A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #32264 hát pedig valakinek meg kellett mozdítani az arcvonalat:) és néha nagyon is kifizetődő, megéri a kockázatot! ne arra gondolj h befutok vérpistike módjára az ellen sűrűjébe, hanem megfontoltan és óvatosan megyek... legtöbbször... bár pár másik kempelő tdre azért ráhozhattam már a szívbajt egyszer kétszer Prokhorovkaban:D de az xpért bármit, mert prém nélkül egyenlőre az a legnagyobb gondom, a credit a jön:)
nálam az amcsi heavy lenne a fő vonal(megint:)), csak még mindig nem mertem megvenni a lee-t:D az orosz td szál csak a support szerepet tölti be. igazából csak a su85ig tervezem vinni, de lehet h tovább is, mert nagyon élvezem:D a t32őt nem élveztem ennyire pedig az a favorit nálam, megvan a filingje ezekkel a kis kukáskonténerekkel bujkálásnak, meg szemétkedésnek a nagyok ellen:D kihívást jelent...