A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #57443 Szeretni kell, mert lassú is lesz és a puska is gyengécske. Felfejlesztve már jó, a hosszú 88-as tier nyolcban is átüti a járműveket.
Amúgy van egy titka a tigrincsnek. Be kell forgatni az elejét az ellenséghez képest 30-40 fokkal, akkor több lepattanót lehet elérni. Persze nem a nagy állat lövegek fognak lepattani, de azért észrevehető. Én mindig támadtam vele, de csak a második hullámban, mert távolról hatékonyabb, ilyenkor jobban érvényesül a beforgatás is. Ha csikicsukizol az oldalát sosem szabad mutatni, inkább mindig az elejét, mert nagyon könnyen lövik el az ammoracket. Én ezt éreztem mindig a legnagyobb gondnak.
Wet ammo racket használtam, így nem robbantam, vagy gyulladtam ki sűrűbben, mint más tankkal, de az ammo racket szinte minden csatában ellőtték. Meg kell tanulni rá vigyázni.