418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    1, A T-28 a messze legszarabb tank amivel mentem. Scoutolni nem lehet vele, mivel papírból készült, és el se jutsz az ellenségig.

2, A tűzereje nem túl jó, pár az 57mm-s ágyú cool.

3, 40-50 XP-s körök a kedvenceim...
  • Szakesz
    A hull downos T29-et nem hiszem, hogy mindenféleképpen tankoknak kéne kiszedniük.
    Ha minden kötél szakad, egy Hummel és egy loltraktor elintézheti. :)
  • Malachit
    Testrejtős T29-et inkább hagytam a fenébe és kerestem mellette másik célponot (mindíg volt másik). T32-nél is testre mentem. Attól felfele meg inkább hanyagoltam :)
  • TDantes
    Egyes helyzetek...persze, vannak egyes helyzetek, de kilőhetetlen tankok nincsenek, és a T29 a sikerét nem annak köszönhette a WoT-ban ,hogy olyan nagyon csúcs-szuper-hű-de-jó( bár tényleg jó, nekem is volt) hanem hogy sokan nem tudták hogy kell elbánni vele.

Pedig minden tanknak van gyenge pontja.

Igaz, a T29-nek kevés van, de még a fedezékbe bújó, testét eltakaró T29-est is ki lehet szedni.
  • SZU
    Mindenre van gyógyír.
  • TVelvet
    Ha van valakinek orosz test szerveres accountja amin van lowe, vagy kv-5 megköszönném, ha egy teszt erejéig megosztaná velem. :)
  • marchizor
    megnézném, hogy egyes helyzetekben te hogy fogod a testemet lőni :)
  • TDantes
    Messziről a testét, közelebbről a fülit, ennyi.
  • TDantes
    De tested van...
  • Malachit
    Hát ha kilóméterről kilövöd szemből a füleit gz. Én bétában nem nagyon tapasztaltam, hogy azt próbálták volna. T32 meg orvosolja ezen problémát.

A levél a spam között se volt. kukát is lestem de szimplán nem jött semmi se.
  • marchizor
    nincs fülem haha :D
  • TDantes
    Legyek gonosz? Nincs jobb érzés mikor jön egy T-29-es amelyik azt hiszi minden lepattan a tornyáról, belelövök abba a csini füleibe, és három lövés után távozik az örök vadászmezőkre...
  • marchizor

ennél jobb érzés nincs a játékban - figyelni ahogy pattognak le a golyók a T29-ed tornyáról, 1-2 átüti, az is sebez max 50-et... :D 34 bekapott, 200 hp mínusz, ha tovább lőttek volna, szerintem meg lett volna a 100 is :D
  • Szakesz
    Egyelőre én se tudom elképzelni, hogy akarják megoldani. :)
  • hellokitty92
    hát az elég érdekes lenne, 47mmessel löhetnél mondjuk 6-8at mire valami batár nagy gun betölt, vagy akkor most melyik gunra is kéne várni, nameg a célzás is egész érdekes lenne ha egybe lenne vonva mondjuk 2 ágyú:):D

a kép meg elég csalóka mondom valami tier 2-3as kis minitank erre t1 heavyt megszégyenítő méretű...:D
  • davidbog
    Ez az ARL-44. Gondolom ez lesz az alap torony. A kép alapján valami 75 mm-es vagy akörüli lövege lehet. Az a torony valami hihetetlen milyen kacat. Az 1910-es években volt hasonló kinézete a rombolókon lévő lövegtornyoknak. :) Biztos lesz hozzá normális torony is. A képen látható harckocsi valószínűleg a prototípusokra hasonlít a legjobban. Szerintem elég rusnya egy gép.

Az egész konstrukció nem nagyon volt életképes. Még a végleges verzió se volt elfogadható. Túl nagy volt a test, a futómű is elavult, a 600 LE-s Maybach motor pedig gyenge volt. A váltó, a futómű és a motor elég gyakran meghibásodott. A végleges verziójú torony és a löveg volt az egyetlen ami modernnek tekinthető. A homlokpáncélzata 120 mm vastag és 45°-os.

Amint elérhetővé vált a franciák számára az M47 Patton, gyorsan le is cserélték az ARL-44-eseket. A szerzett tapasztalatokat felhasználták az AMX-50-nél, ami szintén nem lett egy jó konstrukció. Az első igazán ütőképes hadrendbe állított francia harckocsi az AMX-30 volt 1966-ban.
  • Szakesz
    Esetleg egyszerre tüzelhetnél mindegyikkel. :)
  • hellokitty92
    mint egy kis doboz tornyos, 107es kv karikatúra:D egyre nagyobb késztetést érzek h kipróbáljam a franci ágat, szégyen-nem szégyen... mindegyik tankukhoz keresek majd valami fehér zászlós skint, elvégre mégis csak franciák...:D

ez a multigun dolog hogy működne? lehetne váltogatni a lövegek közt, mint mondjuk a lőszerek közt?
  • SZU
    SU152 lennék. Egész reális. A kedvencem az ISU volt, mert az objecttel csak 1 napig tudtam játszani.
  • garaib
    Nem fogta meg a levelező rendszer spam szűrője, mert nekem a freemail megfogja a WOT-os leveleket?!
  • Rainbow15
    TD-k mindig magyaráznak, hogy menjek be egy shermannal a KV-k és IS-ek közé? :)
  • peter9228
    Tessék, itt a (szerintem) első tier 10-es:
    link
  • Wlanseraf
    juj bazze:) mintha furnérból lenne a tornya:D
  • Wlanseraf
    Jobb mint a Lee:))))))))))))))))))))))
  • V43 1105
    Na háttér lemaradt, lényegnekem ő jött ki
  • V43 1105

• Ulvar
    Sherman lettem! :((((8 ki sem posztoltam.
  • Nazarov77
    jézusom

Amúgy ma olvastam a Q&A topikban hogy a multigun megvalósítását csúsztatták és e nélkül jönnek a francia tankok, érdekes lesz mert egy jó pár tankjuknak több ágyúja van.
  • Eagle16
    Valami francia csoda, nem tudom a nevét, most rakták ki fészbukra.

• hellokitty92
    whehehehehehe:D:D boccs:D
    nekem m6, az már nem is olyan rossz:)(Y)
  • Malachit
    Valaki belefutott a következő problémába és esetleg sikerült valamit elérni ezzel kapcsolatban?

Vettem Preorder Light csomagot. Sikeresen le is vonta a kártyáról a pénzt, továbbá kaptam visszaigazolást is rólla az Ultimate Pay-től, de a Promo kód e-mail nem jött meg a Wargaming-től.
    Írtam vagy 4 tiketet, meg 2 mailt a supportnak, még topikot is nyitottam (ami jól etűnt persze valahova), de semmi. Csak az automata válaszokat kapom, hogy vették a tiketet és ez meg ez a száma. A hivatalos fórumot olvasva a elég sokan (lehetnek pár százan) küzdenek ezzel a problémával, de ott is mindenki ugyan erről ír. Support füle botját se mozdítja, csak lenyúlják a pénzt és kész, esetleg lezárják az ezzel kapcsolatos nyitott fórumokat. A paypal cég ami meg közvetít, azt írja vissza mindenkinek akik leveleztek velük, hogy ők elküldték a pénzt a cégnek, levelezzenek azokkal...

Én még csak mondhatni kicsit szívok a magam kb 9600 forintjával, de olvastam heawy vagy többcsomagos levél eltűnésektől is, ami már nem olyan kis tétel...
  • Wlanseraf
    Bazzeg Hummel:D
  • Eagle16
    Jééézusom...azt adta ki hogy M3 Lee :D

Na nee...én utálom azt a tankot.
  • erdos
    Ilyen névvel ilyet nem illik mondani druszám :-)
    A 75/70 új értelmet ad a PIV-nek, meglátod. Egy igazi tökös legény lehetsz vele, távolról eszméletlen pontos és viszonylag szépet is üt. Ezzel szárnyalni fog az a csalódás tank. Nekem nagy favorit.
  • Szakesz
    PzVI Tiger tank vagyok. Ki hitte volna? :)
  • Imation
    Az L70 egy kiváló ágyú azzal az igazi a PzIV, az alap ágyúba pedig csak HE lőszert tegyél mert az arra van kitalálva.
  • Tono34
    SU-152
  • Eagle16
    Ez sok mindentől lehet.

-57%-os legénységgel csoda hogy egyáltalán eltalálod...nagyrészt gondolom mellémegy, akár még közelről is
    - a kis kaliberű lövegek (mondjuk 75mm alatt) alig sebeznek HE-vel egy erősebb tankot.
    - ha talál a lövésed AP-vel, akkor lehet azért nem sérül, mert az ellenséges tank belső modulja elnyeli a sebzést. Pl. ott az IS-4, a vezető ablakára lőve sokszor van átütés, kritikus találat, 0 sebzés --> a vezető kinyiffant és elnyelte a sebzést...
    Ha a lánctalpat találod el véletlenül, az is elnyeli a sebzést, néha még csak a lánctalp sem esik le, csak sárga lesz. Pl. a Párduc II-met lánctalpát oldalra eltalálta egy IS-2-es, de csak annyi történt hogy mindkét lánctalpam, besárgult, 0 HP veszteség.

- aztán lehet a nyilvánvaló is, az AP gránát lepattant. Ez szemmel is látható, ahogy a lepattanó gránát megcélozza a Holdat, de be is mondja a parancsnokod ilyenkor hogy: Ricochet. That one bounced. Stb...

Esetleg idevehető még a népszerű összeesküvés-elmélet is, miszerint a játék határozza meg, már a csata elején hogy melyik csapat fog nyerni :D Ha neked rossz lapot oszt, akkor eltűnnek a lövéseid, lepattannak, nem sebeznek stb. Ebben is lehet hinni.
  • Metalmilitiakid
    hát ha medium az ellenfél akkor mondj le a sebzésről, esetleg critical hit, de t-46 a-20 ellen sem esélyes mert nekik már vastagabb a páncél
  • zserrbo
    Az miért van, hogy ritkán veszi le az ellenfél hp-ját a lövésem? Nagyrészt megvárom a célzást és próbáltam már HE lőszerrel is. Ki van maxolva egy t-26-osom egy 37mm-es ZIS 19-es ágyúval és 57%-os legénységgel. De tényleg vicc, hogy én sebződök, mert ő eltalál de én nekem nem adja be a lövést :/