A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #58392 Összességében akkor igaz-e az, hogy az E100 és E50 felé vezető ösvényen 2 tanknál kell több türelem az átlagoshoz képest:
Párduc I és Tigris I
?
A Párduc I ugye többek szerint nem lesz egy kimondott kéjutazás főleg azoknak akik DB felöl jutottak oda.
A Tigris I-et is sokan szidták, de mivel ezen írásokat előbb olvastam mint lett volna tigrisem, ezért eszembe se jutott a német ág első nehéz tankjával előre menni. Úgy játszok vele mint egy mediummal azzal a különbséggel, hogy itt szóba sem jöhet az, hogy bárkinek előre menjek scout-olni, pedig még a Vk3601-el is sokszor voltam a nehéz tankok szeme, még ha ez sokszor gyors csatabefejezést is jelentett végül.
Szóval tigrissel menni kell a többi nehéz tank mögött jóval lemaradva, így jelentősen növekszik a játszhatósági faktor és a sikerélmény.
Eddig legalábbis a nyúlfarknyi tapasztalataim ezt igazolják.
A kérdés az, hogy a királytigrisnél ez változik?
Azzal is majd ezt a hátul kullogós, „nehéztank vagyok, csak az a szégyenlősebb fajta” taktika marad?
Párduc II-t láttam alakítani és így kívülről nézve ütős tank lehet.
Legalábbis P2-t kísértem még VK3601-el és olyan érzésem volt, hogy egy gyilkoló gép után koslatok és csak a hullákat számolom.