A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #59278 Erről eszembe jutott hogy a múlt héten egy heavy szét szivatott a humival.
Semmi mást nem csinált, mint előre hátra mozgott kb 5-10 métert, de azt olyan kiszámíthatatlanul hogy ott sírtam hogy ilyen nincs.
Az előre hátra mozgó taktika ha ritmusban csinálja valaki nem véd meg az artytól. Csomószor szedtem már ki tankokat, de ezt a heavyt egyszerűen 8 lövésből sem sikerült.
Ha Jedy lennék azt mondtam volna hogy vele van az erő.
Amikor végre megállt és én épp lőttem ő épp akkor indult. Ha épp ment és épp elé lőttem akkor ő épp meggondolta magát és mégis vissza.
Egyszer kétszer megtörténik ok, de 8-szor?????
Majd eldobtam az agyam hogy ilyen nincs, ezt a tankot képtelen vagyok eltalálni pedig nincs fedezék és csak 10 métereket mozog előre hátra.
Azóta fejlesztem ezt a technikát és nekem is kezd bejönni.
A legfontosabb hogy ne legyen benne ritmus, se logika!
Ahogy látszik hogy rajtam van az arty, még a dög lassú tigrissel is tudok úgy mozogni hogy totál összezavarom őket.
2-3 másodpercenkét gondolom meg magam, mire felgyorsulna a tigris addigra megállok, tolatok, mégse, fordulok de mégse, ma olyan határozatlan vagyok, vagy mégse?
Na ilyenkor nagyon látványos, ahogy mögöttem, mellettem, jóval előttem potyognak a lövések és ilyenkor mindig perverz vigyor ül ki az arcomra: "Szedjétek csak össze magatokat fiúk, mert én is arty vagyok!"

Persze a low-tier artyknál lehet ezt megcsinálni, mert ha 3-5-10 méterre mellé lő, akkor nem ártott olyan sokat, de magasabb szinteken hallom már pusztán egy 5 méteres mellébe is szétesik a tank. :)