banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Nem értem ezt a játékot(legalábbis a tankok "viselkedését" a csatában).
    Panther 2, első meccs Ensk: megindulok oldalt a sínek mellett, elérem az ellen bázisa mellett a falut és összefutok egy Vk3600-al, egy nagyshermannel, egy stuggal, meg egy grillel és nem messze tőlük egy Tigris csücsül a bázison. Beszaladtam közéjük és elindult a közelharc: hálistennek volt távoli segítségem és így kínyírtam mindet, kaptam vagy 15 találatot, de így is megmaradt a HP-m egyharmada.Nyertünk, jó kör.
    Következő csata Panther 2, Ensk: ugyanott megyek, mint az előző meccsen, csak a másik irányba robogok egy T-44 társaságában. Megint a falu, összefutunk egy KT-val, egy grillel, meg egy Vk3001P-vel. Na gondoltam megesszük őket reggelire. Erre egy lövés a KT-tól fele Hp annyi, egy másodperccel később eltalál a grillsütő: maradék HP fele oda, két másodperc múlva meg seggbe lő a 3001P és ennyi voltam.
    Három lövés és kész volt a Tier 8 med. Még ha Is-4 vagy Object lőtt volna de így majdnem sírva fakadtam.