A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hát te egy érdekes mutáns mix játékos vagy xD
már magában OP vagy te magad b+ már t54-et is elérted ilyen rövid idő alatt wow
van időd rendesen
igaz van vmi ebben a 60%ban szerintem úgy kb60%ban balance is közrejátszik de ha a játék legjobbja a 54 akkor a legszarabbja az amcsi T34 heavy xD tier9ben
(azzal milyen fun balance-okat csinál a game
állandó baráti párja az obj ráadás 2 átlagban
amikor elkezdtem vele azt gondoltam bírni fogom az 50%on tartást aztán hamar rájöttem a balance system rendszerére mert ahogy elindultam a 0ról élből bevágott -10kört pedig tudta a game hogy alap ágyúm van és mikor sikerült -2-3 ig visszahozni onnantól megvadult jöttek az 5perces 15:4 15:0ás érdekes meccsek
lásd szuper balance miatt 3alap T34 vs 2obj IS4 stb
végül -15 körül sikerült kicsit vissza hozni -5-re aztán megint lefelé a leejtőn -17 így átlag kb beállt -10 köré
ezért a T34-el elég necces játszani mert érzékenyebben figyeli az ember a játékot mert nagyon nem mindegy kik ellen van.)
a végén kb 46%-on zártam vele.