A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #59660 Himmelsdorf: M7priest kontra T1-es. Már csak 4-4 játékos van játékban mikor előkerül az ellenfél top tankja egy t1-es heavy 100%-on. Egy stugIII-as kispotolja de a T1-es kilövi. Közben én lelövöm a láncát. Mire elindul megint becélzom és a lövésemre azt látom hogy keresztbe fordul lánc nélkül és eltűnik a térképről. Még lőttem a helyére 5! lövést mind eltűnt - az az talált - és el nem tudott mozdulni a helyéről. Közbe a többiek kinyírták az ellent és a végére megint kispotolták a T1-et no akkor megadtam a kegyelemdöfést. A végén a Pusztító archivementem felment 8-ra. 8 lövés egymás után modulsérülés ugyan azon az ellenfélen. Én a T1 helyébe sírva röhögtem volna és a falat kapartam volna kínomban mint ahogy hasonló csak fordított helyzetekben szoktam is.