banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FairCO
    hát én ismét szidni fogom ezt a qrva Tiger P-t.
    ~250 méterről kaptam egy 3601H-t, ami kapásból ellőtte az ágyúmat. ezt követően én kétszer pattantam az oldaláról (kb derékszögben állt, szal a fejem felett továbbra is ott a kérdőjel, mert ezzel az ágyúval a sima Tigrincs nem szokott ilyeneket csinálni), mire kínomban elindultam megkerülni.
    sikerült mögé érnem, és egy újabbat pattani a seggéről, ekkor körbetáncolt egy T-44, és mivel nem volt segítségem, a végét kitalálhatjátok .. ez egy SZAR! ez nem játék tudástól függ, ne gyertek nekem azzal hogy "nem tudok játszani vele", mert az, hogy állandóan (szemből is) ellövöldözik a moduljait, én meg pattanok minden szarnak az oldaláról is, az nem tudás kérdése. de legalább átlag 15 km/órával száguldozhatok a csatába. ez a tank egy VICC! rühellem!
    T29>IS>>Tiger>>Tiger P