banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Szerintem jó harckocsi a T34. Gyengébb mint a többi tier 9-es nehéz harckocsi, de azért jól el lehet vele lenni.

A 120 mm-es löveg pedig szerintem nemhogy a legszarabb tier 10-es löveg, hanem a legjobb. Nagyon jól ki van egyensúlyozva. Persze a TD lövegeket ne nézzük.
    A 120 mm-esnek jó az átütése, nagyon magas RoF-ja, elfogadható pontossága és jó a célzási ideje. (Összességében a célzási időben jobbak a német 12,8 cm-es löveggel szerelt nehéz harckocsik, de nem a löveg miatt. Hanem mert lassabbak és kevésbé ugrik szét a célzókör emiatt kevesebb idő is kell a beszűküléshez.) Ezekért cserébe kicsit kevesebbet sebez.
    Az eddigi kb 100 csata alatt egyetlen egyszer lett volna szükségem nagyobb sebzésre: egy GW Panthert kellett volna kilőnöm egy lövéssel, nem sikerült és kilőtt. Más eset nem volt, amikor a kisebb sebzés miatt kilőttek. Maximum még egy lövést bekaptam és pár ezer credittel nagyobb lett a javítási számla.
    Kevés olyan helyzet állt elő, hogy az ellenfelemnek kevesebb mint 5% maradt az életéerejéből és emiatt kellett leadnom még egy lövést (amire a 12,8 cm-essel vagy 130 mm-essel nem lett volna szükség).

A német 12,8 cm Kwk44 L/55 a kategóriája leglassabja és igazából semmiben nem kiemelkedő. A pontosabb, gyorsabban célzó, gyorsabb 10,5 cm Kwk46 L/68 után csak a sebzésben, esetleg plusz átütésben vígasztalódhat az ember a 12,8 cm-esnél.
    A 130 mm S-70-nek pedig nagyon nagy a célzési ideje. És ez se valami gyors.