418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tgulyas
    Hali , jól látom hogy meg szűnt a bank kártyás fizetés ?
  • f24sg
    Elnézést kérek akkor, nekem valahogy úgy tűnt a régebbi beírásokból, hogy a kettő ugyanaz a személy, de akkor bocs!
  • Adjunktus
    Ferdinánd lettem.
  • Plata
    Nemcsak nézni kellene hanem látni is.
  • Gunslinger
    Ma még nem volt győztes csatám, hogy lehet az, hogy mindig a vesztes oldalra pakol, a növény csapattársakhoz? 6 scoutból 5 leghátul csücsül egy bokorban, mégis mire játszanak ezek?
  • Eagle16
    Feltöltöd a képet ide: link

Majd kép beszúrása és a cím helyére beírod a kapott direkt linket.
  • crossy104
    Hogy a bánatba lehet ide betenni ezeket a képeket? Leirná valaki részletesen? Előre is köszönöm! Nekem nem megy.Béna vagyok.
  • Eagle16
    Felmentem már egy kicsit tesztszerverre...meglő a GW Párduc, mínusz 1000 Hp...király, megnézem már mennyit sebez, mert mintha ez régebben kisebbet ütött volna...damage: 1200.. Haha. 0,38-as pontossággal.
  • TheBossbuster
    Gyerekek ha Pz Kpfw III Ausf A-val megyek,akkor csak olyan csatákba fog dobni ahol mindenkinek kétszeres a tűzerje meg a páncélzata?
    Már a 10-ik ütközet és teljesen esélytelen vagyok.
    Kreditem nincs új toronyra arra meg nem lehet rárakni valami normális ágyút.
    El is neveztem a gépet!
    Ugye van a Pz Kpfw VI Tiger,ez meg a "Pz Kpfw III Ausf Agyaggalabmb"...
  • kiskami
    Ez nem Overlord, hanem a Wargaming nagyfőnök vaze.
  • hellokitty92
    hát pedig valakinek meg kellett mozdítani az arcvonalat:) és néha nagyon is kifizetődő, megéri a kockázatot! ne arra gondolj h befutok vérpistike módjára az ellen sűrűjébe, hanem megfontoltan és óvatosan megyek... legtöbbször... bár pár másik kempelő tdre azért ráhozhattam már a szívbajt egyszer kétszer Prokhorovkaban:D de az xpért bármit, mert prém nélkül egyenlőre az a legnagyobb gondom, a credit a jön:)

nálam az amcsi heavy lenne a fő vonal(megint:)), csak még mindig nem mertem megvenni a lee-t:D az orosz td szál csak a support szerepet tölti be. igazából csak a su85ig tervezem vinni, de lehet h tovább is, mert nagyon élvezem:D a t32őt nem élveztem ennyire pedig az a favorit nálam, megvan a filingje ezekkel a kis kukáskonténerekkel bujkálásnak, meg szemétkedésnek a nagyok ellen:D kihívást jelent...
  • Achmed927
    Csak 1 jó tanács : ne hősködj !!!! Neked mint TD-nek az a dolgod hogy kempelj. Ha annyira támadni akarsz vegyél mediumot.
    Ez van. Alacsony tierű meccseken ezek lesznek. Senki nem akar hama meghalni, mert sokat bukhat. (főleg a prémium nélküliek) Amúgy meg tény hogy sok butus játszik. (sajnos)
    Azzal a kis ,,vacakkal" meg főleg bújjál. :D:D (igaz a ruszki TD jól álcázódik)
    1 szó mint 100 : ne akarj rohangálni TD-vel, mint a gyalogkakukk.
  • Wlanseraf
    Ezt most lőttem:)

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. április 19. 23:14:20
    Jármű: T-14
    Kapott Tapasztalat: 1 789, kredit: 41 338

Csatában elért Achievement: Top Gun, Wittmann Kitüntetés
  • Tono34
    A legjobb köröm PzIII-al, prémium nélkül:

Kicsit fura PZIII-al a steel wall :)
  • f24sg
    *sszamármeg, tekerjétek az elejére az első linken...
  • f24sg
    Overlord:
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=j5-aztxIzfs&feature=player_embedded#at=82]
    "I'm good with my Panther at kiling T-54s"[/URL]

többi
  • Met
    nekem is nagyon nehezen ment ma de legalább meglett a PzIV :)
  • Achmed927
    .eu -ra küldd. De a másikon is megnézik, illetve foglalkoznak majd vele sztem.
  • Rainbow15
    ezt én is észre vettem ma :D
    pl. nyerésre álltunk, egyik oldalon 2 td-vel, t34, és én a shermannal. 2 medium volt előttunk, távol. Mondom a t34-nek, gyere előrébb te is. Erre ő: gyere te vissza :)
  • hellokitty92
    am ma van a kempelés világnapja? vagy a noobok ellepték valamiért a servereket? 5 meccset játszottam de ma már a 2. eset h su85bvel kellett egyedül(!) támadnom... mire mögöttem két kockával lemaradva megindult 2 kv +1 med +1 td, pedig az ellenség már tisztán vesztésre állt+ a fő ereje is a másik oldalon volt lefoglalva! 3x írtam már h go! majd írom h támadnunk kéne már! visszaír az egyik h stugjaik vannak, és azok nagyon jó spotterek... mondom nekünk meg van két 100%os heavynk, nekik kéne megindulni... erre semmi, várok... várok... semmi... ekkor fogtam magam és elindultam:) nyertünk, 3 killel fejeztem be...
  • TheBossbuster
    Én Panzer VI Tigris lettem:)
    Mennyit kell még melóznom ahhoz hogy meglegyen!
    Most tartok Panzer III Ausf.A-nál.
    Hát nem kis szívás mondhatom!
    Kéne egy célkereszt skin az ilyen tankokra,mert kb annyi esélyük van:)))
  • Renegade
    letékázott egy barom, küldtem mailt a support kukac worldoftanks.com-ra, nekünk oda kell küldeni, illetve van olyan, hogy .eu?
  • hellokitty92
    darabonként 20k birodalmi kreditéert átképezheted őket bármilyen másik tankra, és 75%os képzetségre, arannyal meg nemszámit milyen a képzetsége, megmarad neki, csak az 200/1 fő:$ bal klikk a kiválasztott csókára és ott képzés, kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt:)
  • SirAlo
    Amugy ha egy BT-7Be van a legenysegem kb 60%-on es a BT-7et el akarom adni de veszek egy uj tankot nem lehet atrakni az uj tankba oket? hogy ne kezdjen ujbol 50%-rol ?
  • Wlanseraf
    Ezért szeretem az SU-152-őt:) oneshot a KV:D
  • Gunslinger
    Najó, Tigris rohadtul nem ellenfél sima KV-nak sem, hiába kétszer több a HP-ja.
  • spiczi91
    A T28 és T46 marhajó tankok, a Bt-7 tényleg trágya. :D
  • yossarianHUN
    Dehogynem csak vedd rá meg a 107-est és röhögve fogod 1v1-ben lezúzni a Tigriseket :D kedvenc tank a mai napig.
  • Ulvar
    Ez tök jó! Nem értem a szöveget, de tetszik a zene maga! A témáját persze nyilván lehet érteni!
  • Gunslinger
    Ma is csak egy dupla XP-s körre sikerült játszanom, de ennyi alatt meglett a KV-3, mert egyből nyertem megint KV-val, de most csak 3 kill jött össze, tier 8-as csatába pakolt be. Holnap lesz időm kipróbálni a KV-3-at, de valami azt súgja, hogy akkora OP nem lesz azért, mint a KV volt.
  • Gunslinger
    T-28-at szerettem, messze jobb a PzIIIA-nál és sztem a PzIII-nál is.
    T-46 is jobb tank a PzIIIA-nál, csak a bőre picivel vékonyabb.
  • Gunslinger
    Két napja már írtam egy fickót...
  • SZU
  • Rue East
    mondjuk a bétában nekem kb 8 kör volt a t-46, mert már minden ki volt fejlesztve ami nem csak kifejezetten hozzá való és akkor élveztem
    t-28 elején elég rossz volt, de végül annyira belejöttem, hogy sokáig azzal tartottam az xp rekordomat (1800 valamennyi)
    azért a stock kv-t is nagyon rühelltem az elején, de a 152-essel nagyon jókat szórakoztam :D
  • szabii98
    én azt szerettem :P de a T-28 után a KV megváltás volt xD
  • stork13
    Szép a, a.... a, pipacs. :)
  • Rue East
    és T-46?
    én pont azzal szenvedek, scoutolni nem tudok, mert észrevesznek és egyből kilőnek kb, távolról meg köpködjem a megymagot?
  • szabii98
    De a BT-7 gyors, a T-28 meg EGY NAGY SZAR :DD
  • nagypite
    Ja T29 egy csíter tank, de minden tier-ben van egy ilyen tank
    pl tier 5-ben KV, tier 6-ban kv3, tier 7-ben meg a t29
  • SirAlo
    En is igy vagyok a BT-7 el:|