban menne, azt az XP mennyiséget megszoroznám minimum hárommal, tier 7 felett már néggyel. Nevetséges, hogy a KV-t kigyúrni kétszer több XP, mint aztán elérni a KV-3-at a kigyúrt KV-ról, meg kéne fordítani inkább az arányt, a KV kigyúrási idő sztem korrekt, de nemár hogy 23K XP innen a KV-3. Meg még pénzben sem sok, hogy közel háromszor annyiba kerül. Az XP váltást is 25-ről csökkenteném 10-re.
Egyébként ott toszták el, hogy bőkezűen osztogatták az egyáltalán nem rossz gift Shermant és ugye a pre-order heavykkel is nagyon gyorsan lehetett szedni az XP-t, bőven elég lett volna egy tier 6-os M6 szintű heavyt adni.
Én az elején picit megszívattam volna a CBT-s gift tankosokat úgy ahogy a Valentine-al tették, hogy nem tudják egymást sebezni AP-val, vicces lett volna nézni egy-két olyan kört amikor a sok hülye nem visz HE-t, csak AP-t és 30 tank pattog egymásról. :-) Mert tényleg komolytalan volt elnézni hogy 30 M4A2E4 van egy csatában. -
davidbog #31894 Úgy gondolom a lövedék kompenzációs tényező az oka. A WoT wikin is van róla szó. Ez a kompenzáció 5-10%. A kompenzáció akkor játszik szerepet, ha valami nem 90°-ban találsz el. Ilyenkor annyi a segítség, hogy 5-10°-al csökkentik a páncél döntöttségét, az átütés számításkor kevésbé lesz megdöntve. Feltételezem a 7,5 cm L/70 esetén 5% míg a 8,8 cm L/56 esetén 10% ez az érték. Ezért a 7,5 cm L/70 ágyúnál kevésbé lesz megdöntve a páncél és emiatt vastagabb effektív páncélt kéne átütnie, ezért pattog jobban. -
davidbog #31893 Hm 5 napig nem olvasom az SG-t és rengeteg a hsz. :) Csak a képeket néztem meg, nagyon meglepett, hogy egyesek 3-4 nap alatt tier 8-9-es gépekkel játszanak. Nem semmi. Azért ebből látszik, hogy nem +50% az előnye a prémiumosnak. Tulajdonképpen akkora az előnye, amennyi pénze van, hogy tudjon free xp-t váltani. Nem falami fair.
De nem is ezen gondolkodtam el, ez mellékes. Hanem azon, hogy ha ilyen gyorsan lehet fejlődni, akkor mekkora lesz a WoT élettartama? Gondolom kirívó eset az a pár kép amin tier 8-9-es gép van. De ahogy a mai nap hsz-et elolvastam sokan már tier 6-7-es gépekkel játszanak, ezek már nem ritka jelenségek. Véleményem szerint az ilyen gyors fejlődés nem sok jót ígér a WoT-nak. -
Gunslinger #31892 Én béta alatt kaptam tőle egyszer agyfaszt meg rá is untam és akkor toltam rá egy uninstallt, vagy három hétig felé sem néztem, de most már haverok vagyunk a játékkal. :-) -
Hát még én is bevallom meglepődtem... elkezdtem játszani, meg srácok is mondták akikkel még bétában játszottam hogy nehogy letöröljem már, aztán meggondoltam magam és belevágtam újra.. Orosz heavy és TD ágon ficánkolok csak meccsenként 100-600xp között.. vicces.. illetve nem is magával az xp-vel van a bajom hanem az hogy a későbbiekben eléggé durván pénzszűkében leszek most van 150k-m ezzel kell takarékoskodnom ahogy lehet... -
Gunslinger #31890 Azért betojás, hogy egyik nap fos meg uninstall aztán később meg ez :-) -
Lehet hogy jövőhónapban én is :)
De én nem kifejezetten prémiumra, csak garázshelyre, 6-7 slot az nem elég egy tankmúzeumhoz :D A prémium acc. különösképp nem érdekel, egyszer úgy is meglesz minden :) A nagy tankok meg fenntarthatóak kicsikkel, vagy nagyon profi játékossal. Aki meg platoonozni akar majd meghív :D
De 600 goldot nem sajnálok két helyre, mivel másra nem költök goldot, ezért ezzel el is leszek vagy fél évig :D -
Asszem még is költeni fogok premiumra
-
Áh, fölösleges ilyen kis gépekbe a Tier 9-es rádió több ezer xp-ért...Luchs-ba, Leopard-ba megéri, mert azok kifejezetten felderítők, de amúgy ne költs rá addig amíg nem érsz el legalább nem is tudom, Tier 5-6-ig. -
hellokitty92 #31886 tiszta benny hill show volt:D -
Gunslinger #31885 Még a legdurvább heavyknek is kell support, egyedül nagyon be tudja őket tenni a hintába egy kis fürge gép. -
hellokitty92 #31884 jaja jó taktika+ természeti adottságok... ma a játék nagyon vége felé, su76al (5 hp:D ,fejlesztett felfüg, motor, stock 57es) 4x kerültettem meg egy kv-val (doboz torony,122mm) pagorki mapon azt a szikla csoportosulást amiről olyan jól be lehet kempelni a félszigetet... amikor meg a bázis meg az arty felé indult mindig szegecseltem háttúlról, aztán megint nyúlcipő és így tovább, 4 percen keresztúl tartottam fel, mire 1 csapattársamnak sikerült elfoglalni a bázisukat:D hatalmas volt, se előre se hátra mert kapta is egyből a borsót a seggébe, csak forgolódott mint pók a falon...:D:D -
akkor ha mondjuk az utána lévő 2-3 tankba is az lesz a kifejleszthető rádió.. és akkor azokhoz már nem kell kifejlesztened. egyébként annyit csinál hogy ha a térkép másik végén scoutolnak egy ellenséget akkor azt is láthatod.. de ha nem jó a rádiód akkor nem látod... csak ha közelebb mész -
Srácok megéri a rádiót fejleszteni?
még csak a Tier 3-ban vok, de sajnálom rákölteni az XP-t szintlépés helyett. -
Gunslinger #31881 Mondjuk ebben van valami, Himmelsdorfon követte el ellenem a játék, ott azért nehéz bujkálva 650 méterről kiszedni bárkit is. A KV 107-ese viszont elég pontosnak bizonyult eddig, 400 méter fölött is szedegetek ki vele. -
A kis M7-est is berakja KV ellen :D Ilyen 70-et vagy mennyit sebez az a kis izé...ügyesen kell játszani vele, hogy kilőhesd azt a nagy mamutot...
Ezért jó mindig a nagyobb cuccban lenni. KV, KV-3, Maus :D -
Szakesz #31879 Csak amíg a Stug III 650méterről sebészi pontossággal szedi áldozatait, a KV még 20méterről is mellélő ha szerencsétlenül jön ki a lépés... -
Renegade #31878 mert t5, ugyanolyan erős mindegyik, hiszen balance van ;)
-
Gunslinger #31877 Miért rak be a játék Stugot KV-val szembe egy az egyben? Mi ketten voltunk a lista tetején csak ő az ellenfélnél. Simán egylövéseztem míg fordítva nem tudom elképzelni, hogy sikerülne. Ez így nekem kellemes volt, de fordított helyzetben nagyon anyáznék. -
az volt.. vesztésre álltunk.. aztán beindultam és megnyertem.. mert csak én maradtam már meg még egy másik kv de az meg semmit nem csinált :S xD :D -
Gunslinger #31875 Na az a 11 killes ütős kör lehetett :-D