418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #59033 Amúgy ez a ki kell próbálni az artyt hogy hova lát dolog is egy faszság már elnézést. Mert Csak annyi a lényeg hogy beállsz a tankal a ház mögé ami magasabb mint a tank és már védve is vagy elvileg... pedig közben nagyon nem mert ha már egy kicsit közel vagy a tankkal a ház széléhez elég hogyha az arty már melléd lő durr 2 modul mínusz (természetesen az egyik a lánctalp a másik általában a ágyú vagy a motor attól függ hogy állsz) meg még melette valaki meghal meg 30-40% hp mínusz mert CSAK splash damage. Egy KV-val vagy hozzá hasonló hosszú tankkal még kövek mögé se lehet behúzódni mert ott vagy az eleje vagy a vége kilóg aztán már lehet is lőni. Igaz ez még a jobb eset hogyha egy fedezékig el tudsz gurulni egy nyitott pályán egy böszme nagy heavyvel. -
FairCO #59032 hosszú 88 nélkül használhatatlan az a tank, ellenben ha megvetted rá, ... úgy csak simán sz@r ... 
páncél hiányában közelről a medek is alázzák, de sniperkedni látóhatárról azért lehet vele. -
rrally #59031 Hallod mennyire igazad van!Nekem is ez az érzésem a rövid 88al,olyan mint a tűzijáték nagy durr meg fény aztán meg semmi.Maximum a varjakat ijesztgetem vele a szántó földeken. -
FairCO #59030 észre fogod venni a különbséget .. -
Dean108 #59029 Említettem a tigrist közben eszembe jutott a kérdés:
A rövid 88-as után a hosszú 88-as érezhető különbség lesz?
Tudom sebzésben nem, de most úgy érzem alig van pen-em.
A Heavy-k ellen határozottan azaz érzés szokott elfogni, hogy nem is hoztam lőszert, mert tökmindegy hogy lövök vagy sem, hogy AP vagy HE, szinte nem sebzek semmit és senkit.
Mintha csak egy háborús filmben csupán csak a hang - ill a képeffectek miatt durrogtatnék. :)
Vagy csak én érzem így? -
R3nton #59028 a tigris nem gyenge. Artysnak azt mondanám akinek tier6 feletti artyja van (mert oda már kemény mennyiségű xp és idő kell). Tier5ig elvittem két ágon, nem szórakoztatott annyira túl egyszerű és unalmas, hogy hehetetlen, mondjuk az tény hogy nagyon sok killt össze lehet velük kaparni -
Az arty-k meg túl erősek, nem? észrevettétek már Ti is??? :-)))) (szmájlik nem müxenek sajnos...)
-
Dean108 #59026 Dehogyis mindig ugyanaz.
Van itt kérem változatosság!
"Jajjj de gyenge a tigris!"
-
Dehogy is, nem kötekedtem, nem is sértődtem meg, és nem is Neked írtam személyesen. Csak úgy a nagy általánosságban szólt a rengeteg, "arty" általános posztokhoz. Továbbá nem is az artykat akarom védeni, hiszen ganz egal nekem, hogy ha bántjuk őket, tisztában vagyunk a játék hibáival, csak éppen az érdeme sokkal több, és hatalmasan egyedinek tartom a játékot. :-)
Csak azért írtam, mert már mérhetetlenül unalmas ha tartalmilag ugyanazzal a "beszólással" találkozunk nap mint nap. :-) -
bgabor #59024 Anélkül hogy kipróbálnál valamit, nem tudsz megalapozott véleményt mondani róla. Pláne nincs bármilyen alapod leszólni. Ha erre még nem jöttél rá magadtól, vagy fiatal vagy, vagy nagyon ostoba, esetleg mindkettő. -
Ohyner #59023 Tudod, hoyg értettem, de ha jól esik kötekedni, csak rajta. Nem hiszem, hogy sértő dolgot írtam volna. Én a hummelemmel jó ha hetente kéthetente egy napot játszok akkor is 5-6 meccs.
De feltételezem és tapasztalom, vannak olyanok, akik szívesen játszanak velük, minden nap több menetet is.
Egy szóval nem mondtam, hogy nincs más tankja, de ha nem játszik velük hónapok óta.
Azt hiszem a mondandóm lényege nem ért célt. -
De ki az "arty"-s. Aki csak arty-val játszik? E ezt honnan tudod? Belátsz a garázsába??? Nekem van 6 tankom és 2 spg-m. Tehát akkor nem avgyok arty-s, csak játszom vele néha. De ha többet játszom vele egy nap, mert oylan kedvem van éppen akkor arty-s leszek? Hm? Na, most legyetek okosak... :-)
Egyébként aki ki sem próbálja, nagy hátrány, hiszen tapasztald ki az ellent.. hova lát be, hova nem, mik az előnyei hátrányai stbstb. -
Ohyner #59021 ülök a bokorban a ferdivel meglát egy tank, mivel van két arty talán t6 voltak nem is top. Iylenkor rögtön elkezdek manőverezni, de persze ügyelve hogy a tank se oldalba kapjon. Mondanom se kell, hiába reagáltam rögtön kaptam is egy tallatot, a gun a motor és az ammo reck damaged két creew halott és -50% hp.
-
R3nton #59020 Nem értem mi értelme van ennek, komarin oldalanként 6 nagy arty szenzációs volt mondhatom, végére természetesen az artyk maradtak. -
lexlutor #59019 ..az agitator szava, a nep szava :) -
Ohyner #59018 áááá, nem igaz nem tudok két rohadt steel wallt elérni még a ferdivel. Olyan nagy böszme tankok közé rak, ráadásul a szerencse sincs most az oldalamon, remélem 5.ég meglesznek -
Ohyner #59017 azért van így mert az emberek többsége így működik. Sokan amikor bírálják a az artykat, a játékossal azonosítják az ellenséget. Pedig a játékos lehet jó játékos is, és ő csak él azzal amit a játék ad. De mégis, sokan őket szidják.
Az artysok meg jól tuják, hogy bőven unfer az artyk ereje, azt is tudják, hogy annyi nerf kéne az ágyúknak, hogy akkora még nem volt(és nem is lesz) a WOTban.
Én nem szidom az artyval játszóakat, csak magukat az artykat. Nem muszáj elismerni, de attól a tény az tény marad.
Ez a két pólus aztán csak a feszültséget gerjeszti.
Vannak olyanok, akik szinte csak artyval tolják, mégis azt mondják, hogy vicc az erejük, nem is tudja, hogy hogy nem nerfelik.
-
R3nton #59016 Ha ez mind megvalósulna akkor se lenne akkor fölényük a többi tankoknak az artykkal szemben mint most fordítva az az igazság -
R3nton #59015 ja, meg persez akinek van artyja védi, de igazság szerint be kéne látnia hogy nagyon túl vannak kalibrálva, tier7-8 nem is kéne már a játékba, tracer vissza, pontosságukat olyan 0,7-0,8 állítanám be, és csökkenteni kéne a sebzést, és bettenék tier10es medeket nagyon jó rejtőzködési értékekkel és nagyon jó scoutolási értékekkel -
Ohyner #59014 Rosszul fogalmaztál, kihalna a fórum, és ugyanúgy bejönnétek az artys vagy rossz paraméterek topicba. -
R3nton #59013 én komolyan mondom megjönnek ezek a tier5ös lightok én bosszút állok az összes artyn:D le fogom scoutolni őket a térképről:D -
Ohyner #59012 Úr isten de szép, megkaptam első csíterezésemet. Ki mertem lőni közvetlen közelről egy JP4-t 1lövésből a ferdi legnagyobb ágyújával. -
Tényleg jó lenne, ha lenne két alfórum nyitva ezeknek:
- Artyutálkozás fórum
- Rossz paraméterekkel ellátott tankok miatti siránkozás fórum
Ide meg jöhetne minden egyéb... Nem kicsit tisztulna ki ez a fórum... -
virkir #59010 Beakadt a lemez. -
Oddball29 #59009 A nép szava Isten szava. -
áá, csak kihagytam 2-3 hónapot a tankozásból és a fórumozásból (hiszen nyár volt, starnd, idő, sör miegyebek...), visszatérve, belépek, olvasgatom mi újdonság lehet, erre mik az első bejegyzések: fúúúj arty, jajj arty, nem kiegyenlített, gyenge Tigris stbstbstb Gykorlatilag szó szerint ugyanazok a nyihik, amik 1 évvel ezelőtt is mentek... Namost vagy az össes régi játékos abbahagyta a fórumozást és az újaknak uyge minden új vagy beakadt a lemez....
Lényegi infót alig siekrült megtudonom, új tankok, klán csaták stb...
Így érthető a szoc-pat tünet??? -
Ohyner #59007 Tudod, én is így voltam vele, majd szarok a világba, úgyis van egy hummelem aztán adok mindenki szájára. De nem, egyszerűen nem élvezem vele a játékot, se velük se a hevykkel.
Ez nem megoldás, ha valami túl erős és játékromboló akkor játssz vele te is.
Ha hirtelen a hevyk lennének legyőzhetetlenek akkor sem tudnék velük játszani. A TDk meg a medek ha jók ha rosszak szeretek velük játszani.
És tudom, hogy ez nem hiszem, hogy fog változni, az artyk már ilyenek maradnak, tracker sem jön vissza már, szeritnem csak ámítás amit a WG csinál, majd vissza lesz rakva... Ezt ne vegye be senki.
De ha nem ezen a fórumon, akkor hol adja ki az ember magát, amikor már tizedjére lövi ki a tüzér egyhuzamban. És lehet azt mondani, hogy meg kell tanulni játszani, de jó tüzér ellen csinálhatsz bármit véged. A Ferdi sem egy sportautó, ha van arty és meglátnak próbálok elmozogni manőverezni, de ugye az oldalam nem mutathatom az ellenek, lassú is nagy is vagyok. Esélytelen. -
Oddball29 #59006 Szocio-patologikus tünetek kezdeti fázisban. -
Így van. unalsma ez az arty utálat, mindekni tisztában van a szituval, ez van, nem nyihogni kell, hanem kihasználni. tankozás mellett arty-zok én is. ami pihentetőnek is kiváló. ennyi. -
Szpecnyaz #59004 Azért egy T7-8as artyhoz már kell skill, hogy a csapatának a hasznára tudjon válni. -
VanDaal #59003 Tegnap olyan szépen korteskedtél a 122-es mellett, hogy úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt. Hát... meg kell hogy kövesselek! Amikor legutóbb játszottam vele, biztos rossz napot foghattam ki, vagy nem tudom, de ma mintha teljesen más lenne. Eddig ismeretlen érzés volt egy 23%-os IS-3-at oneshotolni, vagy 1v1-ben megölni egy T29-et, úgy, hogy 60%-om maradt. Más játékstílust követel, mint a 100 millis, az biztos, és a pénzt se nagyon hozza, de pillanatnyilag határozottan élvezhető vele a játék. Ma eddig 10k xp-t szedtem vele össze :) -
R3nton #59002 Hát nekem volt artym hummel m41 én meg azt mondom semmiféle skill nem kell hozzá:D -
Ohyner #59001 Srácok skill az arty hoz is kell. Nem vagyok artyfan, de minden típushoz kell skill. És attól függetlenül, hogy egy artyssal sincs bajom(magával az emberrel), az artyk több mint unbalancedok, de ez nem a játékosok hibája. -
Szpecnyaz #59000 Nem igazán értem hogy a TD-re miért mondod ezt. Akárki akármit mond, ahhoz igen is kell skill, hogy azzal jól tudjon játszani az ember. -
R3nton #58999 Amúgy azért jó a TD meg az arty mert beszerzel egy csimpánzt az állatkertből és betanítod, hogy ha látja a pirost a képernyőn megnyomja az egéren gombot és tudja neked grindelni amíg te munkában vagy suliban vagy:D -
VanDaal #58998 Nincsmit! Sok sikert a versenyhez :) -
Ohyner #58997 Köszönöm az információkat -
VanDaal #58996 1. Igen, a steelwall alapkövetelmény.
2. Ha jól értem, csak azok a kitüntetések érnek pontot, amiket a csata utáni képernyőn is feltüntetnek, tehát a Wittmann szerintem csak mivel topgun is.
3. Szerintem azért, mert félreértelmezte a feltételeket.
4. Egy szót sem írnak arról, hogy kéne hozzá rémium, sőt, azt írják, minden játékos részt vehet benne.
Minden egyes bekapott találat 1 pont, minden megsebesített ellenség 2 pont, minden kilőtt ellenség 3 pont, és a csatában elérhető kitüntetések 5-5 pontot érnek. -
Wlanseraf #58995 Reggel gondoltam kipróbálom a trollgunt:DDDDDD há bazz:P
-
Ohyner #58994 Jó akkor még két jó csatát le kell tolnom vele. Nézegettem a fórumra beküldött nevezéseket. és felmerült bennem pár kérdés. Tudom idegesítő lehetek, de nem tudok szinte semmit angolul és bekavartak kicsit.
1. Jól értem, hogy a nevezéshez önmagában meg kell hogy legyen a stel wall? Mert sokan már bónuszként (5pont) tűntetik fel azt is.
2. A witmann medál ér pontot, mert a felsorolásban, csak a hero achik vannak, de valaki felírta a withmann medált is.
3. HA szükséges alapból a stel wall medál akkor, hogy lehet hogy valaki deathként küld fel képet, amikor ha meghal valaki az nem is kaphatja meg.?
4. Most akkor kötelező, hogy Premium accal érjem el ezeket? MErt van aranyam, de én azt szünetre tartogatom, ezért most nincs prémiumom.
És akkor ha nem túl nagy kérés, ha ezeket tisztáztuk, akkor most miért mennyi pontot számolhatok majd?