418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Igazad van azt kifelejtettem :)
    Mentségemre, késő volt meg kissé fel is bacctak agyilag klánszinten.
  • arcso83
    Tudom regisztrálni kell és melyiket ajánljátok?
  • arcso83
    Van valakinek türelme és magyarázza el nekem hogyan tok egy klánba be kerülni?A Clan wars-ban is kapunk bónuszpontot és pénzt is?
  • wmisi
    15 évesen mi is ilyen nagyon erősek voltunk főleg ha tudtuk hogy csak szájkarate lehet...(sajnos ez már több mint 20 éve volt:D )
  • Egerwin
    Valaki tudna adni egy árlistát, az új scoutokról?
    Meg az is érdekelne, hogy miből kell őket kifejleszteni.
  • lexlutor
    ..nem biztos h ilyen stilusban kene folytatni, mert jon a moderator azt elnyeli a kommentet a gulata.

masreszt latatlanban sem kene ennyit eroskodni senkinek, mert csunya nagy meglepetesek erhetik az embert.
  • Gunslinger
    Clan Wars.
  • arcso83
    Hol játszol hogy van védő csata is? Meg nem találkoztam ilyennel.
  • sokoo
    Kivéve védő csatánál, mert ott a draw is elég a védő csapatnak a győzelemhez.
  • TVelvet
    szólok
  • patchaou
    Nem tudom mi van ma, 1 órája játszok, de még csak egy dupla jött össze, az is úgy hogy KV-val volt egy sebzésem, aztán az artyk kiszedtek... Fura hogy a legjöbb köreim bukott csatákban vannak.
  • sanya01
    Ha valaki jóban van a fejlesztőkkel akkor szólhatna az érdekemben néhány szót Tigris ügyben...
    Legyenek olyan kedvesek és vegyenek le a szopó ágról ha kérhetem!
  • Tono34
    Nem vagyok nagy artis, de mindig meg tud lepni mire oda érek, hogy nagyobb ágyú kerüljön rá.
    Tegnap este meglett az M12-re a nagyobb löveg, majd mentem vele egy próbakört.
    Szegény Tigris egy lövésből elvérzett (átéreztem a fájdalmát derült égből a csapás).

Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyenem lesz: Kolobanov's Medal, pláne nem Ferdivel (105mm) :)
  • PetiPetiHUN
    Himmelsdorf: M7priest kontra T1-es. Már csak 4-4 játékos van játékban mikor előkerül az ellenfél top tankja egy t1-es heavy 100%-on. Egy stugIII-as kispotolja de a T1-es kilövi. Közben én lelövöm a láncát. Mire elindul megint becélzom és a lövésemre azt látom hogy keresztbe fordul lánc nélkül és eltűnik a térképről. Még lőttem a helyére 5! lövést mind eltűnt - az az talált - és el nem tudott mozdulni a helyéről. Közbe a többiek kinyírták az ellent és a végére megint kispotolták a T1-et no akkor megadtam a kegyelemdöfést. A végén a Pusztító archivementem felment 8-ra. 8 lövés egymás után modulsérülés ugyan azon az ellenfélen. Én a T1 helyébe sírva röhögtem volna és a falat kapartam volna kínomban mint ahogy hasonló csak fordított helyzetekben szoktam is.
  • szatyiii
    hogy te milyen büdös kis faszkalap vagy...ezért az irásért pofán kéne hogy basszalak, megjegyeztem a neved és bár nem találkoztunk még d , igérem ha meglátlak én is kiszedlek.
  • Adjunktus
    Ha a KV top tier a csatában akkor,
    1.Vagy kempelés van.A KV-nak ez jó.Messzebbről puffogtat 152 vagy 107-el.pár találatot úgy is bevisz,és azon a szinten az bőven elég is az aprónépnek.Messzebbről meg ugye romlik a pen,ezért őt nagyon nehéz kiszedni.
    2.Azon a szinten előfordulnak durva,agyhalott,rohangálós csaták is.A KV-nak ez megint csak jó.Ha megindul a többiek után,csóri azzal a vemhes tetű mozgékonyságával,akkor mindig a többiek mögött halad.Így aztán megint csak hátrébbról böfög oda a kis inasoknak.
    152 HE vel meg még nagy csatákba is bele tud pötyögni.Na ezért lehet vele sok killt begyűjteni,és ezért mondják rá,hogy OP.
    De az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy kell egy löveg ami legalább oldalról vagy hátulról átviszi,és 1v1-ben bohócot csinálok belőle,szinte bármivel.
  • Plata
    Ja ne fárasszátok magatokat mert leghamarabb 5-6 óra múlva nézem meg a fórumot.
  • Plata
    Ezután nem lepődök meg,de utána te sem,ha egy száguldozó arty utánad ered és 1 lövéssel leszedi a fél hp-d.
  • Plata
    Szeretni fogod aranyos kis jószág,az amcsi arty nagyon kis cuki ág,t57 sztem op,utána m37 ami aranyos kis dög,m7 háát az m7,nemrossz az se.M41 nagy ágyúval rohadt sokba kerül lőszer,négyszer annyiba mint a szintén 155-ös de gyengébb ágyúba.De aranyos kis jószág,nem hatódik meg holmi Kt-tól ha esetleg úgy dönt egy hogy meglátogat.Vk32-t is röptiben leszedi,legyen akármilyen gyors.És a romvárosokban ha beállsz egy lőállás mögé mint td is elég szép pusztítást végezhet.Szóval részemről.
  • lammaer
    a parancsnok képzettségének tizede növeli a legénységét. Gondolom a commandered valami 8x %os...
  • lammaer
    Hejjj.. teszt szerveren most repkedek T50-el, hát ez vmi zseniális szerkezet. Igazi hit-n-run gép... hova tudja ez t még fokozni a nagytestvére? :)

Lesz nekem is ilyen :)
  • LSL
    Na gratula :) Én is topp voltam, de igazán idióta ellenfeleket meg csapatot kell kifogni h ennyit össze lehessen hozni. itt pl 3 T1 is volt mégse vitték túlzásba, pedig sokszor jobb pozícióban voltak mint én, mégis inkább hullottak :S
  • Attiska
    Tök alap kérdés, de nekem nem tiszta. :) A képzettségnél, ha az van, hogy mondjuk 69+8%, akkor aplusz után a 8 mit takar?
  • virkir
    Az jött le, hogy megsértődtünk akiknek van arty-ja :)

• Oddball29
    Pláne, ha el se érik.
  • lammaer
    Sztem itt nagyon kevés embernek nincs / nem volt artyja :D

Én se vagyok artista igazán, csak keresem a konfliktust :D Van egy S51 meg egy humi, és minden nap megyek velük a dupláig. Inkább a tigrist, shermant meg a 3001-et tologatom :)
  • Gottfried
    meeparasztvagyokbammmmegosztrühellemazartystákat....

Komolyra fordítva elnézést mindenkitől akit sért a durva hangnem!(kivéve azokat akiknek szólt)
  • lammaer
    El van felejtve. Artyt ölni mindig jó, eleve mert a kis görényekez ugye át kell verekedned magad a fronton, és utána még rá kell jönnöd hol is van (azaz túl kell élni az első lövést hogy megláthasd).
  • Gottfried
    (így legalább ha már úgy állunk hogy az ellen beér a bázisra,a tankosoknak egy lövés elég lesz a kis szarháziak ellen. :D)
  • lammaer
    Látatlanba anyázni a fél világot, plusz egy publik fórumon még választ se várni... :D

Azé mert engem TKez egy E100, akkor most a kurvaanyját minden E100 tulajnak itt a fórumon????
  • Gottfried
    Sorry a durva hozzászólásért,kicsit kiborult a bili. :-D
    Most már jobb,a következő csatában hármat kinyírtam.Most egy darabig artyvadászat lesz és ne csodálkozzanak a sajátok sem ha az indulásnál "véletlenül" koccanunk és ott marad fele HP-juk.
  • Oddball29
    Már az is baj, ha örömszerzést kívánnak nekik?
  • MEdievil
    Nálam nagyobb NERFARTYNOW klubtagot nem nagyon kell keresned a topikban.. ettől függetlenül nem túl elegáns a kommented
  • virkir
    Megpróbáltam nekem se sikerült. A laza izom lehet a hibás, de ha még sokan kérik szerintem rágyúrunk. :D
  • Oddball29
    Egyszr csináltam egy 10-est T1 hevivel, de persze én voltam legfelül:). Az AP-m el is fogyott, végén már HE-vel hajigáltam, szerencsére már csak az arti volt hátra.
  • kdezso30
    Köszi a választ. Azt hiszem kihúzok egy M41-et.
  • Gottfried
    ja,és a tigrisem 9000-res javításáért kárpótlásként kaptam kemény 1100-at a saját tetves artystától....
  • lammaer
    Próbáltam, nem jön össze. Fogyóznom kéne :)
  • Gottfried
    Hogy baszná szájba a tetves cigány kurva anyját az összes mocskos kis geci artys !!!!!!!!!!!!!!!

Fél óra alatt háromszor lőtt ki a saját arty,úgy hogy közelharcban már bőven nyerő helyzetben voltam.

Ja,hogy ezt itt már sokan írták.....nem baj,nem árt az ismétlés,hátha valaki elfelejti.(amelyik artista ezt itt olvassa,az meg lehetőleg ne reagáljon rá, hanem írás helyett szopja le magát!)
  • lammaer
    Ja, most hogy igy átolvastam még1x... tényleg nem :)

Nem baj, legfeljebb holnap 1-el keveseb túrósbuktát eszek, meg is van a 250 gold :D