418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #58993 Igen, 3 csata kell. A csata végi screenshotot az eredményeiddel, és a garázsban megjelenő felugró ablakról készült screenshotot kell beküldeni minden csatáról a nevezéshez. -
Ohyner #58992 Nem nincs, miért muszáj hozzá? -
Hello először is tisztázzuk prémiumod van? -
Ohyner #58990 Players can submit up to 3 battle results for each category, each battle result must include the end battle window with opened 'Personal Achievements' tab screenshot and the garage with the end battle pop-up message screenshot (see the example);
Srácok most olvasgatom a fórumot, ez mit jelent? Hogy a három csata összeadódik? Tehát mennem kellene még két kört ahol steel wall leszek? -
madmex #58989 Igen, jól hangzik. -
Ohyner #58988 Húúúúú az király tegnap este volt egy ISteni köröm a kicsi ferdivel.
9 kill, top gun witmann medal steel wall
13 lövésem talált én pedig 18at kaptam be.
Szerintetek ezzel érdemes neveznem? Van sreen a garázsból és mindhárom játék végi fülről. -
VanDaal #58987 A felsorolt tankok közül bármelyikkel, amelyikkel a legjobb eredmény éred el a verseny ideje alatt. -
Ohyner #58986 http://game.worldoftanks.eu/news/contests/porshe-steel-fortresses
Srácok ez a verseny pontosan mit takar?
Mindkét kategóriával kell nevezni vagy csak az egyikkel? -
Plata #58985 Egy lövés?nekem van hogy sok lövés eltűnik a se4mmibe.Kb két kocka távolságból m2 medet becélzom lövök,és semmi. -
madmex #58984 Ebböl eu verzio is van?
Én csak usat látok -
madmex #58983 Hát vegyesbe is 60% alatt van kvval találati arányod nekem elsö sniper ágyú e-75n van 80% felett találati arány.
Egy kép hogy necsak a szám járjon szép 400-500 méteres találatok a ezen a pályán.(valamiért egy lövés eltünik mindig nemis látom hova csapodik) -
Plata #58982 Tényleg,benéztem. -
Plata #58981 Én néztem,de nem fogom kipróbálni,nem szennyezem a gépem ilyen fossal.
-
Plata #58980 Löwe-ről meg annyit hogy mikor bejött a löwe,az első amit láttam azt KV-val láttam,két köcsög löwe rám jött,akkor tök betojtam,de aztán az egyiket kinyírtam,és azóta rájöttem,ha löwe-t látsz ne parázz,legtöbbje úgy is hülye gyökér. 
-
VanDaal #58979 A saját képemhez írtam, hogy ilyet csak a trollgunnal tudtam csinálni, és magyarázatnak alant a kép :) -
VanDaal #58978 Akkor átfogalmazom: nagy valószínűséggel ritkábban lövi át, mint a sima IS-t :) Így politikailag korrektebb :) -
malystryx #58977 Néztétek a Tank Ace oldalt? ma fog elindulni az open beta. Csak sajna röpke 10 órás csúszás van az időeltolódás miatt, kb. este 8 körül lehet kipróbálni.. Persze csak akit érdekel. -
Plata #58976 Nem,107-esem van.Gondolod hogy trollgunnal tudtam volna 25-öt lőni?Főleg 500 méteres távolságokra? -
Plata #58975 Is3-at meg Is4-et és t34-et a pálya másik feléről sebeztem. -
VanDaal #58974 Régen én is azzal használtam, de ilyet csak a trollgun tud xD
-
Plata #58973 Sniper ágyú,viszont a t34-et baszogattam azzal hogy a ház ablakain belőttem,ami mögé bújt,végül is bejött a taktika,mert 1%-ra lőttem a hp-ját és odamentem közelről agyon lőttem.Mák hogy az ő lövése csak leszedte a láncom.
-
Sunrider924 #58972 Most arra a fel mondatra reagalnek hogy az IS3at a pz4 nem lovi at szembol. Mennyire vagy te ebben biztos :P ? Ne statisztikaval gyere, engem ket napja lott at zsinorban 3x es azota inkabb nem jatszok.... -
Tusy #58971 - 107-es löveggel ennél jobb arányom van, bár 25 lövésre nem szokott elég időm lenni. 10-ből 8 találat, vagy 8-ból 7 amit csata végén látni szoktam. És ezeknél gyakori a pár száz méterről leadott lövés is -
madmex #58970 Ez a 25/10 nem igazán sniper ágyú:)
-
Plata #58969 Kv szerintem sniper ágyúval az igazi.
-
VanDaal #58968 Szerk:
Inkább megyek KV-val, trollgunnal farmolni, annak úgyis mindegy, pénz meg így is jön :) -
VanDaal #58967 Tegnap zsinórban 8 vereséggel fejeztem be, ma 3-mal nyitottam. Pedig az előbb is utolsó helyről Vk P-vel 3 killt csináltam, köztük egy T-44 és egy ISU. Olyan csatákban, ahol 2 lövésre kiszednek, ennél több nem telik. WG I love you! -
Nazarov77 #58966 Kell hozzá egy kis szerencse hogy ne nagyokhoz kerülj, figyelni kell a lobbyt, ha nem dob be azonnal és kevés kis tiert látsz nyomd a kilépést. Most pl T5ös csatában voltam vele, jó kör volt, 30k pénz jött. Mondjuk pénzt elsősörban Löwével farmolok, ez funolásra van és eléggé bejön. -
Hello!
Tegnap megvettem a T-25-öt végre, gyorsan zúztam is pár kört vele. Első benyomásaim jók, attól függetlenül, hogy az öszes csatában az alsó top 3-ba kerültem, így csak karcolgatni tudtam az ellent és felderíteni. Ehhez képest is korrekt mennyiségű credittel zártam a köröket. Azrét remélem leszek előkelőbb helyen is vele, hogy jobban dőljön a zsé :-)
De ami tetszett igazán: PIII-al mentem egy búcsú kört, mielőtt eladom, szépen be is tett a legutolsó helyre a nagyvadak közé, felderítőnek. Mondom okés: villámgyorsan átzúztam az ellen táborba, felfedeztem az egész bagázst és szépen ki is lőttek. Összegzés: 45 másodperc játék, győzelem 880xp és 12k credit. Ha játékidő/credit arányt nézzük, hát ez verhetetlen. Mégsem adtam el :-) -
Nazarov77 #58964 Prémiummal egy rossz kör után is kaptam 20k pénzt. -
PetiPetiHUN #58963 M4 Shermannal próbálok duplázni.
1. meccs: 4 kill (KV5 közte és a másikba is sokat sebeztem)800 fölötti xp és 30k fölötti credit, persze vesztünk. Valószínű eddigi legjobb meccsem lett volna ha nyerünk.
2. meccs: 3 kill és sok sebzés. A t34-esünk 8 ellent csinált ki. Valaki még kilőtte az egyetlen heavyt a játékban (T1) aminek több mint a felét én daráltam le. A maradék 12 tank kill nékül fejezte be így az ellen győzött.
3. meccs: 3 kill. Próbálom védeni az artynkat az egyik oldalon és közbe megállítni az ellenfél támadóékét a másikon. Senki nem jön segíteni de így is alaposan megfingatom őket aztán persze körbevesznek és kilőnek. Megint vereség.
4. meccs: 6 kill és top gun. 2-en megyünk az egyik oldalra. Az ellen persze erre küldi a főerőit. 3-at kilövök a stug hátulról fedez így nem tudnak bekeríteni. Nincs már csak 35 hp-m erre oda ér a segítség és ledaráljuk őket. Elindulok foglalni a másik oldalra. A többiek tisztes távolból követnek full egészségesen. Meggondolom és nem foglalni megyek hanem fel a dombra és belátom az egész környéket. A maradék 3 artyból meg 1 tankból még 3-at kilövök így meg lett a Top Gun meg a győzelem.
A másodlagos képzettségeim ez alatt 10% alattról 30% fölé ugrottak. -
Nazarov77 #58962 Na most lett rohadtul elegem az artykból, az milyen már hogy a full HPs E-100amat meglövi egy GW panther és 2400 HPról 242HPra sérülök?? -
Ez tank függő. Én speciell töltőt rakok be. -
Ohyner #58960 És a ventillátor meg a stabilizátor mellé mit rakjak?
Én páncélra gondoltam vagy az ammo rackre -
Nem kell a panther 2-t megvárni. Kategóriákról szól a dolog, mivel a heavy tankokhoz heavy cuccok vannak a medium hk-hoz meg medium cuccok. Ergo ha beraksz egy cuccot a panzer 4-be akkor azt be fogod tudni rakni az E-50-be is. -
Ohyner #58958 a Párduc kettőre ugyanakkora cuccok mennek mint a E50re? tehát ha leveszem goldért át tudom rakniL? -
Nekem valahogy nem fekszik a Pz.III./IV. nem lenne, olyan rossz csak számomra nagyon lassan szűkül a célkör.Így marad a StuGIII. zsét összekaparni.
A német T-25 mennyire jó pénzkereső masina ? -
Ohyner #58956 Most komoylan, a játékosok tudják, hogy ha beállnak a körbe és végig megy a csík akkor nyrünk? 90% sebzett meg egy t54es, de hiába beszéltem a társaimnak egy sem állt be segíteni. ketten is elmentek a kör mellett.
Ma legalább a 10. meccsem bukom így. Megint sima nyerés lett volna. -
leopard26 #58955 Vagy mit szóltok a Shermanhoz? -
leopard26 #58954 100ezer kreditből mire érdemes váltani?