418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Köszönöm!

Ha 8,5 lenne, azért lelkesebben gyűjteném a maradék 45.000 XP-t.
  • Gunslinger
    A legénység sztem nem befolyásolja. Akkor rosszul emlékeztem, már egy ideje eladtam a T-44-et, nem tartottam meg, pedig szerettem.
  • FairCO
    passz .. igaz, nekem még "friss" a T-44, az áthozott legénység még csak 92%, de nem hiszem hogy ez befolyásolja azt hogy az adatlapon mit ír ..
    a tank amúgy fullos.
  • PsyhoApu
    A tesóm rászokott a 100 oktános üzemanyagra nála. Csak úgy állva hagyja az én pershingemet. Nagyon szeretem jó tank, jó tűzerő. Legutóbb 2 Löwe bánta a találkozást.
  • Gunslinger
    Csak 8? Akkor csak a heavykel lehet elérni a max rof-ot?
  • FairCO
    úgy tényleg csak tól-ig-et ír, igazad van, de beléptem, megnéztem neked
  • Gunslinger
    8,5 ha jól emlékszem. IS-3-nak is ennyi második toronnyal. Tier 8-ban már a maximumot kapja, tier 6-ban meg a minimumot.
  • FairCO
    8 a rof
  • erdos
    Szakesz, jó ez a Perzsa na :-) Kezdem megkedvelni, jó kis rohamtank, van elég hp-ja és piszok jól kanyarodik. Ha még gyors is lenne....
  • Sunrider924
    Szerintem ez nem igaz igy, az elmeleti eselyek mindig egyenloek, a baj azzal van hogy a jatekosok tobbsege( sokszor magam is) nem hajlando megnezni hogy mit is kellene jatszani az adott helyzetben es fejjel megy a falnak. Ha ehez meg hozzarakjuk a +/- 25% bullshit faktort akkor siman megvannak a 15:0-as szuper partik.
    A legfobb hiba viszont meg mindig az ami anno a betaban is volt, a legtobb solo pilota nem azt csinalja a tankjaval ami a feladata lenne( ertsd ami szerepet az adott tanknak a tervezoi kitalaltak- sot, oktato videokat is csinaltak rola), hanem teljes gazzal lovi a legnehezebb tankot oldalbol vagy szembol, es kiabal hogy csalas mert nem birja atloni. Emelett siman elutasitja, ha megkeri egy tapasztaltabb jatekos hogy teszem azt menjen el a seggebol mert blokkolja, es loves utan parlagon marad, nem tud visszahuzodni, vagy ott liheg a tuzvonalba ezert az ellenseges tank helyett ot lovi keresztul a sajat csapattarsa, nem scoutol kicsi tankal, hanem keresi a legtavolabbi bokrot, azonnal megtorpan ahogy egy ellenseges potty feltunik a terkepen, csak nyilegyenesen tud kozlekedni es ha ellenseges tankra lo azonnal az oldalat forditja fele mert az ugy "cool" es meg sorolhatnam.
    Ezt a jatekot Viktor( WG CO) pajtas ugy jellemezte mindenhol hogy "tankos Counter Strike" a hiba viszont hogy annal azert kicsit komplexebb, es itt esik pofara a sok fps bajnok, mert itt mar masra is kell(ene) figyelni nem csak arra hogy piff-puff.
  • lammaer
    Igaz, ezen még csiszolhatnának vmit, hogy a TDket, medeket meg heavyket igazságosabban ossza el.
  • Desmodromic
    Hogy?

Csak azt látom, hogy 7,06 és 8,5 között változik. A T-43 például 7,5.
  • Sir Charles
    Általánosságban nincs baj az MM rendszerrel, csak az olyan anomáliákat kellene javítani,- ez főleg tier4-5 csatában jelentkezik, de néha a nagyok között is, hogy az egyik oldalon csak heavyk, a másik oldalon meg medek vannak. Ez nagyon idegesítő, mert a med csapatnak esélye nincs, legalábbis 10-ből 9-szer tuti bukta.
    Volt olyan csatám, hogy az ellennél volt 3 db KV-3, nálunk meg a nagy shermanből volt 2 (én voltam az egyik) meg egy JPZIV. Kinyírtunk mindenkit az ellennél, mire a 3 KV-3 odaért a csatába, aztán hárman ledózerolták a csapatunkat, de még sebezni sem tudtuk őket.
    Na az ilyeneket kéne javítani és jó lenne a dolog.
  • FairCO
    te is meg tudod nézni
  • Desmodromic
    Halihó!

Tudja valaki, hogy T-44-en mennyi a rof-ja a D-10T-nek? Köszi!
  • PetiPetiHUN
    Az MM rendszerről mindenkinek megvan a véleménye de nem olyan rossz a helyzet mint látszik. Nem egyszer az általam gyengébbnek vélt csapat simán bedarálja az ellenfelet. Csak ilyenkor kevesen jönnek panaszkodni hogy nekünk kellett volna győzni és nézzétek meg mi lett. A tornasor alján találod magad és nem tudsz érdemben befolyással lenni a csatára? Főleg délután és este játszom szinte mindig középre vagy alura rak de este 10 után (hétvégén 11) megváltozik a helyzet és szinte mindig fölül találom magam. Hajnalban megint alul (meló előtt 2 kör) de reggelinél már top vagyok. 5-ös 6-os Usa gépekkel megyek. Van másnak is ilyen észrevétele?
  • Egerwin
    Én is a 3001P-vel szenvedek, de már szerencsére megvan a jobb torony így a 88-as löveggel ér is valamit. Már csak egy jobb motor kell és akkor szerintem egész jó tank válik belőle. Kb. ugyanúgy kell használni, mint a t-28-as szappantartót, támogatni az erősebb tankokat, messziről sniperkedni.
  • Fritz Von...
    A matchmaking szerintem sem rossz. Akkor lenne elbaszva, ha a két oldal teljesen más erejű lenne. Az, hogy sok a nagyobb tank, és a kisebbekkel is oda kerül a jónép, tény. De így is lehet eredményt elérni.
    Csak a sok hisztiző tipikusan az a fajta, akik miatt a csatákat el lehet bukni. Tök mindegy, hogy miben ül, megy előre agyatlanul, szólóban. Ha egy kisebb tankban ülsz, tegyél HE lövedéket a lövegedbe, támogasd / kísérd az egyik erősebb, heavy tankot. Neki is jól jön a segítség, és téged sem biztos, hogy azonnal kilőnek. És hopp, máris nyerhető a csata. Hol van megírva, hogy ISU152 ellen T28cal szemtől szembe kell rohamozni?
  • patchaou
    Nem gold, darabja 3000 kredit. Nem szabad ész nélkül használni. Volt már hogy elhasználtam s rá 5 másodbercre szitává lyuggattak, de többször előfordult hogy használat után még östzejött egy-két gyilok és élve fejeztem be a csatát. Nekem tier5 a két legnagyobb tankom, de sokszor megéri elkölteni csata közben azt a 3 ezrest.
  • Negritis
    az nem goldos cucc? mer akkor lehet befizetek majd párra, csak épp tier6on még "pazarlásnak" érzem
  • patchaou
    Vigyél javítókészletet. Nálam is van, de csak akkor használom ha nem túl gáz a csapat és van esély a nyerésre.
  • Negritis
    hát, még mindig lövésem sincs micsináljak azzal hogy állandóan kilövik a csövemet, utánna szószerint nincs lövésem :(

3001P megvan, de stock és kb annyit ér mint 1 kalap s**r, nagyon rühellem
    viszont 3601Hval meg hummellel kezdek belejönni a dolgokba
  • patchaou
    Edig 4 duplázóm volt, az utolsó PZIV-el. Első ölés valami nagyon távoli Pz38na volt, aki végig előlem bújkált, utána elindultam artyvadászatra, egyet sikerült is kikapni. Utolsó killem fura volt, kevés hp-m volt belémrohantak torony nem forgott, lánctalp leszakadva, aki belém szaladt kapott egy végsőt, közben egy BT7 kétszer lepattant rólam, de olyan hülyén állt pont keresztben, hogy mozognom sem kellett, utolsó lövésemből lekaptam a maradék 100%-át :) viszont pont akkor lőtt Ő is így mindketten kileheltük lelkünket. Az viszont jó volt hogy akik nézték mit művelek megdícsértek :)
  • kaleun
    Na még így a végén volt pár ghost shellem, lepattantam egy m6-ról és egy a bázsunkat támadó pár %-os e-75-re beadott egy "didn't go through"-t. Mindezt persze egy fullos gw párduccal.
  • Renegade
    hááát a fene sem tudja, shift down/up ide vagy oda, de 3 óra játék és egy (azaz 1) duplázó azért az már egy jel, holnap (ma) majd megírom, hogy miért is hagyom abba és hogy feltehetőleg eladó az accom. :-)
  • Oddball29
    Napi idióta artista.

Kapásból három egyszerre.

El Hallufon egyedül védem az egyik szárnyat (többiek elhullottak) és éppen egy T-54-el viaskodom. Már csak 10%-a van, nekiszorítottam a falnak, belógni se tudott volna. Nekem még 3/4 hp-m megvolt.

Erre MIND a HÁROM gyakorló elmebeteg SAJÁT artis egyszerre közénk lő, ami miatt egyetlen lövésnyi hp-m marad, és persze emiatt könnyű prédája vagyok a következő ellenfélnek. A szárnyat (és ezeket a jóképességűeket) többet nem védi semmi, persze kikapunk.

Egyetlen racionális magyarázat jut eszembe, létszámhátrányban voltunk, ennél kifolyólag egyszerűen a férgek leszarták, hogy éppen az őket védő, párharcban nyerésre álló sajáttal együtt szedik ki azt a szaros félholt T-54-et, úgyis kikapunk felkiáltással, hogy legalább még egy killjük legyen.

Kiköp.
  • Gunslinger
    Én is csak ötöt duplázok le a kilencből, ilyen szopóágon az IS-7 leduplázása minimum -70k-ba fájna, amilyen mázlista vagyok az utóbbi napokban. A többi meg tier 7-8 tank, azok csak a "múzeumban" állnak.
  • Wlanseraf
    Én jelentem tiszta vagyok kb 1 hete:D nem duplázok le csak 3 tankot:D a többit leszarom:P
  • kistothka
    Minden értelmes ember számára világos, hogy kiknek címezted ezt a toborzó üzit.
    Az én kérdésem csak az lenne hozzád, hogy te melyik vagy az elmenők közül? (Ingame név)
    Csak puszta kíváncsiságén nem christopher vagyok, hogy mindenért felnyomjam a magyar játékostársakat. :P
  • Szpecnyaz
    Én az E-50-el jutottam el oda hogy csak a duplázókat csinálom meg. Kemény 38%-os vele a win rate-em. Folyamatosan olyan csatákba kerülök, ahol 3 perc után a csapat fele halott, mert elmennek 1 oldalra, ott meg bedarálják őket, vagy hasonló okosságokat csinálnak.
  • Gunslinger
    Hja, én is úgy vagyok vele, hogy mindegy mennyi a duplás, csak tűnjön el a csillag oszt kész. Most épp free xp-re hajtok és ráérek, lehet ezért tart szopóágon a játék, mert semmit sem grindelek csak fullos tankokkal furikázom?
  • Gunslinger
    Nah, 6.-ra csak sikerült. 6 meccsből 4-et túléltem és így is alig akart összejönni, de lett egy steel wallom is, IS-4-el pont a 30. :-)
    Áhh de basszus nagyon szopóágon vagyok az utóbbi időben, kb. egy hét alatt másfél %-ot esett a win rate-em. :-(((
  • Renegade
    szvsz a játék nem nyúl bele

bár ettől függetlenül, a WOT számomra eljutott arra a szintre, hogy az sem baj, ha csak 200 xp a duplázó, csak legyen meg, szóval TVelvet, rettegj, szvsz hamarosan eladásra fog kerülni itt egy igen jó acc, szemtelenül magas éron (remélem), és lehet, hogy te leszel az aki kiosztja nekem az első elakadás jelzőt ezért (reg:2003) ;).
  • Szpecnyaz
    Nekem a múltkor összejött az, hogy több mint 10 meccs után tudtam leduplázni a Királytigrist, pedig voltam vele Top Gun is, csak a csapatom szépen elcseszte a dolgot.
  • Szpecnyaz
    Szerintem T9-es tankok közül a legjobban a TD-k hozzák a pénzt. Prémmel játszok és ha pénzre van szükségem akkor megyek egy pár kört a zojjektummal. Ha valami nagyon elkúrt csata van, csak akkor megyek át vele minuszba. Ha tudok párat sebezni akkor elég szépen hozza a pénzt, ha netán 100%-os tankokat tudok kilőni, akkor meg már az aranybánya kategóriába tartozik a meccs végi keresetem.
  • Gunslinger
    Lehet ma nem duplázom le az IS-4-et? 5 csata óta nem sikerül, most nekivágok egy 6.-nak, ha most sem húztam szunyálni. Most úgy érzem, hogy nagyon belenyúl a játék, annyi lepattanóm és 0 sebzéses kritikálom van, hogy ihaj.
  • Renegade
    éééés a végeredmény:

losing (prémmel)

kv5: 99%

xp: 369
    treasure: 22585
    profit: 4,5 K

hazudtam: már csak 9 nap :-)
  • bornofakone
    szerintem teljesen átlagos a statom vele, de s-70-el ugyebár mindent áttudsz lőni, és a lőszer is kb ugyanannyi mint bl-9-nél, amivel azért macerásabb lődözni az enemy-t:D illetve többet is sebez, több xp, több pénz :D meg nagyobb a visszatartó ereje 1 500hp-s shotnak mint 1 400-snak :D
    sztem 1 átlag usernek is kijönne, csak oda kell figyelni, mondjuk is-3 is ilyen volt, stock gunnal nem annyira jött a pénz, bl-9-el viszont már igen, igaz ott is oda kell figyelni, nem menni és meghalni, is-4-nél a javítás a drága, nem a lőszer:)
  • Renegade
    yeeees, i vs 1-ben én hull downban (KT) ellenfél KV5 (gyk 175 pen) én halltam meg, pdig mind a pici toronyra ment (1%-on marad)

viccen kívül: könyörgöm, már csak 11 nap prémium, ennél elkeseredettebben csak a centit vágtam, pedig szakaszvezető voltam
  • Trabant93
    Örülök,amikor ilyen összeállítást hajít ide nekem:

Furcsa mód túléltem majdnem,a végén egy is-3 és én maradtunk,azt mondja a gyerek,hogy támadás,egy gw panther,egy vk és egy hummel maradt,nagyban megyek,erre a vk kilövi az is-t,és még a gyereknek áll feljebb,elkezd noobozni,lowozni stb.Mintha én tehettem volna róla,hogy kilövik.Ő úgy tűnik,nem magában kereste a hibát...