418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    random battlerol beszelek.
  • Redmaster
    Jájj de szeretem azokat akik kívülről tudják a FAQ-ot de a játékkal még nem játszottak.
  • lexlutor
    .. azert ez elegge hetkoznapi szituacio.
  • sokoo
    Háát, végjátékban ha az ellenséges tank már az artiknál gurul, az régen rossz. :)
  • pointer4
    "Ha 50 méternél közelebb kerülsz, akkor bármi is van közöttetek (akár egy 10 méteres várfal) meglátod az ellenfelet, kvázi röntgenlátást nyersz rá."

Inkább csak több volt az, mint 50 méter. Nehéz felmérni a távot a játékban.
  • sokoo
    Ilyen mindenkivel előfordulhat, de ez bug, nem a normális működés.
  • noname23
    Az artista védő egyesület felszólalt :)

Artista: Cirkuszban, mulatóhelyen= WOT-ban fellépő személy. Ügyességi vagy erőmutaványokkal szórakoztat.
    Az artista mutatványa a leglátványosabb. Az artista minden nap fellép a cirkuszban.
  • lexlutor
    .. amugy azs em igaz h 50m-en belul mindenki lat mindenkit. max nagyobb az eselye h lassa. mindenki ult mar scoutban, ugy h 50m-en belul siman elmentek mellette.
  • lexlutor
    .. ez szerintem attol fugg h eppen ki melyikbe ul. en kimondottan kezdem utalni a vegjatekot. tudom h a hq kornyeken 4 arty gugol es varja mikor gordul elejuk az ember.
  • Oddball29
    IS-3 közepes tankok ellen veszélyesebb sztem, mint a másik kettő. Majdnem olyan fürge és fejlesztett toronnyal gyorsabban követ célt a másik kettőnél.

De a három T8-as közül 1v1-benegymás ellen tényleg a KT a legjobb, ha tudja tartani a távolságot.
  • sokoo
    ˆlexlutor - Igazad van, de top tierre ez az előny elolvad. Gyakorlatilag a bokrosban rámrohanó ellenség annak ellenére, hogy én nyugalmi állapotban vagyok, előbb észrevesz mint én őt. (OBJ212 / OBJ261)

Nazarov77 - 50 méteren beül mindenki lát mindenkit. A view range nem minden, az érem másik oldala a camo érték, ami nagyon rossz a nagy artiknak. Emiatt hamarabb kispotolódnak, minthogy az ellenséget meglátnák.
  • Redmaster
    Na ha visszajön (valaha) a tracer akkor én is nekiállok arty-zni egy kicsit de csak azért hogy blindshottolni tudjam az amatőr artysokat mint a régi szép időkben.
  • lexlutor
    egyedul a nemet ag ahol rosszabbak high tierben. 10 meterrel :)
  • lexlutor
    "egy arty messzebb lat mint egy normal tank" - Nem lát messzire, csak ha spotolnak neki. - erdmes megnezni az online techtreeben.. csak pl kedveert a view range:

su8: 440m
    t-34: 270m

gyakorlatilag a su14en kivul mindegyiknek jobb a latotavolsaga mint a sajat tierjeben levo tankoknak! medeknek is!
  • Nazarov77
    Hát a bison a 460as view rangeével még scout is lehetne, a GW tiger meg akkora mint egy elfektetett world trade center közben mégis ő lep meg egy bokorból 30 méterről mert nem látom.
  • sokoo
    "egy arty messzebb lat mint egy normal tank" - Nem lát messzire, csak ha spotolnak neki.

"jobban rejtozik annak ellenere h akkora mint egy iskolabusz, meg akkor sem latod, ha kozelharcban radlo" - Egyáltalán nem rejtőzködik jól. Az OBJ212 pl ilyen szempontból pont az egyik legszarabb tank a játékban.

"hogy egy lovessel barmit kilo" - Esetleg TD módban, AP lőszerrel.

"h siman berak 6-7 darabot egy csataba" - Ez sajnos tényleg komoly probléma.

"hogy nem egy kozulok, gyorsabb mint mint egy tank, siman lehet scoutolni vele" - Elég könnyűek, miért ne lennének gyorsabbak pl egy heavy tanknál? Scoutolni azért nem mennék vele, max ha már nincsmás aki menjen. Legfeljebb 2 lövés bármilyen tanknak.

"h td modon siman bejon varaosi palyara es jo az egyloveses kill" - Ami vagy talál vagy nem, majd általában azonnali elhalálozás következik.

"mar az is sokat dobna a dolgon ha visszajonne a tarcert es maxolva lenne a szamuka csataban.. de ezekrol ugye szo sem lehet.." - A tracer hiánya valóban a legnagyobb probléma. A Gamescon-on egy interjúban azt mondta az ipse, hogy teéjesen át kell írniuk a mechanizmusát, ezért húzodik el ennyire a visszatétele. Az artik számát sajnos tényleg nem akarják korlátozni, pedig 2-nél több már érezhetően levon a játékélményből. Nem csak a tankoknak, az SPG-knek is!

A felsoroltakon kívül még súlyos probléma a splash sebzés hatósugara, és az általa okozott modulsérülések is. De hát ez van, ezt lehet szeretni.
  • kaleun
    Ebben a játékban a stat... ...valahol 53% körül járt a wr-m amikor kaptam 1 hét szopatás, azóta csak 47%. Pedig nem is voltam egy fanatikus aki minden csatában koncentrál, töltelék ágakban és ha nem volt kedvem csak daráltam.
    Nem igazán értem, hogy miért kell egy az nfs-hez hasonló "catch up" ha jól játszol....
    Prém nélkül:
    1. Arty, akárhol, játék elején az ellen medjei akadálytalanul támadnak. Max 1-2 lövésre van idő és függetlenül a találattól és a csata kimenetelétől borítékolhatom az 50xp-t.
    2. Akármi, akárhol, birkacsorda elmegy, egyedül harcolsz és legyűrnek = max 250xp (átlagban 125). Itt is teljesen mindegy a sebzés...

• lexlutor
    .. itt nem a genyosagrol van szo, hanem az elcseszett jatektechnikarol. miert van az h egy arty messzebb lat mint egy normal tank, h jobban rejtozik annak ellenere h akkora mint egy iskolabusz, meg akkor sem latod, ha kozelharcban radlo, hogy egy lovessel barmit kilo, h siman berak 6-7 darabot egy csataba, hogy nem egy kozulok, gyorsabb mint mint egy tank, siman lehet scoutolni vele, h td modon siman bejon varaosi palyara es jo az egyloveses kill, high tierben egy lovessel ki sem lehet loni, ergo megha veletlen nem o lo eloszor, tuti kinyir, vagy eppen a muholdnezet, nincs tracert.. de szerintem ezt a rinyat mar egy parszor elmondtak az emberek ..

mar az is sokat dobna a dolgon ha visszajonne a tarcert es maxolva lenne a szamuka csataban.. de ezekrol ugye szo sem lehet..
  • Faboo
    Ja, én a H39-el vagyok így.
  • Nazarov77
    Fogalmam sincs, utoljára bétában volt sima accom, de biztos hogy egy tier 5el többet hozol átlagosan mint ezzel, ez arra jó hogy levezessem a feszültséget a sok nagy tier csata után.
  • pointer4
    Gondolom ha majd world of man lesz ,akkor a sniperek lesznek a genyák, ha repülőkkel kell menni, akkor bombázók, ha meg hajókkal, akkor a tengeralattjárók. :D
  • lexlutor
    ..akkor mar legalabb egy elegedett wargameing jatekos van. hiszen arty fronton minden franko.
  • pointer4
    De, játszottam. És a fedezék az ott is fedezék, ráadásul kezdenek egyre egyre ritkábban lőni az artyk. És hogy spotolnak vagy sem, az ugyan úgy élő dolog.
  • lexlutor
    ..latom nem jatszottal meg nehez tankkal 7-8 darab arty ellen.. nem tigrisrol beszelunk hanem tier 7 felett. akkor majd raebredsz marahagyorsan mire megy a rinya...
  • lexlutor
    .. csak szembol kemeny.. multkor oldalrol leszedtem 70%ot belole egy pz4el.. szegyen.. is3 vagy t32 sokkal hasznalhatobb, kozelharcban.
  • pointer4
    Játékban, fennt statistic, és ráböksz a tankra, mert addig csak a teljest látod.
  • pointer4
    Ezzel nem érdemes rocket jumpolni :D
  • I.C.ram
    Mennyi pénzt hoz körönként? Prém nélkül.
  • Looserke
    hol tudok ilyen statisztikát nézni?

wot oldalon az accountban nem tudom ennyire részletesen megnézni csak a győzelmek számát látom
  • hellokitty92
    vannak itt olyanok akik úgy gondolják h az is3 egy szinten van a kt-val:) pedig szerintem közelebb van a t32-höz, mint a kt-hoz! én a t32-őt is sokkal kellemetlenebb ellenfélnek tartom, főleg ha tudják is használni.
  • Ohyner
    lol jól ment aj áték elértem 60% győzelmi arányt erre bukom egyhuzamban a 10. meccset. amiből min 5 olyanok miatt buktunk, hogy a bázisunk mellett járt az utolsó két tankja az ellenfélnek, de a mi tankjaink közül a tiger úgy döntött, hogy átkutatja az ellenfél bázisánál a bokrokat hátha nem jelzi a játék, hogy van egy harmadik is ahelyett hogy foglalt volna.
    Egy irányba megy az összes, teamkilles csapat, meg harc közben ott hagy két 100% KT egy is 3 ellen, elbújnak és megvárják még kilőnek, persze a 30% maradtra már rárontanak.
    Mi ez már f.szom. Ilyen tényleg nincs. Nem lehet egy normálisat játszani. Ezen a játékon csak egy singl player segít semmi.
    Az elmúlt hetekben már alig játszottam vele, de lassan le is törlöm, mert ennyit nem ér.
  • pointer4
    Itt csak nekem tetszett a Tigris I, mint félút a vk3601 meg a tigris II között? :D
    Szerintem nem szabad elolvasni a sok sírást, és előbb játszani kell. Akkor nem lesz ilyen baj :D
    Nem túl fényes stat, de pont a sorba illik, a tier6 és 8 közé.

Meg nem flame keltésből, de az arty rinya is milyen már. Ha valaki ennyire igazságtalanul gonosz dolognak érzi, miért nem használja? :D Legalább rájön, hogy hogyan is működik.
    Amióta tolom avval is, sokkal jobban tudok rejtőzködni normál tankkal. Tudom mik a határaik, tudom mik a gyengéik. Hova látnak, hova nem. Tudom ha ott meg tud lőni, akkor hol lehet, stb.
    Tier V-ös arty meg legjobb farmolásra, egy este 600.000 ezüst összejön.
  • lammaer
    "bárki bármit is mondjon, a kt a legjobb tier 8-as heavy"

Azt hiszem ezt nem nagyon cáfolja senki. IS3 túl puha, T32 csak facehuggerként/hulldownban üzemel, a KT meg szemből igen nehezen átüthető hozzájuk képest.
  • hellokitty92
    bárki bármit is mondjon, a kt a legjobb tier 8-as heavy! prém nélkül ez nem is volt olyan rossz meccs...:) csak ne kapna minden csatában modulsérülést...:@

siegfried line: a városban egyedül mérkőztem egy t32-vel, t-34-85-el, su100-al, tiger p-vel, mert a háttúl 50m-re kempelő nyomorék t29 és is nem jött segíteni! csak úgy pattogtak rólam:)
    ha több ilyen csatám lenne, lehet h nem 3 naponta éreznék kéztetést arra h legalább a duplákat lefussam, mert néha még az se megy...

Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2011. augusztus 31. 13:05:47
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 2 844 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 41 206
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mester Lövész, Mesterlövész
  • lammaer
    Hagyd a francba a statokat. Nem azért játszunk hogy stat legyen, hanem hogy tankokkal lövöldözzünk egymásra. Stat nélkül is tudjuk hogy mi vagyunk a legjobbak - ha a számok mégse hozzák ezt, az azért van mert béna csapatba rak mindig a játék.

Más: most hogy van tigrincsem, kivételesen csatlakozok a német tankbuzikhoz - szégyen hogy ebben a játékban mennyire átlag alatti járművet csináltak belőle. Nem hiszem hogy ennyire ratyi jármű volt, KV-k meg ISek ellen se állja meg a helyét egy rendeses 1vs1 harcban (a nagy távolságból, mások által mutatott célpontok rizikómentes "snipeolását" nem tekintem mérvadónak. Arra mindenki és minden tank jó hogy puffogtasson, aztán vagy talál vagy nem).
  • Nazarov77
    http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0

Ez az én verzióm, magyar readmevel :P
  • femate
    Am és valaki tud ajánlani egy jó klánt? Most VK 3001 P-m van (most vettem felyletlen)
  • femate
    Az angolom nem annyira jó . Akkor ezt hogy is? pls segítsetek :P
  • Tono34
    World of Soldiers, WOS innen már csak egy betűt kellene módosítani FOS :)
  • Ohyner
    Na azt hiszem lassan mára is ennyi a játék, megint megkaptam a balfaszokat sorozatban. Kilövök P-vel egy shermann E4-t vagy mit meg harcolok egy ISsel az is már 10%on, sajnos én is. Mivel 3 szövetséges TD van oldalt\mögöttem gondoltam a hátam fedezik, mert egy KV-1s is votl az issel, de eltűnt. Mikor vinném be az utolsó találatot az ISnek mit ad isten a KV a seggemben és kilő, persze a csapattársaim lófaszt nem csináltak még arra is volt ideje, hogy elszeleljen.
    És amikor ilyenek után megnézem a statisztikám és egy csoffat herezacskó jobban néz ki nála, elmegy a kedvem az egésztől.

A JP-mel már nem is merek játszani pedig imádom, de amilyen csapatokat kapok mostanában az egyetlen normálisnak mondható statisztikámat is elrontaná a game. 4meccset toltam vele valamelyik nap mind bukta, pedig mind 5-6xp 4-5 kill 2-3 sebzés.