banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Napi idióta artista.

Kapásból három egyszerre.

El Hallufon egyedül védem az egyik szárnyat (többiek elhullottak) és éppen egy T-54-el viaskodom. Már csak 10%-a van, nekiszorítottam a falnak, belógni se tudott volna. Nekem még 3/4 hp-m megvolt.

Erre MIND a HÁROM gyakorló elmebeteg SAJÁT artis egyszerre közénk lő, ami miatt egyetlen lövésnyi hp-m marad, és persze emiatt könnyű prédája vagyok a következő ellenfélnek. A szárnyat (és ezeket a jóképességűeket) többet nem védi semmi, persze kikapunk.

Egyetlen racionális magyarázat jut eszembe, létszámhátrányban voltunk, ennél kifolyólag egyszerűen a férgek leszarták, hogy éppen az őket védő, párharcban nyerésre álló sajáttal együtt szedik ki azt a szaros félholt T-54-et, úgyis kikapunk felkiáltással, hogy legalább még egy killjük legyen.

Kiköp.