418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    A csúcssebessége lehetne több, illetve a 88-as sebzése is...220-as sebzéstől nem retten vissza az ellenfél...

Szerintem Tier 6-ba való a Tigris, rövid 88-assal. De soha nem fogják lentebb rakni, mert akkor a szovjet tankoknak azokkal a tankokkal kéne harcolnia, mint a valóságban. (Tigris II vs. Is-2 pl.) És abból nem jönnének ki jól. Esetleg be lehetne rakni az IS-2-es azon változatát, amin már nem volt gyenge pont a vezető ablaka. De úgy sem fogják...

• sokoo
    A helyesírásodba nem kötnék bele, mert az magáért beszél. Viszont én a helyedben nem szarnék arra az asztalra, ahonnan az imént még magam is ettem. Ha nem éreztétek jól magatokat nálunk, a ROR-ban, sajnáljuk. Egyetlen klán sem felelhet meg mindenkinek, hiszen mások vagyunk mindannyian. Most pedig néhány szóban válaszolnék az írásodra, hiszen ROR-os sérelmeidet soroltad fel. Akkor lássuk:

"csapaton belüli morális kérdések kezelése" - Na ez az, ami nektek egyáltalán nem ment, helyette inkább csak a sírás-rívás, bomlasztás, majd köszönés nélküli rage-quit.

"illő emberek kiszűrése,még akkor is ha nagy cimbi a gyerek" - Ha vannak is "cimbik", a csapatösszeállítást mindig az adott pályának megfelelően végzik a vezetők. Persze mindenkinek vannak "kedvencei", olyan játékosok akiket ismernek, és akiknek a teljesítményében maximálisan megbíznak. Ha választaniuk kell két egyforma tank között, nyilván azt fogják vinni, aki már képben van. Kivéve persze a jelentéktelen meccseket.

"a közösséget senki nem rombólhattja" - Ti azért megpróbáltátok, szerencsére nem jött össze.

"CW-ken szerzett taktikai ismeretek,amit nem hallgatnak meg,vagy nem vesznek figyelembe a vezetők,"mert csak az jó amit én és másod magam kitaláltunk"" - Meccs közben kuss a neved, mert zavarod a csapatot, és zavarod a vezetőt is. Számtalanszor megbeszéltük, hogy eszmecsere meccs után van, meccs közben csak infóátadás. A klán átalakításakor elfogadtátok ezt, nem árultunk zsákbamacskát. Mellesleg vezetőnek bárki jelentkezhetett, nem egyszer, nem kétszer volt erre alkalom.

"De itt a gold kezelés is,nálunk ez működik,"aki nem dolgozik,ne is egyék"a megszerzett arany elsősorban jutalmazásra,a fejlődés segítésére(premium) való,valamint arra hogy segítsen minket a "térképen" való előrehaladáshoz,-gold ammo.." - Az osztogatáshoz előbb gold kell. A ROR eddig több, mint 100k goldot osztott ki a tagoknak, pont ilyen célokra. Köztetek is akad olyan, aki ~2k goldot zsebelhetett be ettől a szemét, diktatórikus klántól.

Hát ennyi. Szerintem ülj le, és fogalmazd újra a felvételi hirdetésedet rage nélkül, a realitás talaján állva, mert így csak magadat, és az új klánodat égeted. Sok sikert!
  • madmex
    Hallgattam itt másoktól mi az offolás és mijár érte....
    "A tigris volt az isten!!! Jobb volt mint az atombomba!!! Csak nem akarták arra feláldozni, hogy ledobják őket a szövetséges városokra, ezért bukták el a németek a világháborút.

omfg ... "
    Ahha wot topic téme igenis!

Gratulálok bizonyítottan jó tankot is tudsz fikázni.
  • Gunslinger
    De a valóságban sem volt annyira jó, egyedül a lövege és az optikája volt ami kiemelte, meg megjelenése után kemény egy évig a páncélja. Motorja, futóműve, toronyforgása valami bűnrossz volt, a Panther vonalat kellett volna erőltetni helyette.
  • lexlutor
    en nem vartam tole h top tank legyen, de igazabol nem latom h mivel is van kompenzalva a lassusaga es a kis sebzese. a pancelja sem igazan nagy szam, a rossz tervezesnek koszonhetoen. mert oke h pontos az agyu, es nagy az atutese, de annyival nem lo gyorsabban szerintem. nem szamoltam utana, de az is vagy kv3al jobban elvezem a harcot. ott ha odacsapok egyeszer-egyszer, akkro elegge elbizonytalanodik az ellenfel.

• Random work
    Rájöttem, hogy imádom a PzIII/IV-et. Egyfelől tök fürge és tetszik, hogy úgy sorosol ahol a felső felében vagyok a csapatnak. Sőt sokszor top tank.

Pedig azt reméltem ez csak egy tank a sok közül, de megkedveltem rendesen.
  • tankaljöttem
    ja nem úgy gondoltam ,igazad van csak meglepődtem egy kicsit hogy a tigris tank nem is annyira jó
  • DummyBoy
    A tigris volt az isten!!! Jobb volt mint az atombomba!!! Csak nem akarták arra feláldozni, hogy ledobják őket a szövetséges városokra, ezért bukták el a németek a világháborút.

omfg ...
  • lexlutor
    ..szerintem ne varj tole igazan minosegi ugrast. a sebzes es a sebesssege ugyanaz marad. egyedul az atutese lesz jobb. nem kell annyira a gyenge pontokat keresgelni.
  • Eagle16
    Mezei Pz. III sehonnan nem tudja átlőni, még hátulról sem. Ha szemből felgyújt HE-vel akkor meg így jártál, ezt bármelyik másik tankkal meg lehet csinálni, amelyiknek elől van a váltója vagy a motorja...

Nem tudom miért vár mindenki ennyit a Tigris-től. Én nem olvastam róla olyat hogy Is-2-esek nem bírták átlőni, vagy hogy a Sherman Firefly lepattant volna róla :)
  • S1mlis
    Mennyivel lesz jobb Hosszú 88-as löveggel a Tigris?
    Mert lassan meglesz rá.
    Hát a háborús filmekben,leírásokban a Tigris mintha jobb lett volna mint ebben a játékban.
    A minap néztem a TV-be egy sorozatot ,pont a Tiger volt benne és szó szerint ez volt benne : 5-6 db Shermant kellett feláldozni egy Tigris miatt.
    Nem igazán értem miért kellett ennyire elrontani ebben a játékban, egy mezei PZIII-as lazán felgyújt szemből..... No comment....
  • lexlutor
    ..az atutese mar jo lesz, de szerintem az a 200as sebzes mar keves.. plane az orosz csodakkal osszehasonlitva.
  • Eagle16
    Ez nem a te játékod, ha Sherman-t akarsz lőni 1 lövésből, meg hírhedt 88-asról beszélsz...ez egy árkád játék, nem pedig szimulátor.

Amúgy a hírhedt Tigris is csak azért volt az, mert Sherman-ek, T-34-esek mentek ellene. Mikor találkozott egy Is-2-vel, már is nem volt olyan nagy legény...SU-152-esek, ISU-152-esek 1 lövésből szétlőtték...itt meg nekem ISU-val 2 lövés kell bele...ez sem fair. Hm?

Próbáld ki tréning csatában, Tigris vs. 6 T-34, vagy 6 Sherman...szerintem a Tigris fog nyerni, ha nyílt terepen folyik a harc és a Tigris már messziről kiszedhet 2-3 tankot, mint a valóságban...
  • lexlutor
    ..ez a velemenyed meg lehet valtozni fog idovel :)
  • tankaljöttem
    ja vannak furcsa dolgok ,de talán el kell ismernem hogy jó ez igy ,mert legalább változatos a játék
  • lexlutor
    a rendszer +/-20%os valtozoja sokat tud bolonditani a dolgokon
  • tankaljöttem
    ja nem vetted el ,a játék alapból szenzációs mert leköt rendesen ,most az adatokra hagyatkoztam és nem vezet semmire mert nem az történik aminek kéne,megpróbálok más taktikát
  • Looserke
    legalább ne csak kopogtassak a KV3-tól felfelé lévő tankokra, ennyi elég lenne
  • noname23
    Általában nekem szívatással kezdi állandóan +2 +3 szintel feljebb pakol és így begyűjtet velem -8as köröket aztán nekem is nap végére sikerül stagnálnom a nyerési% statokat.
  • Morfi
    Ne várj tőle sok javulást szerintem.
  • lexlutor
    en sem akartam elvenni tole a kedved, csakhat a jatek fejlesztoinek erdekes hozzaallasa van a nemet technikahoz.
  • tankaljöttem
    ja igy van ,de tovább viszem mert szerintem a királytigris már jobb lessz.
  • tankaljöttem
    igen mert az ágyuja olyan volt mint az én su-152 esen
  • Looserke
    én is most szopok a tigrissel, remélem ha meglesz a hosszú 88 akkor jobb lesz...
  • lexlutor
    ..amugy ezt a hirhedt tigris jelzot jobban jarsz ha minel elobb elfelejted. itt egy toltelek t7es tank.
  • lexlutor
    ..biztos vagy te abban h nem a 122es d25 volt rajta? mert az majdnem 10 lo es a sebzese 390.
  • tankaljöttem
    most próbálgatom a játékot ,az su-152 tanknak elöl 75 mm a páncélzata ,na ha én a hirhedt tigris 88mm -el meglövöm akkor miért kell nekem 5 lovés hogy kinyirjam ,de addig nem jutok el mert ő kiszed engem a szaros 3,87 lövés/perces ágyujával 3 lövésből ,legénységem 100%,töltésgyorsitó ,fejlesztett célzórendszer,én 3 lövést adtam le és maradt neki 38%,de amikor én megyek az su-152-vel egy lövést leadok és mehetek zuhanyozni itt valami nagyon stikkes
  • Sunsetjoy
    Nem azért a húsz fillérért, de ez a szöveg helyenként olyan, mintha egy külföldi nyelven írt szövegre ráengedtek volna egy fordítóprogramot :)

"morális kérdések kezelése,nem oda gérkező meccsen,de ide tartozik a magas oktánszámú benzin-ami döntő néhány pálya illő emberek kiszűrése,még akkor is"

Bár az meg a központozással nem áll hadilábon.
    Értem én, hogy ez egy rendbe szedett, gondolatjelekkel társított szöveg lenne, de hozzászólás előtt egy átnézés belefért volna, nem?

Remélem nem veszed rossz néven (én se vettem, nálunk sincs hangzatos külföldi a klán nevében).
  • sanya01
    Na jahh, az elején azt gondoltam, hogy pár száz csata és nyesem-vágom a mapokat. Lószart.....szerintem még vagy 2000 csata kell, hogy fejben legyen (majdnem) minden.
    Tegnap p.l.:
    Mines, IS3, már a hetedig vereség sorozatban. Medek csesznek befoglalni a fensíkot. Felügetek, nagy nehezen kiverem onnan az ellen 2 tankját, védem az átjárót, egyet még megölök. 12:5-re megyünk, na végre meglesz a duplázó, 8.ra...gondoltam én... Erre 2 med begurul a bázisra és úgy foglalják be, hogy a mi 3 medünk a tóparton ücsörög 200m-re és meg sem mozdul. Üvölteni tudtam volna.
    Következő meccs, Abbey. Ott is hamarabb ért fel a dombra 2 T54-es. Próbáltuk kiszorítani őket egy Tigrissel és egy PII-vel. Simán le tudtuk volna gyűrni őket, már beékeltem magam közéjük (gondoltam a másik kettő szétkapja a hátam mögött lévőt hátulról. Akkor döbbentem rá, hogy otthagytak mint a szart, inkább visszacsorogtak és tovább mentek mind a ketten. A TS-en már mindenki rajtam röhögött, annyit káromkodtam.
  • Szakesz
    Nem igazán értem az okot, ami arra ösztökél embereket, hogy 20 fős klánokba verődjenek és 1-2 napot követően újat alapítsanak, de biztos megvan ennek is az oka, mint bármi másnak. Ettől függetlenül sok szerencsét a továbbiakban, szükségetek lesz rá! :)
  • Szakesz
    Minden map-en vannak olyan helyek, ahol eldőlnek a csaták. Ezek leggyakrabban a városi részekre korlátozódnak, de olykor a különböző magaslati pontok megszerzése is nagyon fontos. Igazából érdemes minden csatában mérlegelni a helyzetet. Ha az egyik szárny elesett, esetleg átmehetsz oda stb.

Nyilván, ha mindenhol áttörtek, már mindegy, de amíg ez nem következik be, addig nincs veszve semmi.
  • sötétfaló
    Sziasztok.Pár napja csináltunk egy klánt, "Betyársereg" névvel, rövidítése BE-SE.Hogy miért nem hangzatos,idegen nyelvű nevet választottunk?Gondoltuk van elég,armored,company,division-(ha valakinek bármelyik szó is szerepel a csapata nevében,attól előre is elnézést kérünk,nem állt szándékunkban bárkit is megsérteni)-meg még rengeteg hasonló nevű társulat,mi viszont úgy gondoltuk,Magyar klánnak,a neve is az legyen.Az alapítók nem egy helyen megfordultak,és nem kevés tapasztalatot szereztek,-amit nyugodt szívvel állíthatunk-.Legyen az csapaton belüli morális kérdések kezelése,nem oda gérkező meccsen,de ide tartozik a magas oktánszámú benzin-ami döntő néhány pálya illő emberek kiszűrése,még akkor is ha nagy cimbi a gyerek,a közösséget senki nem rombólhattja,vagy CW-ken szerzett taktikai ismeretek,amit nem hallgatnak meg,vagy nem vesznek figyelembe a vezetők,"mert csak az jó amit én és másod magam kitaláltunk"pedig sok embernek,sok jó ötlete van-gondolom ismerős a helyzet sokaknak-,De itt a gold kezelés is,nálunk ez működik,"aki nem dolgozik,ne is egyék"a megszerzett arany elsősorban jutalmazásra,a fejlődés segítésére(premium) való,valamint arra hogy segítsen minket a "térképen" való előrehaladáshoz,-gold ammo, ami szinte nélkülözhetetlen egy keménynek ígérkező csata esetében,és még sorolhatnánk a sok kicsi részletet,amit ha jól használunk,sikerré kovácsolódik.A fentiekben leírtak csak egy rövid jellemzés,mint a könyvek hátoldalán található,részletességtől mentes tömör összefoglaló,amiről utána dönt az ember,hogy érdekli,vagy sem.Aki kíváncsi ránk, és tetszik neki a fönt olvasottak,azt szívesen látjuk.Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdéssel,vagy fölvetéssel nyugodtan fordulj hozzánk. http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500003231-BE-SE/#wot&mt_order_by=date
    Tisztelettel:BE-SE
  • sanya01
    Nyilván nem én hozom vissza, nem így értettem!
    Abszolute közepeske játékosnak tartom magam, bétát nem nyomtam, áprilisban kezdtem.
    1600 csata alatt egyszer sem volt, hogy 10x nyerjek(jünk) zsinórban. Szinte minden nekirugaszkodásra 1-2 minusszal zárom a napot. Szép lassan, komótosan eléri a 100-at közte...
    Pedig kajakra javulgatok magamhoz képest, egyre kevesebb balfékséget csinálok, javulnak a statok szép lassan de a győzelmi ráta romlik mint a hetes tej....hogy az ég roggyon rá!
  • malystryx
    Sajnos ezen nem szabad gondolkodni, hanem bele kell törődni. Ezt a játékkészítők "jól" megoldották. Nem tudjuk hogy csinálják, de az egyik meccsen átütöd a Pz4-et az E-50-eddel, a másikon nem. Ahogy épp ők akarják.
  • tankaljöttem
    ja nem ,csak mérges vagyok mert nagyon nehéz volt idáig eljutni ,és érdekes hogy szemből szednek ki a t29-esek, na az én páncélzatom elöl 100mm ,minden bizonnyal a t29 90mm -el lő a töltési sebességét figyelembe véve és minden lövésnél 30%-ot sebez ezt hogy ,nyilván hogy én nem a tornyot veszem célba mert nem viszi át ugysem ,és igy is az én 88mm-em simán lepattog kb 200 lövésből 150x ,a sherman tankba meg 100m belül 2 lövés kell ,holott a valóságban kettévinné a shermant ,mindegy azért megtartom és nézek valami másik ágat
  • Matusy
    komolyan nem értem én ezt a játékot. Jön velem szembe egy E-50 1650 hp full stock 0 sebesség. Elkezdem lőni belerammolok az oldalába. Leszakad a lánctalpam neki semmi baja. Ő lő engem szemből én őt oldalba. 5ször lepattanok ő átlő... a vége az h ő 817hp-val túléli én meg 1800at buktam. Ja igen én is E-50el mentem ... Hogy a francba van ez? Magyarázza már vki el h mi alapján pattog v megy át. Mert nem hiszem el h ugyanaz a tank szemből gyengébb mint oldalról...
  • Negritis
    faja, mer engem ez nem kicsit idegesít :(
    sebaj lesz ez így se :(
  • lammaer
    Az, hogy estére "visszahozod" döntetlenre (amit nyilván nem te hozol egyedül hanem a csapat), ékes példája a fej vagy írásnak.

Tudod, a legtöbb meccsen az egyik csapat nyer, a másik veszit :)
  • Szakesz
    Igen, csak neked..., egyébiránt ha 200méteren belül folyik a harc, nem is feltétlen szükséges rögtön megjavítani, mert szinte biztos lehetsz benne, hogy párszor még el fogják lőni. Ellenben sérült ágyúval is el lehet találni a célt ilyen kis távolságokról.
  • lammaer
    "a t29-el meg egyáltalán nem ,aztán ez a tank csak kisérletben szerepelt"

Mint a magas szintű tankokból jó pár. Ezen ne akadj fel.