418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Ok, szerinted 7000g eleg osztonzoero, hogy most akkor nekifogjal es vegyel ?
    @ Gunslinger: gondolom nagy fejtoresedbe kerul kitalalni hogy venni extra slot es ra olyan tank amivel mar reszt tudsz venni a jatekban ?
  • Sunrider924
    Miert is? Minden tankra van gold ammo ami jobb mint a masik ketto AP/HE. Premiumos accon a csoka feltolti mind a 6 consumable slotot es garantaltan ki lehet sakkozni azt a felallast, amibol minden lenyeges kijon, toltesgyorsito, spall liner ( ha mar survivor is jatszik), benzin, csoki stb
    Igazad van, ez mind baromsag....
  • Nazarov77
    Én csak prémium accal tolom de még bétában se használtam premium consumablest, gold ammot se használok mert szerintem hülyeség, csak clan warokon szoktam de ott is akkor mikor a klán állja költségeit.
  • Gunslinger
    Én ezt a tier behatárolást tartom faszságnak, túl szűk, van 9 tankom abból belesik egy, ami egy t7 TD, steel wall-ra, scoutra, invaderre gyakorlatilag esélyem sincs vele.
  • Sunrider924
    Mindketto :))
  • Gunslinger
    Ami jó nagy baromság.
  • Redmaster
    Akkor most mire készüljek? Hogy tele lesz rusholó idiótákkal a pálya vagy kempelő idióták lesznek ennek a versenynek köszönhetően?
  • Szakesz
    A Reaper tudtommal azért jár, ha egy lövéssel küldesz több tankot is a halálba megszakítás nélkül. Nem kell ehhez gold ammo.
  • Sunrider924
    Ezt mar masok is szova tettek, premium acc= premium shells, premium tank, premium consumables.
  • hNeo
    Ilyenkor jönnek a gold ammósok, azzal könnyű reapert, meg ilyenek összeszedni.
    Nem szeretem az ilyen versenyeket.

Pénzhozónak nekem nagyon bejött a KV. 62% winrate, max 6-os reaper, és 10000-30000 kredit per game. 107-es ágyúval + venti + távcső. És free vagyok.
    Remélem sose jön a KV2 patch.
  • Sunrider924
    3 points are given for each Epic Achievements (bonus +18 points, if they collect 6 of them during the event) + for Survivor, Invincible Titles of honour - ez also hangon 36pont
  • Renegade
    na ja, nekem is ez ugrott be előszőr, hogy remek, mert az összes tankomnál kellően magas az 1 pontos achik száma, szóval kilőve.

Más, a mezőny tuti kemény lesz, hiszen egy átlagosnál picit jobb játékos 5 körönként szerez egy 2 pontosat legalább.

Szóval így tippre 5 kép esetén 20 pontnál kevesebbel nem érdemes indulni, szvsz 30 pont fölött lesznek a díjazottak.
  • Sunrider924
    Nem is kell, eleg ha ugyanazokat elered az adott idoszakban es a screenshotot a garazsbol, amin latszik a reaper acsi bekuldod. Reaper acsit megkapod akkor is ha ujra csinalsz 4 vagy 5os sorozatot legfeljebb a szamlalod( rekordod) marad 5on ha nem tudsz foleje menni, ertsd nem csinalsz 6os reaper combot. Hm na nem tudom mennyire volt ez ertheto.
  • Ohyner
    Hát ez érdekes, hogy ezek érnek a legtöbbet. Mondjuk az a legnagyobb szívás, hogy a tankok amikkel toltam és kivannak fejlesztve már elértem a reaperben is 4-5 aztán velük már biztos nem érek el újat.
  • Sunrider924
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/53278-call-of-heroes/page__st__20 - itt mar azt is lehet latni, hogy nem szabad bekuldeni/kiszamolni stb.
  • Sunrider924
    Na nekifutottam megyeszer, kezdem erteni de nem tetszik: a megjelolt idointervallumban a csatakert kapott achievementeket kell screenshot majd bekuldeni, 5 drb screenshot-ot lehet, ertelemszeruen a legertekesebbeket- legtobb pontot eroket. A screenshoton latszania kell az achinak es a jatekos ki kell szamolja hogy hany pontot er: epic acsi 3 p, battle hero 2p, sharpshooter es master gunner 1p.
    Miert nem tetszik? Mert a legertekesebb acsik a Survivor, Invincible, Kamikaze meg Reaper. Na ha eddig nem volt debil a jatek akkor ezek miatt az lessz. A dijjazas nagyon durva, sokan meg fogjak probalni.
  • Ohyner
    Köszönöm az infót, hátha letisztul. Azon én is néztem, hogy artyval melyiket lehet a legkönnyebben, talán a defender.
  • Sunrider924
    Hivatalos forumon sokan masok se ertik, mert akkor hogy is van csak a battle hero-k szamitanak vagy az achievemntek is, megy a siras hogy arty-val kib..sztak, mert nekik nincs hogy achi-t szerezzenek, meg hogy lehet csalni/photoshopozni a garazsfelvetelt stb. Majd este ujra megnezem magamnak, hatha addig tisztul a a helyzet.
  • Ohyner
    Helló!

Srácok lefordítaná egy angolul jól tudó ezt a herosos verseny szabályzatát, mert én nem nagyon értem nem tudok angolul.

Valami olyasmi, hogy van 5 kategória, és minden kategóriával belehet egy képet küldeni. Vagy akár egyel is belehet többet csak egyfajta kitüntetés egynek számít?

Nem igazán értem.

Köszönöm a segítséget.
  • ilsalon
    Ha már megvan a 105-ös a királytigrisre, akkor tényleg király lesz.

Elég jó az átütése, bár a sebzés egy kicsit kicsi. Pontossága pöpec. Nagyon masszív az eleje, tier 8-ig nagy eséllyel lepattannak, de felette is jó a lepattanó arány. A Tigris betegség sajnos megmarad, ammo rack találat rendkívül sok. Itt is használok wet ammo racket. Az oldala nagyon puha, ezért itt mindig szembe kell állni az ellenséggel, az oldalazás feletébb tiltott.

Ennek a testét nem, de a tornyát érdemes forgatni, mint a mausét. Sok lepattanót lehet így begyűjteni.

• Tusy
    - volt nekem is emlékezetes csata, de nem ez a jellemző
    - mines-nél berak alulra, listán 1 arty meg 1 TD van a KV-3 alatt. Mire körülnézek csapat nagyja jobbra el, balra a toronyhoz senki, középre idővel 2-3 tag áttévedt. Mondom ezek se-perc alatt foglalni fognak, maradok védeni (+2 arty). Felmászok egy sziklára, hogy ellenséges arty ne tudjon annyira könnyen kilőni, meg legalább mutassak valamit a torony felől jövő ellenségből. Részeredmény 0:6, csak a szokásos. Torony felől becsobban 4 enemy foglalni, rutinosan hátulról jönnek és egyszerre. A jobbik artyt menet közben kilövik, ellenséges arty elkezd belőni (hasztalan). Első lövésem lepattan, mondom jó lesz ez, de azért belassulnak. Szépen kezdenek csiki-csukizni; egyet kilövök, egyet kilő a maradék artynk. A maradék kettő kapásból akar kiszedni én meg nem, 2:0 ide. 9:11, tanknak maradt 13 pontja, mondom ezzel már nem védek semmit, megyek felderíteni :) Víz felől jön is valami IS 1200 körüli ponttal, mondom ennyi volt. Még fel tudok menni valami dombra (ellenséges arty már nincs szerencsére), IS nem talál én igen, ez kicsit lassítja. Arty is lövi ezerrel, de nem igazán sebzi. Középtájt egy heavy meg egy TD küzd még valami közel fullos heavyvel, a TD hirtelen ötlettől vezérelve lerohan hozzám és hátulról belelő az IS-be amitől az visszamegy a vízbe. Én maradok 'felderíteni', Arty és a TD besegít a maradék heavynek akit így is kilőnek: 11:12. IS közben simán betámadhatott volna, egy lövésemet túléli és szabad az útja, de megvárta inkább a TD-t. Amikor minden-mindegy alapon betámadtam épp a TD-t vette célba így nem kellett kapásból lőnöm. A maradékot a TD + arty kiszedték és még nyertünk is (meg 13 ponttal életben is maradtam a csata végén)
  • Sunrider924
    Tigris I hosszu 88as-al nagyon durva tank, ha jol hasznaljak(ertsd sniperkedni)Legtavolabbi talalatom 600m-re S-51et ket lovesbol, legtobb credit 34k vesztett meccsen Lakewille, top gun azert nem lett mert a nyamvadt IS ugy dontott kibirja az utolso lovesemet es 12% hpja maradt , nekem meg nem maradt, van Tigrissel Steel wall (:P) van Hunter, szoval ez a Tigris I mar nem az a betas beteg gyenge Tigris, egeszen jol lehet vele haladni, fele annyi ido alatt megkerestem vele ugyanazt az xp-t mint az IS-el. Nekem bejovos, nagyon varom a Kiralyt, az ennel is durvabb lessz
  • Dean108
    Az a Dnieper-i offenzíva event várhatott volna még 1 hetet legalább!
    A VK3601(H)-val még a 22K XP-s erősebb motor sincs meg.
    A Tigris I pedig csak hétfőig lesz fél áron, így kénytelen leszek belehúzni és a 45K XP-t minél előbb kitermelni vele a gyengébb motorral.

Ehh, mindig ez a hajtás.
    A Hummel is csak most lett meg és arra akartam volna előbb töltés- és a célzásgyorsítót.

A Tigris viszont must have, így a hétvégén XP farm lesz a VK3601-el.
  • szabii98
    Nekem is ilyen csatám volt. Féltem, mert a T40 nagyon betudott találni, de aztán Nazarov tippjére gondoltam, befordítottam, kilőttem a T40et majd mentünk a t20hoz. Meglőttem, ő mellém lőtt, maradt 300 hp-m addigra, aztán humival mellé mentünk(szikla volt köztünk) előre hátra húzogattam a gépet de meglőtt, maradt 82 hpm, a humi kilőtte. Megyünk tovább , marad egy SU-8, kilövi a humit, én meg nekimegyek. SU-8tól féltem, mert kilőhetett volna, de elrontotta, úgyhogy végén kilőttem. Óriási csata volt nagyon élveztem :D
  • Faboo
    Nekem pont az az egyik legnagyobb élmény, amikor egyedül maradok több ellen és hősiesen védek vagy támadok. Persze legtöbbször pár másodperc alatt kilőnek, de 5-ből egyszer vmi nagyon jó menet összeszokott jönni még ha veszítek is. Ha meg győzök akkor az csúcs. A legutóbb pz4-el a 3. voltam, egy lövést kaptam és csak 3 hp-ém maradt. A végén egyedül lőttem ki így 3 ellent és nyerünk, plusz top gun.
  • Tusy
    - KV-val mire utolértem a csapatot kilőtték a felét. Én csak azért élhettem túl, mert közben befoglalták a bázist. Védeni nem láttam értelmét, lőhettem volna legfeljebb egyet (csak artyk maradtak a bázison). Ilyen csatában pontosan 0 a játékélményem és már elment a kedvem attól, hogy kipróbáljak 10 másik csatát hátha abból legalább egyszer lesz kicsit több sikerélmény is. Persze ez is csak az emberek hibája, hogy a számomra klasszikus ügyintézőt idézzem: "ezek a jó adatok, hiszen a gép nem tévedhet!"
  • szabii98
    Ha Tigrinccsel vagy top tier tank akkor te leszel a fő ellenség! :D:D:D
  • Faboo
    Ja, megyek a tigrissel, égi csapás mindkét lánctalp le. Oldalról atomcsapás motor kampec, kigyulladtam. Még el se oltom, mikor szemből kilövik a vezetőt. 5 másodperc múlva az ágyút. Újabb égi áldás, most csak egy lánctalp le. Utána a megváltó végzet oldalról. Eközben én kilőttem egy scout Pz3-at, plusz lőttem 5-öt egy vk-ra, amiből 2 lepattant, 1 -et mellé lőttem egy meg fennakadt vmi romházon. Végeredmény kb -8000 cr. Ja 15-3-ra vesztettünk.
  • szabii98
    értem :D
  • ilsalon
    Szeretni kell, mert lassú is lesz és a puska is gyengécske. Felfejlesztve már jó, a hosszú 88-as tier nyolcban is átüti a járműveket.

Amúgy van egy titka a tigrincsnek. Be kell forgatni az elejét az ellenséghez képest 30-40 fokkal, akkor több lepattanót lehet elérni. Persze nem a nagy állat lövegek fognak lepattani, de azért észrevehető. Én mindig támadtam vele, de csak a második hullámban, mert távolról hatékonyabb, ilyenkor jobban érvényesül a beforgatás is. Ha csikicsukizol az oldalát sosem szabad mutatni, inkább mindig az elejét, mert nagyon könnyen lövik el az ammoracket. Én ezt éreztem mindig a legnagyobb gondnak.

Wet ammo racket használtam, így nem robbantam, vagy gyulladtam ki sűrűbben, mint más tankkal, de az ammo racket szinte minden csatában ellőtték. Meg kell tanulni rá vigyázni.
  • Adjunktus
    Ha jól emlékszem ez már volt egyszer.
    Igaz akkor sem értettem,hogy mi a lófaszt keres ez itt?
  • Random work
    Szerintem nagyonjó! Körönként 4-5 kill jön vele. Kurvafürge, de azért papír. Valószínű nem kell KV-val összeereszteni.
  • Nazarov77
    Amíg nincs meg rá a 88 L/71 nem lesz valami jó mivel nagyobbakhoz rak, viszont L/71el szerintem nagyon jó, papír a páncélja de sok a HP a fegyvere meg nagyon jó, viszont a Tiger(P) sokkal jobb nála, ugyan ezek igazak rá + még brutális front páncélt kapott amiről még a nagy kaliberek is pattannak. Egyszer bemákoltam egy bl-10 lepattanást :D
  • SinkoRoli
    xdddddd
  • szabii98
    Na megvan a Tigris. VK36után mire számítsak?
  • szabii98
    Meglehetne értetni velük hogy ha kilősz egy PZIVet 100hpról, de a másik csávó le lő a tigrisből 200at, akkor ő kap több xp-t :D
    javítsatok ki ha tévedek :D
  • Wlanseraf
    juj de reggel van:D a böngészőbe akartam:D
  • kaleun
    No megint van ki tud kilőni többet verseny... végleg letettem arról a reményről, hogy valaha is valamilyen reális teljesítmény alapú pontszám lesz a killek helyett.
  • Wlanseraf
    http://www.esl.eu/hu/#/hu/news/168892/
  • patchaou
    Előbbi meccsen a lővésünk képes volt benyomni hogy az A_20-at támadja :)