A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A helyesírásodba nem kötnék bele, mert az magáért beszél. Viszont én a helyedben nem szarnék arra az asztalra, ahonnan az imént még magam is ettem. Ha nem éreztétek jól magatokat nálunk, a ROR-ban, sajnáljuk. Egyetlen klán sem felelhet meg mindenkinek, hiszen mások vagyunk mindannyian. Most pedig néhány szóban válaszolnék az írásodra, hiszen ROR-os sérelmeidet soroltad fel. Akkor lássuk:
"csapaton belüli morális kérdések kezelése" - Na ez az, ami nektek egyáltalán nem ment, helyette inkább csak a sírás-rívás, bomlasztás, majd köszönés nélküli rage-quit.
"illő emberek kiszűrése,még akkor is ha nagy cimbi a gyerek" - Ha vannak is "cimbik", a csapatösszeállítást mindig az adott pályának megfelelően végzik a vezetők. Persze mindenkinek vannak "kedvencei", olyan játékosok akiket ismernek, és akiknek a teljesítményében maximálisan megbíznak. Ha választaniuk kell két egyforma tank között, nyilván azt fogják vinni, aki már képben van. Kivéve persze a jelentéktelen meccseket.
"a közösséget senki nem rombólhattja" - Ti azért megpróbáltátok, szerencsére nem jött össze.
"CW-ken szerzett taktikai ismeretek,amit nem hallgatnak meg,vagy nem vesznek figyelembe a vezetők,"mert csak az jó amit én és másod magam kitaláltunk"" - Meccs közben kuss a neved, mert zavarod a csapatot, és zavarod a vezetőt is. Számtalanszor megbeszéltük, hogy eszmecsere meccs után van, meccs közben csak infóátadás. A klán átalakításakor elfogadtátok ezt, nem árultunk zsákbamacskát. Mellesleg vezetőnek bárki jelentkezhetett, nem egyszer, nem kétszer volt erre alkalom.
"De itt a gold kezelés is,nálunk ez működik,"aki nem dolgozik,ne is egyék"a megszerzett arany elsősorban jutalmazásra,a fejlődés segítésére(premium) való,valamint arra hogy segítsen minket a "térképen" való előrehaladáshoz,-gold ammo.." - Az osztogatáshoz előbb gold kell. A ROR eddig több, mint 100k goldot osztott ki a tagoknak, pont ilyen célokra. Köztetek is akad olyan, aki ~2k goldot zsebelhetett be ettől a szemét, diktatórikus klántól.
Hát ennyi. Szerintem ülj le, és fogalmazd újra a felvételi hirdetésedet rage nélkül, a realitás talaján állva, mert így csak magadat, és az új klánodat égeted. Sok sikert!