A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #58994 Jó akkor még két jó csatát le kell tolnom vele. Nézegettem a fórumra beküldött nevezéseket. és felmerült bennem pár kérdés. Tudom idegesítő lehetek, de nem tudok szinte semmit angolul és bekavartak kicsit.
1. Jól értem, hogy a nevezéshez önmagában meg kell hogy legyen a stel wall? Mert sokan már bónuszként (5pont) tűntetik fel azt is.
2. A witmann medál ér pontot, mert a felsorolásban, csak a hero achik vannak, de valaki felírta a withmann medált is.
3. HA szükséges alapból a stel wall medál akkor, hogy lehet hogy valaki deathként küld fel képet, amikor ha meghal valaki az nem is kaphatja meg.?
4. Most akkor kötelező, hogy Premium accal érjem el ezeket? MErt van aranyam, de én azt szünetre tartogatom, ezért most nincs prémiumom.
És akkor ha nem túl nagy kérés, ha ezeket tisztáztuk, akkor most miért mennyi pontot számolhatok majd?