A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tusy #57452 - volt nekem is emlékezetes csata, de nem ez a jellemző
- mines-nél berak alulra, listán 1 arty meg 1 TD van a KV-3 alatt. Mire körülnézek csapat nagyja jobbra el, balra a toronyhoz senki, középre idővel 2-3 tag áttévedt. Mondom ezek se-perc alatt foglalni fognak, maradok védeni (+2 arty). Felmászok egy sziklára, hogy ellenséges arty ne tudjon annyira könnyen kilőni, meg legalább mutassak valamit a torony felől jövő ellenségből. Részeredmény 0:6, csak a szokásos. Torony felől becsobban 4 enemy foglalni, rutinosan hátulról jönnek és egyszerre. A jobbik artyt menet közben kilövik, ellenséges arty elkezd belőni (hasztalan). Első lövésem lepattan, mondom jó lesz ez, de azért belassulnak. Szépen kezdenek csiki-csukizni; egyet kilövök, egyet kilő a maradék artynk. A maradék kettő kapásból akar kiszedni én meg nem, 2:0 ide. 9:11, tanknak maradt 13 pontja, mondom ezzel már nem védek semmit, megyek felderíteni :) Víz felől jön is valami IS 1200 körüli ponttal, mondom ennyi volt. Még fel tudok menni valami dombra (ellenséges arty már nincs szerencsére), IS nem talál én igen, ez kicsit lassítja. Arty is lövi ezerrel, de nem igazán sebzi. Középtájt egy heavy meg egy TD küzd még valami közel fullos heavyvel, a TD hirtelen ötlettől vezérelve lerohan hozzám és hátulról belelő az IS-be amitől az visszamegy a vízbe. Én maradok 'felderíteni', Arty és a TD besegít a maradék heavynek akit így is kilőnek: 11:12. IS közben simán betámadhatott volna, egy lövésemet túléli és szabad az útja, de megvárta inkább a TD-t. Amikor minden-mindegy alapon betámadtam épp a TD-t vette célba így nem kellett kapásból lőnöm. A maradékot a TD + arty kiszedték és még nyertünk is (meg 13 ponttal életben is maradtam a csata végén)