banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    én nem érzem olyan nagy dolognak ezt a fedezéktologatást! jóvan előről állati nagy kíhívás lesz kilőni, de az oldalára meg a seggére nem kötözhet fel egy-egy roncsot! nem beszélve arról h nem sok olyan alacsony tank van(adott tier +-3 tier), ami fölött el tudna lőni a T széria, legalábbis úgy h a fedezék tornya miatt ne keljen kilógnia valamenyik oldalának...

játékstilus, és hozzáállás kérdése h kinek milyen tank fekszik, vagy mit tart jónak, vagy rossznak egy tankban... pl sokan szidják a német hevyket h mindenhol át lehet lőni őket... rám pl a vk45(fullos) óriási benyomást tett amikor haverral platonoztam, pedig én is t32vel mentem (és nem egy is-4et,t34et és éppen vk45t vagy nagyobbat sikerült kilőnöm már)... mindig hagytam h szépen mennyen csak előre:D na jó azért annyira nem...:D