418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• arcso83
    honnan lehet le tölteni azt a programot a amivel az alt nélkül latszik a tankok neve és élete?
  • Negritis
    napi 5 tankot lehet eladni max

amúgy ha lesz tervezve akkor előbb szeretném tudni, hogy milyen a laptopomon játszani:D
    http://www.notebook.hu/notebook/dell/inspiron/dell-inspiron-n7110-129042_black
    remélem hamar megérkezik :D
  • Adjunktus
    Remélem Magyarországon nem rendeznek WOT-os live lan partyt!
    Oda ellátogatok egy vascsővel.Körbejárok és akit meglátok top artyval játszani,úgy homlokon hajintom,hogy kijön a szeme mint az asztal fiók.
  • gvarga12
    asszem csak 5 ot vagy mennyit lehet eladni egyszerre
    ahogy irja probald meg holnap
  • ToMM23
    Sziasztok! Ez mi a fenétöl van ???? "  Hiba:
    Nem sikerült eladni a következő tankot 'SU-85'. Próbáld újra később. "
    Nemtudok eladni semmilyen tankot... Kiléptem, ujraloginoltam semmi...
  • Negritis
    kv5 nem kihívás, de bírja mint az állat, szóval ha van erősítés, akkor odaér és bőven él még akkor :D

löwe meg nem bírja, viszont erősítés előtt szétkaphat :D

m6****(amcsi tier8 prem heavy) ról nemtok véleményt mondani, mer csak párszor láttam

type59 meg lomhának tűnik, gyenge löveggel, de a tier8as medi löwegeket nem vágom szóval nincs viszonyításom
    viszont bírni mintha bírná :D
  • R3nton
    is-3 is-4 t32 t34 ezekben ülve a kv-5 mindig easy frag, a löwével meg kell azért harcolni
  • R3nton
    hát nem tudom kv-5 egy rakás szar löwe meg egy veszélyes tank, igazából kv-5-t idáig azzal a tankkal nem aláztam amelyikkel nem akartam, löwével meg vigyázni kell
  • lammaer
    Én megölni akarom, nem céltáblát játszani neki. A lőwét sztem jóval könnyebb megölni mint a KV5-t.

Értem és tudom hogy a lőwe nagyot tud harapni, de az ellen lehet védekezni (fedezékek, flankolás stb). De az ellen hogy nem tudok átütni (vagy csak nehezen) egy tankot max jön a HE-s farigcsálás.
  • Dean108
    A legtöbbször pont a láncot lövöm, de csak ritkán tudom leszedni, pedig a legtöbbször pont ez a cél.
    Nem tudom mitől függ, vagy hogy hol kell ahhoz lőni, hogy a lánc essen le.

Csiki-csukinál ha néha bejön hogy lelövöm a láncot, akkor már nem is szokott zavarni, hogy a rövid 88-assal alig tudok belesebezni.
    Bőven kárpótol az, hogy ott vannak a többiek is és ő már nem tud visszatolatni.

A leginkább a tigris belengése zavar.
    Kigurulni fedezékből, megvárni amíg kilengi magát, lőni, visszagurulni.
    Ezért elkezdtem azt gyakorolni, hogy hogyan kell úgy betalálni, hogy nem várod meg a kilengést?
    Nektek szokott sikerülni?
  • virkir
    Talán nem az élesre kellett volna ráengedni a tesztpöccsött.
    Indítsd lancher-el az visszafrissíti 6,6-ra.
  • lammaer
    Említettem az ágyúját csak egyszer is?
  • Trabant93
    Már megoldódott,nem szóltam semmit:D
  • Trabant93
    Van akit nem enged be a test patch után a játék?
    Nekem mindig kiír a bejelentkezésnél valami hibát.
  • R3nton
    Hát azért ez nem így van. Löwével vigyázni kell nagyon. De amikor kv5el találkozok mondjuk az is-4esemben akkor mindig elkap a röhögőgörcs, mert tudom, hogy még oldalról is pattani fog:D
  • Negritis
    a kv5 ágyúja nem hogy nem op :D hanem kb meggymagozó tier8ba :D

és a type 59en tényleg kell egy kis dinamikus tuning
    de akkor már jó lehet, és érdemes lesz aranyat költeni rá
    meg a löveg se egy álom a typeon
  • virkir
    Akkor talán javasoljuk a hivatalos fórumon, egyedül is be lehessen menni a tankkal gyakorlóba.
    Na onnan neked nem lenne problémád.
    Az nem baj, hogy vannak pályák ahol pillangók repdesnek a célkereszted előtt?
  • Szakesz
    Igazán berakhattak volna valami kiegészítőt a Type-59-nek, ami növeli a motor teljesítményét, mert így egyszerűen olyan lomha, mint egy IS-7, cserébe szinte mindenben megegyezik a T-44-gyel. :)
  • PLaci #59295
    cserébe a KV-5 ágyúja nem OP...
  • lammaer
    KV5-öt nagyon rühellem, rohadt sokat kibír, és még T8-heavyben is fejfájás, oldalról is.

Bezzeg a lőwe, az jó szaftos célpont, mert vhogy mindig az oldalát látom. Sztem ez vmi feature hogy a lőwe az oldalával előre tud támadni.... de a KV5 hiába jön oldalt, még úgy is pattog, Artut meg eltalálni 100 méterről is elég esélytelen.
  • lammaer
    "akiknek volt annyi eszük hogy elsőre a láncot lőtték le."

Hát, sztem szentségelt aki lelőtte a láncodat, nem direkt csinálta. Én legalábbis mindig ideg vagyok a 0%-os láncleszedésektől, ahelyett hogy belecsapnék a halálcsillaggal egy jó 900-ast a célpontba.

Amúgy van vmi koncepció hol kell láncot lőni hogy leessen? Volt 1-2 eset amikor a ház mögül érkező célpontnak szivesen lekaptam volnaa láncát - pl trollgunos KV, én meg 107-es.

Kétszer is kigurult elém (első lövését túléltem), és mindkétszer telibevertem a láncát de nem esett le. Pedig ha meg tudom állítani gurulás közben...
  • Negritis
    reménykedek benne :D meg amíg nem megy 6k alá én hozzá se nyúlok :D
  • Gunslinger
    Hja, én is örülök a Type 59-nek, nagyon nem ellenfél a T-54-nek (hiszen csak tier 8), viszont mivel sokan közel teljes értékű T-54-nek tekintik, amit nem kell kifarmolni, főleg az olyanok akik az eredetivel egy kört nem mentek, így sanszos hogy aki ezt megveszi az valszeg a T-54-el nem akar majd bajlódni, így sokkal több ingyen frag lesz a meccsen. A német és usa tier 8 med erősebb fegyverzettel rendelkezik, mint a type 59, stat alapján még megjelenés előtt azt hittem, hogy nagyon OP lesz tier 8-ban, de a valóság az, hogy inkább csak egy lomhább T-44 prémium verzió, valahogy a páncélja sem annyira ellenálló, csak a tornya ütős.
    Sztem egy KV-5 sokkal veszélyesebb ellenfél nála jóval olcsóbbért.
  • Szakesz
    Hivatalosan is jelezték, hogy feleannyiba fog kerülni, vagy csak pusztán reménykedsz? :)
  • Dean108
    Köszi, eszembe vésem.
    22 másodperc az újratöltés ha jól emlékszem.
    Ez a 22 sec éveknek fog tűnni asszem. :)
  • R3nton
    nálam biztos nem mert tier9el megyegetek mostanság:P
  • Negritis
    nekem nem jön be a type 59, de később lehet ráflesselek :D
    jelenleg teszt szerón próbálom

mondjuk, ha féláron lesz már elgondolkozok róla
  • lexlutor
    ..az roromed pontosan addig fog tartani, amig egy ilyen premium t54 lesz a top tankotok, es a vezetoje, jo ha osszesen 50 meccset ment meg a jatekban :)
  • R3nton
    Én személy szerint örülök az új tankoknak, biztos sokan megveszik type-ot, én mondjuk nem:D de így talán valamelyest csökkenni fog az arty dominancia
  • Dean108
    Viszont van hogy védő vagy.
    Az arty meg azért szált rád, mert egy gyors scout bevillálmlott a hátsó vonalig. Na ilyenkor lehet táncolni ha nincs közelben egy fedezék.

Régebben amikor ez történt nyílegyenesen suhantam volna a legközelebbi fedezékig, persze sokszor " a fedezék túl messze volt" lett a dolog vége.

Ma már szintén a legközelebbi fedezék a cél, csak nem nyíl egyenesen, főleg nem állandó kiszámítható sebességgel!
  • Dean108
    Igen, Steppes-nél így szedtek ki.
    Kijátszottam az artyt, de közben beletáncoltam magam a TD vonalba, akiknek volt annyi eszük hogy elsőre a láncot lőtték le.
    Innentől kezdve az újam az ESC gombra csúszott, persze becsületből megvártam a szétesést. :)
  • Dean108
    Hát ez az.
    A high tier arty az már egy másik játék.
  • bgabor
    No igen, de miközben így bűvészkesz a Tigrrel, gondolom az ellenség TD-i és tankjai sem tapsolva szurkolnak. A általános helyzet az szokott lenni, hogy egyszerre három-négy különböző veszélyforrástól akarod megvédeni a tankodat, a majdnem bárhová odalövő artytól, a sniper TD-től, a hátadba kerülő mediumtól és a szembejövő heavytől. És ott kezdődnek a bonyoldalmak. :D
  • R3nton
    aha majd meglátod mikor ezt csinálod rádlő a gw tigerrel se talál de a 1/3 hp-nak annyi mert akkor a splash damage
  • lexlutor
    ..amikor egy tier8as artynak van 5 metersugaru splash damage, gurulhatsz te ide-oda.. pont hulla mindegy
  • Dean108
    Erről eszembe jutott hogy a múlt héten egy heavy szét szivatott a humival.
    Semmi mást nem csinált, mint előre hátra mozgott kb 5-10 métert, de azt olyan kiszámíthatatlanul hogy ott sírtam hogy ilyen nincs.

Az előre hátra mozgó taktika ha ritmusban csinálja valaki nem véd meg az artytól. Csomószor szedtem már ki tankokat, de ezt a heavyt egyszerűen 8 lövésből sem sikerült.

Ha Jedy lennék azt mondtam volna hogy vele van az erő.

Amikor végre megállt és én épp lőttem ő épp akkor indult. Ha épp ment és épp elé lőttem akkor ő épp meggondolta magát és mégis vissza.
    Egyszer kétszer megtörténik ok, de 8-szor?????
    Majd eldobtam az agyam hogy ilyen nincs, ezt a tankot képtelen vagyok eltalálni pedig nincs fedezék és csak 10 métereket mozog előre hátra.

Azóta fejlesztem ezt a technikát és nekem is kezd bejönni.
    A legfontosabb hogy ne legyen benne ritmus, se logika!
    Ahogy látszik hogy rajtam van az arty, még a dög lassú tigrissel is tudok úgy mozogni hogy totál összezavarom őket.
    2-3 másodpercenkét gondolom meg magam, mire felgyorsulna a tigris addigra megállok, tolatok, mégse, fordulok de mégse, ma olyan határozatlan vagyok, vagy mégse?
    Na ilyenkor nagyon látványos, ahogy mögöttem, mellettem, jóval előttem potyognak a lövések és ilyenkor mindig perverz vigyor ül ki az arcomra: "Szedjétek csak össze magatokat fiúk, mert én is arty vagyok!"

Persze a low-tier artyknál lehet ezt megcsinálni, mert ha 3-5-10 méterre mellé lő, akkor nem ártott olyan sokat, de magasabb szinteken hallom már pusztán egy 5 méteres mellébe is szétesik a tank. :)
  • bgabor
    Ja, már ha van lehetőség a mozgásra, mert olyan a pálya, és azon része ahol te vagy.
    Mert például Karélián két oldalon megy mindenki, és fedezékként csak néhány szikla van, ami mögé ha nem bújsz be, az ellenséges tankok pillanatok alatt szétlőnek.

Na ott nehezen mozogsz cikk-cakkban hogy az arty ne tudjon eltalálni. El-Hallufon, Malinovkán ugyanez, nagy nyílt terek amit mindenki kerül, néhány szikla/tereptárgy amit kötelező fedezéknek használni.

Szóval az elméletet mi is tudjuk, csak sokszor az adott térképen lehetetlen elkerülni az artytüzet. Nem is beszélve a Tier5+ Heavy tankokról, amiknek az irányváltás és a mozgás korántsem megy olyan jól, például egy KV-3assal nem fogsz te tudni cikk-cakkban haladni. :D
  • gvarga12
    hja a troll gun epic tud lenni ha van ideje tolteni:)

az S51 meg ha megnezed 9-11 re nyertek az arty csatat viszont a mienk volt az utolso szo :)

azon meg mindig meditalok hogy mi a rakot csinalt a GW Tiger miutan mondtam hogy megyek be felderiteni, gyokkettovel rakanyarodott a templom melletti utra ahol se bokor se fa ami takarna es az S51-ek ugy lotek ki hogy fel se deritett semmit ezt minek ??? nem ertem igaz ez nem az egyetlen dolog amit nem ertek :)
  • VanDaal
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2011. szeptember 2. 15:14:37
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 249
    Szerzett kredit: 28 993
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Wittmann Kitüntetés, Mesterlövész

Na ez már nagyon járt azok után, hogy milyen csapatokba kerültem sorozatban 2. napja!
  • stork13
    Thx.
    Egy dolgot azonban ne felejts el: a troll halálos. Rád nézve is! Ha egyedül mész és nem találsz, nincs második esély mert mire betöltene szétszednek. Platoonban sokkal hasznosabb.