418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #55832 A top artyk amúgy is kláncsatában muzsikálnak jól. Én nem látom értelmét randomba vinni az E-Typeomat.
Amúgy ha megnézed a random csatákat, általában az a csapat nyer, ahol van egy kis csapatmunka, összedolgozás. Tekiszolálod az artyt, ő megvéd téged és fordítva. Sajnos elharapódzott az arty őrület. A járművek fedezékbe húzódnak, az artista meg unatkozik, hogy nincs célpont. Ha meg rush van, akkor meg max egyet tud lőni, mert olyan gyorsan történik, tehát ez sem jó neki. Ha azt csinálná mindenki, mint kláncsatában, ahol építesz az artyra, spotolgatsz, legyengítteted vele az ellenfelet és utána támadod meg, akkor más lenne a megítélés. Sajnos mindenki a saját xp-jét, creditjét hajtja a random csatában, ami érthető, és csak ritkán képes észrevenni a help, meg attack, meg ilyesmi felszólításokat, a kijelölésről már ne is beszéljünk. -
Pongyi #55831 Sziasztok. Arrol mit tudtok h ha a csata elejen kilonek de megvarod a csata veget akkor tobb xp-t es penzt kapsz. Vagyis ertekeli a jatek ha nem lepsz le. Ez igaz? -
MuldR #55830 En pl mar ezert nem nezem a chatet. -
Ismerős... -
Nekem is volt ilyen élményem, Leoval voltam és egy IS vezetője pofázott hogy useless scout vagyok (közben pedig végig volt mapcontrollunk, látták ki hova megy)
Meccs végére kiszedtem egyedül 2 artit meg egy másik leot, de még mindig ő volt a király a 0 fraggel, én meg a useless small retard.
-
Posthumous lett :) -
Sunrider924 #55826 Barmennyire is igazad van az en valaszom arrol szolt, amit Renegade talaloan megjegyzett, az arty jatekosok, foleg a top tierbol ugy gondoljak hogy mindenki mas azert van a palyan, hogy nekik scoutoljon, es ennek nyomatekosan hangot is adnak, erts seggbelonek ha nem mesz nekik scoutolni. Nekem egyszer lottek mellem a kovetkezore legazoltam es kilottem a seggfejt. A szomoru szanalom az, hogy ezek a gyokerek a top tier arty ellenere hihetetlenul benak, loszart nem tesznek hozza a csatahoz es kurvara idegesitoek amikor a hulyesegukkel spammelik tele a chat-et. Van ellenpelda is, igaz nem sok, Tigrisbol scoutoltam a tornasor aljarol, Prokhorovka kozepen a szikla korul forgolodtam, es ahogy jelolgettem a tankokat az Obj261 ugy kozolgette hogy affirmative es ment is az aldas/kill. Na az a muki tuti klancsataban tolja es rohadtul jol, megemeltem a kalapom elotte, nem sajnaltam tole a dicseretet -
Renegade #55825 nálam most ez a csata az irányadó:
végig kaptam az ívet, hogy mekkora béna vagyok, meg hogy hülyén játszom...
-
Hány ilyen volt már, egyedül hagytak védtem az artykat, 3 jottek kinyirtak, és én voltam a noob -
kzééé #55823 Hát valamit tényleg csinálhatnának már a fejlesztők
a matchmaking-el.Én elfogadom hogy jobb alul lenni a ranglétrán mert több
pénzés xp,na de ha nem tudsz még sebezni sem és mondjuk
scoutnak meg kevés a sebességed ugyan mi a ....lehet csinálni.Eddíg
azt hittem azért szívok mert mindíg olyankor játszok amikor kevesen vannak fennt,de ez tegnap este megdőlt ez az elmélet. -
ilsalon #55822 Valaki mindig szétosztja az észt. Ez a szabad véleménynyilvánítás a chatan inkognitóban tipikus esete.
Nekem csak azzal szokott bajom lenni, hogy általában az elsőként kilőbb muki anyázik, noobozik, idiótázik végig a játékon. Ha annyira kemény csávó, akkor mégis hogyan pukkant el elsőnek.
A kedvenc beugatóm az volt, amikor KV-val top tankként a pálya egyik felén kilőttem párat. Majd az ellefél foglalt, ekkor visszamentem védekeztem megint kilőttem párat. A végén nyertünk, de a muki végig beírogatta, hogy useless KV player, meg idiot, meg sok gyönyörű ángol jelző. Há mégis mit tehettem volna még hozzá a csatához? Repülni nem tudok a KV-val (még). -
MuldR #55821 En meg nem tankszazadozok. Most megy a grind, de amint meglesz a T30 megyek. :) -
Sunrider924 #55820 "Sajnos egyre több artys hiszi azt, hogy ők az elit és néhányan egyre pofátlanabbul mondják az összes többi járműnek, h go scout." -aranyigazsag, de amelyik arty pofazik az mar eleve ongol. Konkret sajat pelda, Mines palya KV X2 platoonba, a terkep also reszen a bazis, szuper heavy tankok, 2 arty oldalankent, nezelodok hogy talan meg lehet is ebbol valami. 30 masodpercel kesobb konstatalom hogy semmi, az egesz tisztelt bagazs elvonult a terkep jobb oldalan a terkep szelen, maradtam masik KV-val es a GW pantherrel a bazison, aki mar kezdi is osztani az eszt hogy "wtf basecampers /noobs etc". Irom neki, hogy huzza ki a tunel vision fejet a seggebol es akkor talan kiterjed a latasa a terkepre is es nem fog elvonulni a terkep bal oldalara, ahol kozismerten rohamoznak a scoutok, es milyen idiota az aki egy kicsi bokorba maszik bele ugy, hogy kilog belole minden letezo oldalrol? Sajna mire ezt igy beirtam mar meg is jott a roham, csak ezuttal nem scout hanem E75 volt es amint meglatott minket mar jott is a Halalcsillag sugar minden mennyisegben. Azon mar csak rohogni birtam ahogy a gw panther megprobalt minden letezo negativ jelzot felsorolni a "szar" tankomra meg hogy mekkora balfasz vagyok, mert meg mindig KVban rohadok ahelyett hogy tisztesseges tankba tolnam. Csak dijjazni tudtam az eleslatasat, amivel a sajat elhibazott pozicionalasat meg a csapat tevekenyseget (nem)meltatta.
Es ez csak egy eset a napi 10-15bol ... -
ilsalon #55819 Végülis lehet vele pufogtatni. Általában azért nem használják PZ4-en, mert az L70 sokkal pontosabb és ez a tank sniperkedni a megfelelő. Inkább használatos hetzeren, meg stugon. -
ilsalon #55818 Majd meglássuk. 
Én tank századbe most is elviszem a light tankot, ha már csak annyi pont kell. Van hogy hasznos is. -
egonn #55817 Pz4-re használ valaki tízésfeles puskát? -
MuldR #55816 Klancsatan tudtommal nem lesz tier limit, csak tankszazadon. -
ilsalon #55815 Amennyiben lesznek tierlimites tankszázadok és a kláncsaták, azért lesz keresnivalója szerintem.
Ráadásul én leoval is szeretek játszani és amennyiben jó lesz a a 2801 is akkor azzal is nyomulni fogok. -
lál 1 lövéssel kiszed az a bitang nagy szar. jó kis reggeli meccs.... -
MuldR #55813 Minek, lassan ugyis IS-7 lesz a scout. :)
Amugy overlord oldalan kintvan rola par foto, meg info is. -
ilsalon #55812 Én azért várom a tier ötös scoutot. Tud már valaki bármilyen infót róla? Főleg a 2801 érdekelne. -
Redmaster #55811 Nyugodtan megszokhatod ezt a dolgot. Én nekem is ezt kell csinálni. -
Gyönyörű csatát fejeztem be, kv-val mentem scoutolni a medenek... -
Renegade #55809 mert eddig csak max t9-be lehetett scoutolni, így végre spottolhatom a t10-eket is. :-)
Bár mióta nincs tracer azóta hányok az egésztől, ahogy az artyktól is.
Sajnos egyre több artys hiszi azt, hogy ők az elit és néhányan egyre pofátlanabbul mondják az összes többi járműnek, h go scout.
A WG igazi öngól cég bugfix terén:
nincs több teleport! bugfix: nincs több látható szovjet tank!
nincs többé tracer hack! bugfix: nincs tracer... -
SirArcheer #55808 Kell kis scout a T10-be:) -
lammaer #55807 Top light tanks... na ez meg minek? :) -
-
Sir David Bówli #55805 Ezt örömmel olvasom, mert mérhetetlenül tele van a tököm azzal, hogy a KV-3 fullosan is olyan lomha, hogy a vemhes anyatetű hozzá képest gömbvillám. -
Imation #55804 Hát ha ez a végleges leírása akkor nem szakadnak bele a munkába:
Preliminary patch notes of v.6.7 update planned for release after v.6.6:
New map Fisning Bay will be added;
New top light tanks of tier 4-5 will be added: Т-50, Т-50-2, VK2801, M24 Chaffee;
Tier 6 American tank M4A3E2 will be added.
Nagyon hiányolom a T34 cseréjét ami eredetileg 6.6 lett volna most meg 6.7 ben sincs benne.
-
lammaer #55803 Mert ezt nem a játék csinálja, hanem a windows :D -
lammaer #55802 Windowsban :) -
bgabor #55801 Emberek, ezt az Alt+Shift-re menet közben billentyűzetkiosztást vált a játék baromságot hol lehet kikapcsolni végleg? -
lammaer #55800 Sztem ugyanúgy random a javítási költség mint ha csatában megsemmisítenek. -
Az egy T3 artynál még nem nagy összeg :) -
Dezertáláskor régen teljes javítási költséget kellett fizetni ... most nincs ilyen? -
lammaer #55797 Ha két percen belül vissza tudsz csatlakozni, csak akkor. -
Szerintem csak exit battle-nál van desertálás. Mikor valamilyen rejtélyes oknál fogva fagy a játék, és kilép, akkor a gyors restart után, ugyan abba a csatába tesz vissza. Szóval Alt+F4 hatására nincs desertálás. -
Wlanseraf #55795 Egy esetben nem, ha freeXP-ből tolod ki:) de ez ugye költséges... -
Zozzancs #55794 srácok.. minden tankot meg kell venni az ágon ugye? hogy eljussaka következőig -
Oké,rendben,megvan