A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #59465 Hát kinek mi fekszik. Ha eddig nem szeretted meg, akkor azután se fogod. Ha nem a T30 a cél akkor felesleges erőltetni.
Nekem nagyon tetszik. Épp most mentem egy jó csatát Ensken. Löwét sebződés nélkül likvidáltam csiki-csukiban. Jagdtigert meg sikerült szemből lerohannom úgy (egy sarok mögül), hogy az oldalába kerültem. Ennek köszönhetően ennél se sérültem. Ez más tier 9-es heavyvel nem nagyon jött volna össze. Még kilőttem más tier 8-9-eseket akik mással álltak harcban (összesen hat harckocsit lőttem ki). 1861 xp, 70k credit. De ami a legjobban tetszett: 17 lövésből 17 talált és 17 átütötte a páncélt.
Az hogy milyen premium tank lesz belőle majd kiderül. A toronyforgatása brutális, még tier 8-asok közt is a legjobb lesz. Illetve a mozgékonysága is nagyon jó, többek között jól fordul helyben is. A 120 mm-es löveget miért vennék el? Ha elveszik akkor már nem T34. A T34-nek pont a 120 mm-es löveg a lényege. Ha más löveget kap, akkor már nem T34 lesz, hanem T29Ex. Egyszerűen csak nerfelni kéne a 120 mm-est. Például csökkentik a RoF-ot olyan 5,2-re. Esetleg a sebzését 360-370-re.