418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    PH
    Na jó nem konkurens csak másik oldal.
  • Dean108
    Összességében akkor igaz-e az, hogy az E100 és E50 felé vezető ösvényen 2 tanknál kell több türelem az átlagoshoz képest:
    Párduc I és Tigris I
    ?

A Párduc I ugye többek szerint nem lesz egy kimondott kéjutazás főleg azoknak akik DB felöl jutottak oda.
    A Tigris I-et is sokan szidták, de mivel ezen írásokat előbb olvastam mint lett volna tigrisem, ezért eszembe se jutott a német ág első nehéz tankjával előre menni. Úgy játszok vele mint egy mediummal azzal a különbséggel, hogy itt szóba sem jöhet az, hogy bárkinek előre menjek scout-olni, pedig még a Vk3601-el is sokszor voltam a nehéz tankok szeme, még ha ez sokszor gyors csatabefejezést is jelentett végül.

Szóval tigrissel menni kell a többi nehéz tank mögött jóval lemaradva, így jelentősen növekszik a játszhatósági faktor és a sikerélmény.
    Eddig legalábbis a nyúlfarknyi tapasztalataim ezt igazolják.

A kérdés az, hogy a királytigrisnél ez változik?
    Azzal is majd ezt a hátul kullogós, „nehéztank vagyok, csak az a szégyenlősebb fajta” taktika marad?

Párduc II-t láttam alakítani és így kívülről nézve ütős tank lehet.
    Legalábbis P2-t kísértem még VK3601-el és olyan érzésem volt, hogy egy gyilkoló gép után koslatok és csak a hullákat számolom.
  • Gunslinger
    Melyik az a konkurens fórum?
  • Gunslinger
    Biztos, hogy többel ment, mint 15. E-50-el bizonyos szitukban sokkal jobban megéri rammolni, mert akár két lövésnyi hp-t is lehet vele sebezni.
  • virkir
    Há me ott van az elején az vízszintes kés vagy mifene.
    Örüjjé, hogy nem vágott ketté. :D

Ja a konkurens fórumon most megy az artyfikázás aki hiányolja ott kiélheti az eheti adagot.
  • Eagle16
    Rohadt csít ez az E-50. Nekem jön E-50-el, ment vagy 15-el, és leszedi a 300 HP-mat...50 tonnás Object 704-be voltam. Ezt a hülyeséget.
  • spiczi91
    akart :D
  • Eagle16
    L/56-tal is átlőhető, mondjuk ahhoz nem árt közel lennie. De a tornyot átviszi.
  • PLaci #58385
    L/100 mindenképp, mert van esélye a Tiger P -t szemből átlőni :)
  • kaleun
    Az a jó benne, hogy a még a top tierek (9-10) ellen is hatásos, tegnap pl. egy ~20% obj. 704 akart foglalni...
  • leopard26
    Mivel érdemes kezdeni?
  • Dean108
    Hát akkor nincs mese.
    Párduc I-el ki kell kigrindelni a hosszú 75-öst!
    Ej de rögös az út P2-ig!
  • lexlutor
    ..a sebzes meg talan elmenne, bar en ettol a 200tol sem vagyok elajzulva tier7ben. de a 132es atutes szerintem gyakrabban elsz keves, mint eleg. plane ha a top tanknak rak be es a balancer a masik oldalra egy csomo heavyt pakol be ahogy szokta..
  • Dean108
    Tényleg a penje jóval nagyobb.
    2-szer annyit ugyan nem lő, mondjuk másfélszer annyit.
    Mindenesetre elgondolkoztató, hogy Párduc1-re melyik a jobb!

7,5 cm KwK 45 L/100
    Characteristics
    75 Caliber (mm)
    15,38 Rate of fire (rounds/min)
    198/244/38 Average penetration (mm)
    135/135/175 Average damage
    0,26 Accuracy at 100m (m)
    2 Aiming time (sec)
    1740 Weight (kg)

8,8см KwK36 L/56
    Characteristics
    88 Caliber (mm)
    9,23-10,34 Rate of fire (rounds/min)
    132/171/44 Average penetration (mm)
    220/220/270 Average damage
    0,33 Accuracy at 100m (m)
    2 Aiming time (sec)
    2050 Weight (kg)
  • lexlutor
    .. en meg nem tartok ott, de hatarozottan gondolkodok rajta. a kis 88ashoz 135otos atutesehez kepest eg es fold az atutes. a sebzses kicsi, de ketszer annyit lo mint az..
  • MEdievil
    Meglett a 100. top gunom :)
    A csata is vicces volt persze az elején az arty osztotta az észt, és mindenki nagyon okos volt csak valahogy secperc elhullottak és 3 vs 9 -ről fordítottuk meg.
  • Gunslinger
    Meg a lánctalp...
    Nélküle egy vacak álcahálót nem lehet felrakni a Pantherra.
  • Dean108
    Igen de a 88-as L/56-ot a Párduc I.-re is fel tudom rakni és most is az van a Tigrisen.
    Igaz kell előtte majd torony fejlesztés is.
  • Gunslinger
    A Párducra nem tudod felrakni a 88mm L/71-et, majd csak a Párduc II-re, viszont a 75mm L/100-at kigrindelheted a Párduccal, de túl sok mindenre nem jó az az ágyú, a vicc az, hogy anno tier 9-es tankhoz lehetett csak feltenni, el tudom képzelni, hogy ezer játékosból használta vagy nulla. :-D
  • Dean108
    Akkor az lenne a legjobb, ha a DB-ről egyből a Párduc II-t lehetne kifejleszteni és ki lehetne hagyni a Párduc I.-et.
    Viszont jelenleg a P1-et sehogy sem tudom kikerülni akármerről közelítek is.
    Ezek szerint az a tank lesz az "apróbetűs rész" mint a banki hitelszerződéseknél a lap alján.

Igen jó a német med ág is, de (apróbetűvel) ott a Párduc I. is.
  • lexlutor
    ..szerintema lanctalp meg a torony fog fajni, mig osszeszeded.. mega moduslerulesek.. es ha megvan, a angyobb agyuval mivels ebzese pontosan ugyananynyi mint a kisebb, alig leszel valamivel elorebb..
  • Dean108
    A 88-as L/56 már most meg van, a 88-as L/71 pedig a tigris miatt meglesz.
    Tehát lesz pár dolog, amit nem kell Párduc 1-el kigrindelni.
  • lexlutor
    ..igen, ezt mastol si hallottam. nincs is hozza nagyon kedvem. kellemes a db. kar h nem lehet rola atugrani a parducot.. de nem nagyon lesz ams valasztasom, az e50esre kivancsi vagyok.
  • Gunslinger
    Hja, 18k XP-vel hosszabb + egy újabb tank ára ugye. Ha pénzszűkében van az ember, akkor nem biztos hogy megéri, viszont a Párduc sajnos jóval gyengébb a DB-nél, igazi szenvedés azzal kigrindelni a P2-t. A 6.6 patch előtt sokkal könnyebb volt kimaxolni a némed med ágat, pláne hogy a tier 7 Panther ajándékba járt. Most igazi szívás lehet nekimenni.
  • Dean108
    Ha most mondjuk eladnám mondjuk a PzIII / IV-et (slot hiány miatt) hogy megvehessem újra a VK3601(H)-t, akkor lenne egy új 3601, aminél önmagában a DB kifejlesztése majdnem 40K XP (45K volt a tigris).
    Iszonyú jó tanknak kell lennie a DB-nek, hogy így csináljam! :)
  • lexlutor
    ..szerintem nem kell. nezd meg az online tech treet. a vk3001hrol lehet db es a parduc fele menni. bar ahogy nezem megis hosszabb az ut a db-rol a parducra, minthe kozvetlenul a vk-rol mesz.
  • Gunslinger
    Dehogynem, a VK3002DB minden pénzt megér, nálam örök helye van a garázsban.
  • Dean108
    Ahhoz újra meg kellene venni a VK3601(H)-t!
    Eredetileg szép lassan arra mentem volna, de így már lehet nem érné meg.
  • Gunslinger
    A stock VK3001H-ra rámegy egyből a 105mm L/28-as ágyú, szal már az első csatától nagyon lehet vele pusztítani, nem kell kis 75milissel kiszenvedni a tornyot. Amúgy nagyon jó tank, én nagyon szerettem.
  • lexlutor
    lehet jobban ajrnal ha a db-n keresztul mennel. xp-ben ugyan az lesz a ket ut, a db pedig angyon kellemes joszag. kar kihagyni.
  • Dean108
    Csak a párducig bírjam ki vele!
    Ha fürge, akkor legalább el-scut-olgatok vele.

A 88-as és a motor is ki van fejlesztve hozzá, a többihez meg nem kell olyan húdesok XP.
    Aztán már csak 47K XP-t kell kibírni a párducig.
  • lexlutor
    .nekem a vk szeriabol a legjobban bejovos tank volt. en is tartottam a lehelletnyi panceltol, de kelleemsen csalodtam. kis celpont es kellemesen pattogos. a leggyorsabb a harombol. a fegyverzet mindharomnal ugyanaz. bar mintha, erre menne fel legkonyebben a nagyobb agyu.
  • kerla
    Mióta a nagyobb torony és a 7,5-es ágyú van rajta, egészen megszerettem én is. Kezdetben nyögvenyelős volt, de kimaxolva jó kis tank. Én is Párducra megyek vele, de be kell szerezzem a VK36-ost is, ha Tigrist is akarok, de amiylen ütemben játszok, remélem karácsonyig eljutok addig :-)
  • spiczi91
    Szerintem nem rossz, az kellemetlen nyiván, hogy a test vékonyabb mint a PzIII-é, de a torony egész sok lepattanót ad és jó mozgékony.
  • Dean108
    A VK3001(H)-val kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
    Mivel a Tigris miatt eladtam a VK3601(H)-t, ezért kiesett az a lehetőség, hogy a VK3002(DB) felől közelítsek Párduc irányba.
    Ha azt mondjátok hogy a VK3001(H) szenvedős tank, akkor Dnieper-i offenzíva nem csak a vasárnapomat cseszte el, hanem mást is.
  • spiczi91
    KV-ra felraktam a trollgunt, kipróbáltam...

Hát, három telitaláltos lövést adtam le 400+ távolságra és még 2t közelről, 5ből 4 lövés ölt. Fasza, egész fasza. :D
  • Nazarov77
    Na megvan a VK4502A, + súly equipmentet kapott hogy felmenjen rá a top fegyver, a lánctalpon és tornyon kívül minden megvan hozzá. Alap lánccal is elég fürge egy E-75öt megflankeltem szépen :D
  • Gunslinger
    Még hogy a játék nem nyúl bele a csata nyerési esélyeibe. KV-val voltam tier 7 csatában, az átlag 300-as sebzésű ágyúval 350-370 között adta nekem, 7 lövésből 7 végig 350 felett volt, 720 hp-s E8 két lövés volt, 90%-os fullos Tiger három lövés volt, 15-6-ra nyertünk, a többiek is feltűnően kevés lövésből gyilkolták le az ellenfelet, úgy haladt a támadás, mintha egy F1-es futam lett volna.
  • Tono34
    Pár hete ismét ezt tapasztaltam én is.
  • Nazarov77
    Ugyan az, és 232 a lőszer bele.