A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #58906 Most megint egy gyöngyszemet találtam.himmelsdorf megyek p vel a hillre jön velem egy t-28 meg valami vk talán 3001. A kis szovjet segített leküzdeni az ellent, kivette a részét a találatokból is de a vk jöt mogottunk és csak várta mikor lesz kevés az ellen hpja. ez ennyira jól sikerült, hogy mikor már fél hp alatt voltunk a t-28al ő még 100% akkor sem ment előre de háturől kettőt belémeresztett mikor közelharcoltam egy már 10% tankkal.
Ebben a játékban soha nem lesz rendes taktikázás. a Klánwarok csak a t10ről szólnak, standard felállásokkal amik csak csapattag híján változatatnak. És persze a harc csupa spottolás az ágyúknak.(elmondásaitok alapján)
És kövezzetek meg, de a, nekem a hevy vonal soha nem jött be akkor se amikor tracker volt, csak klánwarért nem szenvedek ki egyet ha nem tetszik.
b, nem élvezném azokat a meccseket ahol csak csupa t10van, én szeretem a random battlék vegyes hangulatát, még akkor is ha néha alulra kerülök.