A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #59007 Tudod, én is így voltam vele, majd szarok a világba, úgyis van egy hummelem aztán adok mindenki szájára. De nem, egyszerűen nem élvezem vele a játékot, se velük se a hevykkel.
Ez nem megoldás, ha valami túl erős és játékromboló akkor játssz vele te is.
Ha hirtelen a hevyk lennének legyőzhetetlenek akkor sem tudnék velük játszani. A TDk meg a medek ha jók ha rosszak szeretek velük játszani.
És tudom, hogy ez nem hiszem, hogy fog változni, az artyk már ilyenek maradnak, tracker sem jön vissza már, szeritnem csak ámítás amit a WG csinál, majd vissza lesz rakva... Ezt ne vegye be senki.
De ha nem ezen a fórumon, akkor hol adja ki az ember magát, amikor már tizedjére lövi ki a tüzér egyhuzamban. És lehet azt mondani, hogy meg kell tanulni játszani, de jó tüzér ellen csinálhatsz bármit véged. A Ferdi sem egy sportautó, ha van arty és meglátnak próbálok elmozogni manőverezni, de ugye az oldalam nem mutathatom az ellenek, lassú is nagy is vagyok. Esélytelen.