418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Pedig marhára nem.

Mondjuk ha kilövik a gunnered, jó esetben onnantól kezdve szart se találsz el.

Vagy ha ellövik az ammo racked, onnantól kezdve évente 1x lősz. Vagy amikor lekapják a láncod, amikor a fél ellenséges csapat ott van. Pakk, azt már tolatsz is vissza.

Főleg most, ha a javitás/gyógyítás nem 2 percig tart, még hasznosabbak ezek a cuccok. Megint teljsen használhatóra állítják vissza a tankod.

Bár lehetne többet is felrakni :)
  • kaleun
    Te tudod. Nekem több száz alkalommal nagyon jól jött, pl. javítás=18k vs. alap szerszámos láda 3k.
  • lammaer
    Tudja vki egy 20%os JPZ IV minek rammol le egy 80%os Tigrist? :)

Manapság már mindenki rammol, ha kell ha nem. Tetszik :)
  • baly94
    Volt hogy használtam, de szerintem annyira fölösleges...
  • kaleun
    Vazz... Miért nem használod legalább az alap cuccokat (szerszámos láda/egészségügyi csomag/ tűzoltó készülék)???
    Csak 3000 kredit per darab... és sokszor életet ment...
  • csőcse
    Köszi xD
    Hogy nem jutott eszembe bár akkor is itt kötöttem volna ki megkérdezni hogy működik-e
  • baly94
    Haverral már a falra másztunk az artyktól xD

Aztán más is csatlakozott... :D
  • virkir
    A res/audio és a res/text könyvtárat cseréld le azzal amit élesben használsz.
  • davidbog
    Hát kinek mi fekszik. Ha eddig nem szeretted meg, akkor azután se fogod. Ha nem a T30 a cél akkor felesleges erőltetni.

Nekem nagyon tetszik. Épp most mentem egy jó csatát Ensken. Löwét sebződés nélkül likvidáltam csiki-csukiban. Jagdtigert meg sikerült szemből lerohannom úgy (egy sarok mögül), hogy az oldalába kerültem. Ennek köszönhetően ennél se sérültem. Ez más tier 9-es heavyvel nem nagyon jött volna össze. Még kilőttem más tier 8-9-eseket akik mással álltak harcban (összesen hat harckocsit lőttem ki). 1861 xp, 70k credit. De ami a legjobban tetszett: 17 lövésből 17 talált és 17 átütötte a páncélt.

Az hogy milyen premium tank lesz belőle majd kiderül. A toronyforgatása brutális, még tier 8-asok közt is a legjobb lesz. Illetve a mozgékonysága is nagyon jó, többek között jól fordul helyben is. A 120 mm-es löveget miért vennék el? Ha elveszik akkor már nem T34. A T34-nek pont a 120 mm-es löveg a lényege. Ha más löveget kap, akkor már nem T34 lesz, hanem T29Ex. Egyszerűen csak nerfelni kéne a 120 mm-est. Például csökkentik a RoF-ot olyan 5,2-re. Esetleg a sebzését 360-370-re.
  • lexlutor
    mert ugye a kv5legalabb pancelozott
    a lowenek jo az agyuja es elegge pattg rola
    a premium m6 atlohetetlen szembol..

ennek meg ugye hp leveszik, loveget elveszik.. mi marad? vekony pancel, azt csokolom.
  • lexlutor
    .igazan kivancsi arra leszek, h ebbeol h fognak egyszer majd valamikor egy epkezlab premium tankot csinalni..
  • csőcse
    Ez nekem kínai
    kínai vagy orosz nekem mind1 értelmezhetetlen ezért szeretném vmi emberibb nyelvre állítani.
  • lexlutor
    izlesek es pofonok.
  • lexlutor
    ..velem amig ifdaig elszenvedtette magat, baromira meggyuloltette magat. nem sokat mentem meg az uj loveggel, de nem erzem egyenlore h akkor nagy kulonbseget jelentene a h a rog 4es mint az is4en vagy 6os mint ezen. az mar jobban aggaszt h az atutese kisebba sebzese meg vagy 100al. mondjuk engem a lovegek lassusaga sose zavart, ha ezutan sebzet egy egeszsegeset.

amugy ha meg jo is elsza loveg, ezen a papir panvelzaton az sem segit. nem-szeretm-tank. baromi sokat kell fejlodnie h ezen valtoztasson.. pedig mar felaggadtam ra minden, a ventillatortol a stabilizatorig.. lofasz esti fenynel, ahogy a muvelt proli mondana..
  • Szakesz
    Miféle kínait?
  • davidbog
    Szerintem jó harckocsi a T34. Gyengébb mint a többi tier 9-es nehéz harckocsi, de azért jól el lehet vele lenni.

A 120 mm-es löveg pedig szerintem nemhogy a legszarabb tier 10-es löveg, hanem a legjobb. Nagyon jól ki van egyensúlyozva. Persze a TD lövegeket ne nézzük.
    A 120 mm-esnek jó az átütése, nagyon magas RoF-ja, elfogadható pontossága és jó a célzási ideje. (Összességében a célzási időben jobbak a német 12,8 cm-es löveggel szerelt nehéz harckocsik, de nem a löveg miatt. Hanem mert lassabbak és kevésbé ugrik szét a célzókör emiatt kevesebb idő is kell a beszűküléshez.) Ezekért cserébe kicsit kevesebbet sebez.
    Az eddigi kb 100 csata alatt egyetlen egyszer lett volna szükségem nagyobb sebzésre: egy GW Panthert kellett volna kilőnöm egy lövéssel, nem sikerült és kilőtt. Más eset nem volt, amikor a kisebb sebzés miatt kilőttek. Maximum még egy lövést bekaptam és pár ezer credittel nagyobb lett a javítási számla.
    Kevés olyan helyzet állt elő, hogy az ellenfelemnek kevesebb mint 5% maradt az életéerejéből és emiatt kellett leadnom még egy lövést (amire a 12,8 cm-essel vagy 130 mm-essel nem lett volna szükség).

A német 12,8 cm Kwk44 L/55 a kategóriája leglassabja és igazából semmiben nem kiemelkedő. A pontosabb, gyorsabban célzó, gyorsabb 10,5 cm Kwk46 L/68 után csak a sebzésben, esetleg plusz átütésben vígasztalódhat az ember a 12,8 cm-esnél.
    A 130 mm S-70-nek pedig nagyon nagy a célzési ideje. És ez se valami gyors.
  • csőcse
    üdv emberek

Teszt szerón hogyan lehet ezt a kínait kikapcsolni már idegesít
    meg a fülemnek és szememnek is árt
  • davidbog
    A BT sorozat tudomásom szerint 72 km/h sebességgel bírt. Bár lehet hogy valamilyen teszten elérték a 100 km/h-t is. De az biztos, hogy ezt a 72 km/h-s sebességet lánctalpak nélkül érte csak el és csak műúton. Lánctalpakkal 52 km/h volt a sebessége műúton.
  • lexlutor
    ..jo neki, nekem most lett meg ra a "nagyobb" agyu.. de tier legszarabb agyuja.. de ha jobb lenne sem segitene rajta, h egy rakas szutyok ez a tank.. egy papirrepulo..
  • Gunslinger
    Ez elég gyengusz magyarázatnak tűnik, a repülők is 80 alatt fognak röpcsizni? Mert ugyanaz a Bigworld engine lesz a WOWP alatt is.
  • Nazarov77
    Azért mert overlord mondta hogy a játék motorja max 80km/ht bírna vagy valami ilyesmi, hogy az a határ.
  • Oddball29
    Davidb nagyon szépen tolja vele.
  • Gunslinger
    PzIII/IV hp buffal. A szovjet T-50-2 sokkal potensebb, az nem csak egy felturbózott T-34. Az M-24-et nem próbáltam, annak a top ágyúja is egyedi, viszont lassúnak tűnik. Ha majd egyszer jönnek az eredeti Christie tankok azok érdekes scoutok lehetnek, hiszen azt írta Overlord, hogy az eredeti menettulajdonságaikkal fognak rendelkezni. Ezt mondjuk óvatosan kell kezelni, a BT-2 és BT-7 is jóval lassabb, mint a valóságban volt, a BT-2 úton bírta a 100 km/h-t, most meg a felét tudja, vicc, pedig ruszki tank.
  • lexlutor
    ..ha te is a t34el szivnal mint en, terezned a dramaisagot a dologba :)
  • Nazarov77
    VK2801et próbálta valaki? Stat alapján nem nyűgözött le, ágyúja nem valami jó viszont legalább ennek a HEje tud sebezni is nem úgy mint a zis 57, viszont sokra nem megy vele. Meg elég nagy és nem olyan mobil mint a többi, legalábbis a 36os fordulás nem ezt mutatja, remélem csinálnak vele valamit. ( micsoda meglepetés hogy a német teljesít alul :D )
  • Gunslinger
    Oldala már nagyon pattogós, csak egy ment át a 4-5-ből, a seggén meg az összes. Csak a seggén keresztül érdemes próbálkozni, ha előre néz a tornya kb. két lövésre van időd, aztán el kell kerülni a másik irányba, mert hátrafordítja addigra, de ki lehet cselezni, nem nagy művészet, ahogy tier 3-al is ki lehet játszani egy magányos KV-t.
  • Gunslinger
    Tulajdonképpen most mit is akarsz bizonygatni?
  • bujcsik555
    wáááááááá
  • Nazarov77
    oldalát is át lehet lőni, még réééégen talán tavaly ősszel kiszedtem egy IS-3at T-34em 57esével, egyedül volt én meg platoonban haverommal mind a ketten tier 5ök voltunk de megerőszakoltuk, igaz kellett vagy 20 lövés bele :D
  • Plata
    lehet eredetileg scoutnak szánták,de most inkább önjáró free xp.
  • Plata
    is3-at
  • Plata
    Nekem nincs lemming tankom,ki sem próbálom,arty ölésre már kivan találva a t54.Igazából csak t59 az ami van nekem új tank.pz3 meg pz3/4-el szórakozgatom.Meg kipróbálom azt ami nincs kifejlesztve rendes szerón.Kifejlesztem a kedvedért is-at majd,ha gondolod kipróbálhatjuk kilősz-e lemmingel.Bár nem ma,mert orosz heavy ág el sincs kezdve.Freet meg inkább a német ágra hagyom.
  • Gunslinger
    Attól hogy te nem vagy képes rá, más még képes lehet. Én is lőttem ki T-50-2-vel IS-3-at, ott van róla a screenshot, a seggén simán átmegy az 57mm-es skuló, ugyanaz a fegyver rátehető ami a T-34-re, csak 30 ROF helyett 25 van neki, de a 112mm átlag átütés ott van. A tier 4 T-50-el már sztem sem lehet kilőni őket, még a HE is pattan róluk.
  • Szakesz
    Ugye tudod, hogy ezek scoutok? Nem arra lettek kitalálva, hogy heavyket öldössenek. Ellenben ugyanannyi (ha nem több) esélyük van a tier 8 heavyk ellen, mint bármely más tier ötös tanknak. :)
  • Plata
    Poén hogy himmelsdorfon t25-el is öltem a hegyen lemmingeket.
  • Plata
    Nem dicsőség,csak nem hiszem el hogy t50 lemmingel kinyírsz egy t8 vagy 9 heavy tankot,főleg mert max leszedi a láncod,ha leszedi.Érdekes találkoztam ilyen kis fosokkal t8 heavyvel és nem nagyon tudtak nekem ártani.Épp most kaptam mesterlövész öcsit lemming ölésért.Kampinovkán jöttek a bázisra,tiszta agyag galamblövészet volt.
  • Szakesz
    Nem igazán értem, miért olyan hatalmas dicsőség T32-vel light tankokat kilőni, de azért gratula. :)
  • Plata
    De van friss élményem is,t32-vel épp most kaptam ki chaffe t50-2 lemmingeket a bázis mellett.Pz3-al öltem sima t50-eket,75-ös ágyúval,van rajta rammer töltésgyorsító stb.
  • Plata
    t14 egy terhes bálna,lassabban forog mint egy kötözött sonka.
  • Gunslinger
    Egyik sem volt AFK viszont ha megfigyeled mind heavyk, kivéve a kis t4 scoutot, akinek esélye sem volt átlyukasztani, a heavyk nem forognak olyan gyorsan, mint ahogy én játszom velük ezzel a szuper gyors motyóval.