418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    T25 AT nagyon jó tank, én nagyon imádom. A többi valóban elég vacak, bár T20-at nem próbáltam, csak ellene mentem, de még tier 6-al sem volt soha ellenfél.
  • FairCO
    már csak a Tiger, Tiger P, T20, T25 AT az amin át kell esni, a többi már mind nagyobb .. de ezek fizikailag fájdalmasan szarok.
    ma amúgy a T20-al nem bírok duplázni, eddig már úgy 3000 xp belement, dupla nélkül. uncsi. ne húzzatok egyszerre 9 tankot, rá megy a fél napotok .. :)
  • Looserke
    na mégegyszer

• Looserke
    Szerintem nem is olyan rossz ez a Tigris I.
    Ja és prémium nélkül toltam végig és a cél a Tigris II. :)

• kaleun

No Comment...

Egy kv-5 jött csak oda, miután már ott voltam. Ha nem tartottuk volna fel az ellenséget akkor előbb kezdtek volna foglalni.
  • Ohyner
    tier 5-6-7 ami mostanra eléggé szopósra tud kijönni, én így tapasztaltam.
  • Priny0
    Vereség
    Csata: Murovanka 2011. augusztus 31. 21:09:17
    Jármű: SU-100
    Szerzett tapasztalat: 62 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 26)
    Szerzett kredit: 0

• Ohyner
    Most megint egy gyöngyszemet találtam.himmelsdorf megyek p vel a hillre jön velem egy t-28 meg valami vk talán 3001. A kis szovjet segített leküzdeni az ellent, kivette a részét a találatokból is de a vk jöt mogottunk és csak várta mikor lesz kevés az ellen hpja. ez ennyira jól sikerült, hogy mikor már fél hp alatt voltunk a t-28al ő még 100% akkor sem ment előre de háturől kettőt belémeresztett mikor közelharcoltam egy már 10% tankkal.

Ebben a játékban soha nem lesz rendes taktikázás. a Klánwarok csak a t10ről szólnak, standard felállásokkal amik csak csapattag híján változatatnak. És persze a harc csupa spottolás az ágyúknak.(elmondásaitok alapján)
    És kövezzetek meg, de a, nekem a hevy vonal soha nem jött be akkor se amikor tracker volt, csak klánwarért nem szenvedek ki egyet ha nem tetszik.
    b, nem élvezném azokat a meccseket ahol csak csupa t10van, én szeretem a random battlék vegyes hangulatát, még akkor is ha néha alulra kerülök.
  • lexlutor
    ..sajnos a tier 7 mostanban elegge szopoag tud lenni meg platoonba is..
  • VanDaal
    Bár a játékot mára befejeztem, ez a sör egész jó ötlet =)
    Összességében meg nem akarok panaszkodni, mert délelőtt nagyon jó köreim voltak, és többet nyertem, mint amennyit délután veszítettem :)
  • VanDaal
    Azokat legalább nem lövi át egy PzIV szemből, lesz átütésük és lehet rájuk tenni stabilizátort :) De hát ez van, neked bejött, nekem nem. Én meg sok más tankot szerettem, amit más utált :)
  • FairCO
    egyébként meg az összes tank szopás, a kicsi azért mert állandóan berak a nagyok közé, a nagy meg azért, mert állandóan berak a nagy böszme artyk közé .. :P
    ma nekem nagyon nem adja a játék .. illetve adja, én kapom az összes idiótát, egyedül kell mines-on hegyet foglalnom, steppes-en fogni a jobb oldali völgyet, erlenbergen pedig az északi hidat, miközben a Tiger P már amúgy is felbaszta az agyamat, és még sorolhatnám .. sört ide
    alig várom hogy elkezdődjön holnap az oskola, a héten úgy is szabin vagyok, holnap délelőtt remélem kevés 12 évessel fog összehozni a sors.
  • lexlutor
    pedig is3, is4 csak rosszabb lesz ebbol a szempontbol.
  • VanDaal
    Nem akarok vele sniperkedni, de az a borzalom 100-200 méterről is mellélő, és biztos hogy nem fogok nekirontani az IS-4-eknek közvetlen közelről, mert az esetek 80%-ban ilyenek közé rak.
    A lőszerárra meg csak egy példa:
    -nyerünk de kilőnek: 8k javítás, 3k a javítócsomag, ha a többire nincs szükség, és lövök mondjuk 10-et, ami nem is túl sok, 10k-ért, ez barátok közt is 21k kiadás
    -győzelemért meg pl kapok 18k-t, hát köszönöm szépen, prémium nélkül.
    És ennél jöhetnek sokkal rosszabb körök is.
  • lexlutor
    ..en nem azt mondtam h a legjobb, hanem h jo tank. a legnagyobb sebezse van. kozelharcra, csikicsukira. nekem bejott. amuyg nem tudom mit vartok az ujratoltesi sebessegtol. i3, is4nel is ennyi lesz. de az usa agat kiveve, ahol tier 9ig ugyanaz az agyu, lesz csak gyorsabb fele sebzessel.
  • csőcse
    Jó tank igen az létezik Tier7ben, de azt nem IS-nek hívják hanem T29-nek

Van páncélja 148mm effektív front 268mm torony az agyúja jó pen jó demage és viszonylag pontos.
  • csőcse
    Persze ha nem használod nem is találnak el de amúgy meg minden kis lópikula lesebzi a 110es penjével, ha elindulsz vele a frontvonalba harcolni legjobb az volt mikor a kis t28 beszambázott miközben újra töltök mire nekem sikerült betölteni gondolhatod hányat kaptam a gagyi 57mmtől még ki is lőtte az ammórackemet a csíter és persze a csapat közben sokat segített.
  • Ohyner
    Amúgy miért szidjátok a Párduc harckocsit? HA nem nyomorult a team stockként is iszonyat jó. Szerintem a P1 és P2 remek tank akár csak a DB. HA az E50is hozza ezt a szintet akkor nagyon szép med ága lett a németeknek.

Remélem a TDk is hasonlóan jó tankokat kapnak majd. AMire persze várni kell mert igénytelen Franci tankok fonotsabbak, mint a német td vagy az orosz és maerikai hevy ág.
  • lexlutor
    ..nem ertem miert akartok orosz agyukkal sniperkedni. gyors, agilis, viszonylag pattog, ra kell menni az ellenre vele. a loszerarat sose szabad szamolni. ha sebez, visszahozza az arat. de izles kerdese.
  • VanDaal
    Beelőztél! Nagyjából teljesen egyetértek!
  • Nazarov77
    Meglesem majd.
  • VanDaal
    Ma 7 vereségig jutottam vele zsinórban, mikor abbahagytam, anélkül, hogy akár csak a dupla is meglett volna. A 100 millis ágyúja rajta van a T-34-85-ön is, egy tier6-os meden... röhej, és semmivel sem jobb a Vk-k ágyújánál. A D-25T meg azzal a töltési idővel, pontatlansággal és lőszerárral nálam a no comment kategória. Bár ezek az ágyúk már tegnap ki lettek tárgyalva emlékeim szerint. Bár tudom, minden izlés dolga, nekem pl a T1 heavy és az M6 is bejött :)
  • davidbog
    Az ARL-44 manualjában "120 mmm - 42° sur horizont" áll. Vízszintestől 42°, az nem olyan rossz tier 6-ban.
  • Ohyner
    AMúgy majd akkor lesz event amikor a dicsőséges szovjet hadsereg honvédelmi okokból megtámadta az agresszor Lengyelországot.
  • lexlutor
    .. nem a tank rossz, sot. csak te nem ereztel meg ra h lehet hasznalni.
  • lexlutor
    holnap kezdodik a tankaces open betaja :)
  • csőcse
    Lassú pontatlan ágyú könnyen lőhető 100mm páncél nem tudom mi lenne benne jó ha használod könnyű ellenfélnek jó az tuti.
  • foxbat88fx
    hmmm
  • Nazarov77
    Nem mivel a fejlesztők komcsik. Ez meg német event lenne.
  • szabii98
    de.iskolakezdés
  • foxbat88fx
    Holnap Szept.1 és nem lesz semmi????
  • bujcsik555
    Érdekes, szerintem remek tank az IS.
  • Oddball29
    Elvileg vízszinttől csak 50-nek kéne lennie. 138-156 mm LOS max kompenzációval/anélkül.
  • MatchDiabolo
    Francba a franciákkal milyen ocsmány tankjaik vannak egyről se hallottam ami nagy tetteket vitt volna véghez mint a brit centurion miért nem előbb velük kezdik.

Arab izraeli háborúban durván lealázták a t55 meg egypár t60asat
    igaz fullos fejlesztésű Mk13 Sho't Kal-ok voltak de hát az oroszoknak is fullos t55jük volt éjjel látóval a centurio-n meg nem is volt.
  • lexlutor
    ..en pont forditva vagyok a ket tankkal. gyulolem a sima tigrist. 30%os nyeresi aranyom van vele. a tigris p evvel szemben 68%
  • VanDaal
    Nehéz elhinni, hogy az IS-nél van rosszab. Ez a tank nálam egy tier6-os meddel van egy szinten.
  • FairCO
    hát én ismét szidni fogom ezt a qrva Tiger P-t.
    ~250 méterről kaptam egy 3601H-t, ami kapásból ellőtte az ágyúmat. ezt követően én kétszer pattantam az oldaláról (kb derékszögben állt, szal a fejem felett továbbra is ott a kérdőjel, mert ezzel az ágyúval a sima Tigrincs nem szokott ilyeneket csinálni), mire kínomban elindultam megkerülni.
    sikerült mögé érnem, és egy újabbat pattani a seggéről, ekkor körbetáncolt egy T-44, és mivel nem volt segítségem, a végét kitalálhatjátok .. ez egy SZAR! ez nem játék tudástól függ, ne gyertek nekem azzal hogy "nem tudok játszani vele", mert az, hogy állandóan (szemből is) ellövöldözik a moduljait, én meg pattanok minden szarnak az oldaláról is, az nem tudás kérdése. de legalább átlag 15 km/órával száguldozhatok a csatába. ez a tank egy VICC! rühellem!
    T29>IS>>Tiger>>Tiger P
  • Nazarov77
    Itt a fullos verziója havas camoban:

http://img823.imageshack.us/img823/2438/q12e.jpg

A francia playerek meg már verik rá :D

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/44917-amx-40-in-camouflage/

souroy hsz-e :D
  • Nazarov77
    Ja nem néz ki rosszul, csak a lánctalp darabok nevetségesek.
  • Ohyner
    Most komolyan? ezzel állnak elő? Akkor kra nem kell francia tech tree, rakják bele a vegyes európaiba. Ez nem röhejes hanem szánalmas?