418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #33354 152 millis ágyú nagyon szar szerintem,közelharcra jó,talán.De mire újratölt kinyírnak rég. -
Ha a KV-n 152-es van, akkor az csak támogató tank lehet. Kell mellé meg valaki, aki gyorsan tud lőni és megvédi a KV-t, amíg az tölt. -
Plata #33352 valóban,túléltem hogy négyen rám másztak,és még arty is kóstolgatott. -
Megvettem KV-ra a 152-es ágyút, remélem nem fogok vele sz****. -
KV, egyértelmű -
Overlord bloggjában Ott írja amúgy, hogy a KV5 az tier 7 és a Löwe az meg tier 8 tank lesz. -
Plata #33348 Mit gondoltok ki éli túl azt ha 2db t34 1db KrumpLee és 1db Pz4 megtámad egy KV-t,amint az a bázisát védi? -
baalbaalbaal #33347 Van tier 5-ös light tank??? -
TDantes #33346 Ezt hol olvastad? Amúgy mind kettő tier 8 -
na végre visszaértem ide is :-)
Repkednek már a t10-es tankok? :-) -
A tesztszerveren nemrég még csak 10k és 7,5k volt...pedig már az is elég drága. -
Skill #33343 akinek van pénze nem érdekli ,hogy menyibe fog kerülni. akinek meg nincs az meg grindeljen. amúgy én is gondolkodtam veszek tankot goldért aztán szerencsére nem tettem. low lvlen is kell szívni egy kicsit , hogy lehessen élvezni a játékot + ahogy néztem az azonos tankoknak jobb pl az ágyújuk. szal gold = premium. az viszont elégé kell ha nem akarsz fél évet játszani a maxos tankért. -
Most olvastam. Ugye a hamarosan megjelenő patchban lesz 2 új tank amit meg lehet vásárolni aranyért. A német Löwe és a ruszki KV5 ezek 8 illetve 7 tierű heavy tankok. Mondom magamban háát erre lehet rászánok egy kevés goldot. Erre most látom, hogy a Löwe 12 ezer aranyba a KV5 meg 15 ezer aranyba fog kerülni. Kérdem én, ezek normális embernek tartják magukat??? -
Renegade #33341 ja, szerintem is felháborító, muszály leoval platonban mennem, hogy t10 csatába kerüljek :-( -
Renegade #33340 azért vérlázító, hogy nagyon kell tudni célozni, hogy a KT maxos ágyúja átvigye a T8 prémium tankot :-( -
hellokitty92 #33339 én nem érzem olyan nagy dolognak ezt a fedezéktologatást! jóvan előről állati nagy kíhívás lesz kilőni, de az oldalára meg a seggére nem kötözhet fel egy-egy roncsot! nem beszélve arról h nem sok olyan alacsony tank van(adott tier +-3 tier), ami fölött el tudna lőni a T széria, legalábbis úgy h a fedezék tornya miatt ne keljen kilógnia valamenyik oldalának...
játékstilus, és hozzáállás kérdése h kinek milyen tank fekszik, vagy mit tart jónak, vagy rossznak egy tankban... pl sokan szidják a német hevyket h mindenhol át lehet lőni őket... rám pl a vk45(fullos) óriási benyomást tett amikor haverral platonoztam, pedig én is t32vel mentem (és nem egy is-4et,t34et és éppen vk45t vagy nagyobbat sikerült kilőnöm már)... mindig hagytam h szépen mennyen csak előre:D na jó azért annyira nem...:D -
huppanj csak bele a T34-be na az kihívás lesz xD
random battlében szakasz mentesen
én is úgy játszottam mert cikinek tartottam volna beállni haverok mellé hogy lehúzzam őket ezzel a szupi tankkal
-
Renegade #33337 QQ
ezért bosszant engem, hogy a plecsniket nem jutalmazzák némi + xp-vel :-( -
hellokitty92 #33336 de azért a mostani helyzet is kissé, hogy is mondjam, félelmetes nála...:D:D kt a legnagyobb neki most...
az L/70essel egyszerűen lehetetlen mellé lőni: abbey mapon éppen készültem kilőni egy másik pz4es, ami hirtelen kifordult a lövés elől, ami kilőtte az utánna jövő, éppen előtűnő t-28ast... na mondom:D
21ből 20 talált, 4 kill, de sajnos vesztettünk, megint én voltam az útólsó aki küzdött a végsőkig... 350xp mesterlövész + még egy jól elkúrt játszma...:O -
Renegade #33335 a T-54 az még CB :-)
Az amcsi tankok ügyes kézben borzasztó kemények. Sosem volt, csak teszteltük, én Maus, Szakesz rám állt T32-vel, még HE-vel sem tudtam lebontani, miközben szarrá lőtt :-)
Kiváncsi leszek, mi lesz, ha bejön a roncs tologatás, ha nincsen arty, akkor az amcsi hvyk lesznek az op tankok. -
Szakesz #33334 Wipe előtti kép...:) -
A kiosztás , T5 light-nak határ a csillagos ég :)T12 az se hepi kategória, de ott mint scout szerepel.
-
hát te egy érdekes mutáns mix játékos vagy xD
már magában OP vagy te magad b+ már t54-et is elérted ilyen rövid idő alatt wow
van időd rendesen
igaz van vmi ebben a 60%ban szerintem úgy kb60%ban balance is közrejátszik de ha a játék legjobbja a 54 akkor a legszarabbja az amcsi T34 heavy xD tier9ben
(azzal milyen fun balance-okat csinál a game
állandó baráti párja az obj ráadás 2 átlagban
amikor elkezdtem vele azt gondoltam bírni fogom az 50%on tartást aztán hamar rájöttem a balance system rendszerére mert ahogy elindultam a 0ról élből bevágott -10kört pedig tudta a game hogy alap ágyúm van és mikor sikerült -2-3 ig visszahozni onnantól megvadult jöttek az 5perces 15:4 15:0ás érdekes meccsek
lásd szuper balance miatt 3alap T34 vs 2obj IS4 stb
végül -15 körül sikerült kicsit vissza hozni -5-re aztán megint lefelé a leejtőn -17 így átlag kb beállt -10 köré
ezért a T34-el elég necces játszani mert érzékenyebben figyeli az ember a játékot mert nagyon nem mindegy kik ellen van.)
a végén kb 46%-on zártam vele. -
hellokitty92 #33331 akkor te igazán szerencsés vagy, én az összes alap tankkal is végig szoktam szopni a legnehezebb csatákat... pl pz3 első csatámban az első 6 helyen csak tier 6-7 és többnyire heavyk, kv-3, kv, su-152, vk36 és egyéb ehhez hasonló nyalánkságok...:O -
Azt figyelgetem a balansz rendszer mintha figyelembe venné a csaták számát és az össz xp-t.
pl: Megveszek egy alap vasat tingli-tangli csaták vannak most meg, hogy pár csata és elérem a /70-et PzIV.-re 2-3 Tier8 is akad egy csatában. -
Renegade #33329 pzIV nem rossz (régen utáltam, de csak 10,5-essel használtam), nem egy KV szó se róla, kempelni (bláááá) kell vele.
-
hellokitty92 #33328 legnagyobb bajom vele az agilitása meg a lassú tornya, amúgy egész szerethető masina lenne...:) -
Szakesz #33327 Ha a pzIV se jön be, felejtsd el a német ágat. :) -
hellokitty92 #33326 akkor is szar tank ez a pz4, rühellem még az ilyen körök ellenére is... legalább egy top gunt össze lehetne vele szedni megint, de nem...:O:D
-
Renegade #33325 no offence :-)
én artysként kezdtem, nem is nagyon zavarnak (lásd FAQ), aztán medes lettem, majd hvys. A T-54 borzasztóan kemény, pláne, ha nem sajnálod rá a pénzt és +15% engine powerrel ugrasz neki a csatának. Szerencsére az utolsó patchben lecsavarták a lepattanóját, de még úgy is vidáman lehetett vele ész nélkül harcolni (60% winrate, úgy hogy le se szartam, hogy kilőnek, vagy sem). HW előtt nem sokkal teszteltük 3 órán át Szakesszal, P2-nek 50%-ban, Mausnak 0%, IS7-nek kb 30%-ban volt ellene esélye. Természetesen nem kilőhetetlen, de értő kezekben a játék legveszélyesebb tankja. -
hát 300méter(xD)en csak téged néz ki a tömegből
az már pekh
de ilyen távolból meg szinte minden op lenne nem gondolod de mind1
-
zoltang #33323 -
persze nincs kihívás mikor csak tier10 és 9esek között találod magadat aztán táncolhatsz az életedért már ha sikerül körbe kerülni őket anélkül hogy ne kapj be egy obj+IS7 kombót
meg ugye az egyértelmű hogy te az 54el szemből nem nagyon lövöd át az ilyen nagy vadakat IS4-7-eseket ezért nincs más esélyed csak oldalba kapni őket
de amúgy meg nagyon utálom ezt a lekicsinyítő hsz-t hogy nincs kihívás de hogynem minden médium kihívás!
még ha az artyra írogatnátok ezeket a szuper hsz-eket de hát az annyira nem szúr szemet mint a kis med mi aki ha ügyesebb bedarál mert mozog
-
Vicc amúgy, hogy a T54 egy kalap szar volt a maga idejében, itt meg a sok 2. VH-s antik cucc között meg ő a király :P -
Renegade #33320 figyelembe véve, hogy IS7 sem nyírja ki (50-80%), te viszont 50%-ra leütöd a játék legrosszabb t7 hvy-vel, az díszes ;) -
100m-en belül ja. Aztán mit csinálsz ha 300m-ről lövöldöz vagy messzebbről?
És nem hülyeség, tesztszobában teszteltük, én a Párduc II-vel meg egy Is-7 lőtt rá 300m-ről kb. Az Is-7 minden lövése átment, én egyszer sem bírtam átlőni.
Én nem 100-en belül gondolkodom, hanem távolsági harcról beszélek...mert nem csak olyan T-54-es létezik ami bemegy az arcodba aztán elkezd körözni és te szépen lőheted az oldalát. -
pont erre 
100m-en belül elég szépen kipolírozod a t54-est
sokszor kerültem vele f2fbe is direkt hogy kipróbálhassam az ilyen hülyeségek hallatán
(mert anno csak t54 előtti időszakban mentem vele)
egy alap t54-et kinyírtam a fullosakat meg -50% átlagban mert legalább 5lövés kell neki hogy megöljön -
Renegade #33317 szó se róla épp hogy nem lett meg a 100 csata, na de azt a tankot nem lehet komolyan venni, elvégre sok kihívás nincsen benne :-)
-
crossy104 #33316 Ettől idiótább csapattársakat még nem fogtam ki mint ma.Vagy csak elhülyültek? Mindenki beszól mindenkinek, egymásba lőnek, mindenki kempel.Az utolsó csatámnál pl. egy t29-el kempelő srác azt irta a VK4502 " pieces of shit ". Szóval ennyi idióta az USA szerveren nem volt. -
Szakesz #33315 Vannak, akik tier1 kis traktorral tier10 nagy dögöket lőnek ki, amelyet 20-30%-ról bontogattak türelmesen lefele. :)