banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Nem értem mit nem lehet érteni a leírtakon. Nekem nem fáj a gyors fejlődés, irigy sem vagyok másokra, hanem a készítők vágták ezzel maguk alatt a fát, mert azt még a hülye is belátja (jobb esetben), hogy ilyen gyors fejlődés nem válik a játék hasznára, mert aki hamar elér a csúcsra az hamarabb is hagyhatja ott a játékot, ha már egy idő után nem talál benne kihívást. Más online játékban én még nem láttam ilyen gyors fejlődést, mint itt. Jó, persze, költeni kell érte, de én pl. csak prémiumot vettem, free XP-t egy darabot sem váltok és 4 nap alatt már túl vagyok a német med és orosz heavy fa közepén. Prémium tankokkal az ég világon semmi bajom azon kívül, hogy túlzott használatuk igencsak rondította a játékmenetet az első 3 napban, szeretem ha változatos a mezőny és a csapatban 15 tankból 10 nem ugyanolyan.