A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malachit #32204 Valaki belefutott a következő problémába és esetleg sikerült valamit elérni ezzel kapcsolatban?
Vettem Preorder Light csomagot. Sikeresen le is vonta a kártyáról a pénzt, továbbá kaptam visszaigazolást is rólla az Ultimate Pay-től, de a Promo kód e-mail nem jött meg a Wargaming-től.
Írtam vagy 4 tiketet, meg 2 mailt a supportnak, még topikot is nyitottam (ami jól etűnt persze valahova), de semmi. Csak az automata válaszokat kapom, hogy vették a tiketet és ez meg ez a száma. A hivatalos fórumot olvasva a elég sokan (lehetnek pár százan) küzdenek ezzel a problémával, de ott is mindenki ugyan erről ír. Support füle botját se mozdítja, csak lenyúlják a pénzt és kész, esetleg lezárják az ezzel kapcsolatos nyitott fórumokat. A paypal cég ami meg közvetít, azt írja vissza mindenkinek akik leveleztek velük, hogy ők elküldték a pénzt a cégnek, levelezzenek azokkal...
Én még csak mondhatni kicsit szívok a magam kb 9600 forintjával, de olvastam heawy vagy többcsomagos levél eltűnésektől is, ami már nem olyan kis tétel...