418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Nem rossz gondolat, de mivel arányaiban több intelligens játékos játszaná a játékot, lehet te sem járnál annyira jól ezzel az indítvánnyal. :)
  • patchaou
    Akkor nem lenne bevétel :D
  • VanDaal
    Komolyan mondom, be kéne vezetni vmi IQ tesztet, vagy kompetencia vizsgálatot, mielőtt vki beülhet egy tier7 fölötti tankba. De ugyan ezt kéne a prém tankokkal is...
  • madmex
    Ez eddig a legjobb. El halluf 5 perc van hátra kb 4 tank él mind2 oldalt. Megyek elöre e-75-l. Bázisunkon öli ellenség KTja saját artynkat szolok Is-4nek ott vagy bázisunkon segits artyknak.
    Válasz: majd ha megöltem ellenséges artykat mert azok megölik. A csoka vegig hátul várt addig mig nem lessz ellenséges arty.(draw)
  • kabel15
    Tudnátok tippeket adni M3 LEE hez? Szeretnék minél hamarabb eljutni a sherman hoz mert kikészít hogy nem forog a torony csak egy 10fokos szögben tudok lőni utána meg az egész tankot forgatnom kell.
  • Ohyner
    szerintem is szép munka. REmélem nyersz, én a T7-T8 részre pályázok
  • VanDaal
    Grat, szép munka :)
  • VanDaal
    Nálam aktuális a JPzIV, a DB és lassan mindkét Tigris is, USA ágon meg a sherman és a T29. Valamelyiket csak kifogom.
  • Nazarov77
    Porsche tank tervezős verseny

http://game.worldoftanks.eu/news/contests/design-your-porsshe-vehicle

remélem megnyerem ezzel :D

VK4503(P) E-75
  • Nazarov77
    Gondolom amcsi és német tankokra lesz kedvezmény, meg lehet pár oroszra, a múltkori olaszos eventnél is kaptak kedvezményt.
  • VanDaal
    Operation Avalanche szeptember 9-én!
    Operation Avalanche
    Most megint nem merek tankot venni egy darabig, hátha spórolhatok kicsit :)
  • Ohyner
    Srácok a wot fórumát lehet editelni? Felvihetem az eddigi eredményemet, amit később ki tudok bővíteni?
  • Ohyner
    Gg hozzá
  • MEdievil
    T34. Kicsit látszik is a bal alsó sarokban. Az E75 nagyon le akart vadászni aztán a végén még is csak ő került az ágyúcső rossz végére :)
  • Ohyner
    Ja csak azzal, hogy kilőtt negem is nem kapott semmit, mert ment a -1 is. wolf mivel érted el ezt?
  • csőcse
    Az arty már csak ilyen nem változik kill az kill csak erre hajt.

Mint mikor bé.szik segíteni azon az oldalt ahol kéne a nagyok ellen IS3 E75 KT de a xar 40hp-s JP-t kiszedi a kő mögül is és csókolom ennyit segített össz vissz egész meccsen ezen az oldalt
  • MEdievil

52 Találatot éltem túl :) valaki nagyon be akart jönni a tornyomon keresztül :D
  • Nazarov77
    Ez de komoly :D

Mikor a szíreket szorították vissza a területükön, a földbe ásva találtak egy darab Pz. IV-est! Utóbb kiderült, hogy a szírek egy védelmi rendszer részeként annó vettek néhány volt német páncélost a szovjet barátaiktól, és egyszerűen toronyig a földbe ásták mind. A megtalált német panzer ma megtekinthető Latrunban.
  • Ohyner
    test test mellet harcolok egy ellenséggel a saját GWtigerünk meg belénklő HEvel.
  • Dean108
    Victory!
    Battle: Fejlesztő cég (munkahely) 2011. szeptember 1. 16:30:00
    Vehicle: Oracle 10g (create or replace procedure)
    Experience received: 50K (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 20K
    Battle Achievements: Senior Developer, Tired Worker, Hungry Worker, WoT Withdrawal symptoms
  • Ohyner
    jeee újra steel wall bár ez csak 19 pontos de az előző 49 meccsel már 68 pontos vagyok a t7-t8 kategóriában, ez nem is oylan rossz. és sok idő van még 5.éig. ha jól tudom addig van a vewrseny
  • Sir Charles
    Nem értem ezt a játékot(legalábbis a tankok "viselkedését" a csatában).
    Panther 2, első meccs Ensk: megindulok oldalt a sínek mellett, elérem az ellen bázisa mellett a falut és összefutok egy Vk3600-al, egy nagyshermannel, egy stuggal, meg egy grillel és nem messze tőlük egy Tigris csücsül a bázison. Beszaladtam közéjük és elindult a közelharc: hálistennek volt távoli segítségem és így kínyírtam mindet, kaptam vagy 15 találatot, de így is megmaradt a HP-m egyharmada.Nyertünk, jó kör.
    Következő csata Panther 2, Ensk: ugyanott megyek, mint az előző meccsen, csak a másik irányba robogok egy T-44 társaságában. Megint a falu, összefutunk egy KT-val, egy grillel, meg egy Vk3001P-vel. Na gondoltam megesszük őket reggelire. Erre egy lövés a KT-tól fele Hp annyi, egy másodperccel később eltalál a grillsütő: maradék HP fele oda, két másodperc múlva meg seggbe lő a 3001P és ennyi voltam.
    Három lövés és kész volt a Tier 8 med. Még ha Is-4 vagy Object lőtt volna de így majdnem sírva fakadtam.
  • Plata

Victory!
    Battle: Mines 2011. szeptember 1. 16:07:35
    Vehicle: PzKpfw 35 (t)
    Experience received: 924 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 4 687
    Battle Achievements: Confederate
  • Ohyner
    Fa... az elenfél KTjébe, meglett volna a 2. steel wallom. Ráadásul sok kilem és sebzésem is volt. Picsába
  • Plata

Defeat
    Battle: Prokhorovka 2011. szeptember 1. 15:47:09
    Vehicle: PzKpfw III
    Experience received: 88
    Credits received: 3 011
    Battle Achievements: Kamikaze
  • HUNPalika
    Amúgy üdv a csapatnak.
  • HUNPalika
    Szerintem nyugodtan menj rá a hosszú 88-ra, nagyon megéri. Én is most vasárnap vettem a Tigrist, és tegnap este meglett rá ez a löveg. A rövidhez képest a különbség pl. kipróbáltam a Ferdinadon: a rövid szemből minden esetben lepattant, a hosszúval már képes átütni.
  • baalbaalbaal
    lemil tankos cikk!!!
    http://lemil.blog.hu/2011/09/01/vendegposzt_amikor_a_fagyi_visszanyal
  • Jammal
    Álcaháló scoutra? Pff
  • Ohyner
    Oylan nehéz steel wallt szerezni, pedig kéne még kettő.
  • R3nton
    még nem aktuális de szerintetek tier5 light scoutokra mit érdemes majd pakolni? álcaháló és a 2 optika vagy, álcaháló venti és az egyik optika, de akkor melyik?
  • Dean108
    Gondolom akkoriban nem sürgetett téged semmilyen Dnieper-i offenzíva. :)

Egyébként a torony csere csak +0.8 tonna, így összesen csak +1.3 tonna a hosszú 88-as.

A következő motor 23 K XP,
    viszont a hosszú 88-asig toronnyal együtt csak 11,130 + 16,500 = 27,63 K XP.

Szóval majdnem ugyanannyi idő.
    Lehet kipróbálom így, max ha nem tudok vele elindulni, akkor a motorhoz szükséges 23 K XP-t úgy fogom kifarmolni hogy ki sem mozdulva a kezdőkörből minden csata elején beírom a chat-be, hogy: 'def base!'
  • Tono34
    Ha többet sebzel több XP-t kapsz. Nálam meg megvolt az összes motor mire a tigrishez értem :)
  • Dean108
    Most még csak a 11K-s motor van rajta (Maybach HL 210 P 30).
    Ha előbb ráteszem a tornyot (+1 tonna) majd a hosszú 88-ast (+ 0.5 tonna), akkor félek hogy a másfél tonna plusz súly miatt kiállítási darabbá válik, amit max csak mutogatni lehet a múzeumban, mert magától már moccanni sem tud.

Bár azért most elgondolkoztattál...
  • Tono34
    Én a motort a végére hagynám.
  • Redmaster
    Az a kikötő rész benne ghyanúsan tetszik nekem ami azt jelenti hogy ott kemény lövöldözések lesznek majd a TD-ktől
  • Dean108
    Egyébként lehet hogy amíg nem lesz meg a hosszú 88-as (most még motorra gyűjtök, hogy legalább elmenekülni tudjak), addig lőszer helyett fehér zászlót kéne vigyek.
    Amikor meg elém kerül egy tank, akkor egyszerűen csak kitűzöm a fehér zászlót és átkiabálok hogy:
    "Nem beszélhetnénk meg inkább civilizált emberi módon?
    Mondjuk egy sakk-partyban aki veszít az haza megy vagy valami hasonló"
    :)
  • FairCO
    új pálya
  • Dean108
    Mielőtt még félreérthető lenne, 4 lövésemből 1 sem ment mellé, 2 csiling is volt, csak hát ez a Pz IV HP-ját nem igazán érintette.
  • Dean108
    Én először akkor döbbentem rá erre, mikor nagy távolságból egy Pz IV alázott.
    Ő szép lassan vitte le a HP-mat, nekem meg minden lövésem lepattogott és egy dekányit sem mozdult a HP-ja.
    Szemben álltunk egymással és olyan messze voltunk hogy épp belefért a sziluettje a legszűkebb célzókörbe.

A végén arra gondoltam, hogy nehogy már egy tier 5- ellen is HE kelljen? :)))