A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na jahh, az elején azt gondoltam, hogy pár száz csata és nyesem-vágom a mapokat. Lószart.....szerintem még vagy 2000 csata kell, hogy fejben legyen (majdnem) minden.
Tegnap p.l.:
Mines, IS3, már a hetedig vereség sorozatban. Medek csesznek befoglalni a fensíkot. Felügetek, nagy nehezen kiverem onnan az ellen 2 tankját, védem az átjárót, egyet még megölök. 12:5-re megyünk, na végre meglesz a duplázó, 8.ra...gondoltam én... Erre 2 med begurul a bázisra és úgy foglalják be, hogy a mi 3 medünk a tóparton ücsörög 200m-re és meg sem mozdul. Üvölteni tudtam volna.
Következő meccs, Abbey. Ott is hamarabb ért fel a dombra 2 T54-es. Próbáltuk kiszorítani őket egy Tigrissel és egy PII-vel. Simán le tudtuk volna gyűrni őket, már beékeltem magam közéjük (gondoltam a másik kettő szétkapja a hátam mögött lévőt hátulról. Akkor döbbentem rá, hogy otthagytak mint a szart, inkább visszacsorogtak és tovább mentek mind a ketten. A TS-en már mindenki rajtam röhögött, annyit káromkodtam.