A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #58963 M4 Shermannal próbálok duplázni.
1. meccs: 4 kill (KV5 közte és a másikba is sokat sebeztem)800 fölötti xp és 30k fölötti credit, persze vesztünk. Valószínű eddigi legjobb meccsem lett volna ha nyerünk.
2. meccs: 3 kill és sok sebzés. A t34-esünk 8 ellent csinált ki. Valaki még kilőtte az egyetlen heavyt a játékban (T1) aminek több mint a felét én daráltam le. A maradék 12 tank kill nékül fejezte be így az ellen győzött.
3. meccs: 3 kill. Próbálom védeni az artynkat az egyik oldalon és közbe megállítni az ellenfél támadóékét a másikon. Senki nem jön segíteni de így is alaposan megfingatom őket aztán persze körbevesznek és kilőnek. Megint vereség.
4. meccs: 6 kill és top gun. 2-en megyünk az egyik oldalra. Az ellen persze erre küldi a főerőit. 3-at kilövök a stug hátulról fedez így nem tudnak bekeríteni. Nincs már csak 35 hp-m erre oda ér a segítség és ledaráljuk őket. Elindulok foglalni a másik oldalra. A többiek tisztes távolból követnek full egészségesen. Meggondolom és nem foglalni megyek hanem fel a dombra és belátom az egész környéket. A maradék 3 artyból meg 1 tankból még 3-at kilövök így meg lett a Top Gun meg a győzelem.
A másodlagos képzettségeim ez alatt 10% alattról 30% fölé ugrottak.