banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kerla
    Hello!

Tegnap megvettem a T-25-öt végre, gyorsan zúztam is pár kört vele. Első benyomásaim jók, attól függetlenül, hogy az öszes csatában az alsó top 3-ba kerültem, így csak karcolgatni tudtam az ellent és felderíteni. Ehhez képest is korrekt mennyiségű credittel zártam a köröket. Azrét remélem leszek előkelőbb helyen is vele, hogy jobban dőljön a zsé :-)

De ami tetszett igazán: PIII-al mentem egy búcsú kört, mielőtt eladom, szépen be is tett a legutolsó helyre a nagyvadak közé, felderítőnek. Mondom okés: villámgyorsan átzúztam az ellen táborba, felfedeztem az egész bagázst és szépen ki is lőttek. Összegzés: 45 másodperc játék, győzelem 880xp és 12k credit. Ha játékidő/credit arányt nézzük, hát ez verhetetlen. Mégsem adtam el :-)