banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Barmennyire is igazad van az en valaszom arrol szolt, amit Renegade talaloan megjegyzett, az arty jatekosok, foleg a top tierbol ugy gondoljak hogy mindenki mas azert van a palyan, hogy nekik scoutoljon, es ennek nyomatekosan hangot is adnak, erts seggbelonek ha nem mesz nekik scoutolni. Nekem egyszer lottek mellem a kovetkezore legazoltam es kilottem a seggfejt. A szomoru szanalom az, hogy ezek a gyokerek a top tier arty ellenere hihetetlenul benak, loszart nem tesznek hozza a csatahoz es kurvara idegesitoek amikor a hulyesegukkel spammelik tele a chat-et. Van ellenpelda is, igaz nem sok, Tigrisbol scoutoltam a tornasor aljarol, Prokhorovka kozepen a szikla korul forgolodtam, es ahogy jelolgettem a tankokat az Obj261 ugy kozolgette hogy affirmative es ment is az aldas/kill. Na az a muki tuti klancsataban tolja es rohadtul jol, megemeltem a kalapom elotte, nem sajnaltam tole a dicseretet