A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #31893 Hm 5 napig nem olvasom az SG-t és rengeteg a hsz. :) Csak a képeket néztem meg, nagyon meglepett, hogy egyesek 3-4 nap alatt tier 8-9-es gépekkel játszanak. Nem semmi. Azért ebből látszik, hogy nem +50% az előnye a prémiumosnak. Tulajdonképpen akkora az előnye, amennyi pénze van, hogy tudjon free xp-t váltani. Nem falami fair.
De nem is ezen gondolkodtam el, ez mellékes. Hanem azon, hogy ha ilyen gyorsan lehet fejlődni, akkor mekkora lesz a WoT élettartama? Gondolom kirívó eset az a pár kép amin tier 8-9-es gép van. De ahogy a mai nap hsz-et elolvastam sokan már tier 6-7-es gépekkel játszanak, ezek már nem ritka jelenségek. Véleményem szerint az ilyen gyors fejlődés nem sok jót ígér a WoT-nak.