A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #55820 "Sajnos egyre több artys hiszi azt, hogy ők az elit és néhányan egyre pofátlanabbul mondják az összes többi járműnek, h go scout." -aranyigazsag, de amelyik arty pofazik az mar eleve ongol. Konkret sajat pelda, Mines palya KV X2 platoonba, a terkep also reszen a bazis, szuper heavy tankok, 2 arty oldalankent, nezelodok hogy talan meg lehet is ebbol valami. 30 masodpercel kesobb konstatalom hogy semmi, az egesz tisztelt bagazs elvonult a terkep jobb oldalan a terkep szelen, maradtam masik KV-val es a GW pantherrel a bazison, aki mar kezdi is osztani az eszt hogy "wtf basecampers /noobs etc". Irom neki, hogy huzza ki a tunel vision fejet a seggebol es akkor talan kiterjed a latasa a terkepre is es nem fog elvonulni a terkep bal oldalara, ahol kozismerten rohamoznak a scoutok, es milyen idiota az aki egy kicsi bokorba maszik bele ugy, hogy kilog belole minden letezo oldalrol? Sajna mire ezt igy beirtam mar meg is jott a roham, csak ezuttal nem scout hanem E75 volt es amint meglatott minket mar jott is a Halalcsillag sugar minden mennyisegben. Azon mar csak rohogni birtam ahogy a gw panther megprobalt minden letezo negativ jelzot felsorolni a "szar" tankomra meg hogy mekkora balfasz vagyok, mert meg mindig KVban rohadok ahelyett hogy tisztesseges tankba tolnam. Csak dijjazni tudtam az eleslatasat, amivel a sajat elhibazott pozicionalasat meg a csapat tevekenyseget (nem)meltatta.
Es ez csak egy eset a napi 10-15bol ...