418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSL
    Hülyék lennék nem kihasználni ha van aki megveszi ennyiért, az más kérdés, h csak ien szar országban jön ki a fizud 8adából egy játék :S
  • Wlanseraf
    Az meg csak simán vicces volt hogy ezt amikor beírtam Overdog blogjára, elkezd ott nekem számolgatni egy gyerek hogy az nem is úgy van mert ha 30000 goldot veszek akkor sokkal olcsóbb:D:D:D:D:D ja úgy csak 500 forintal drágább mint egy Battlefield 3:D
  • lammaer
    "A tankokat X távolságról folyamatosan látod"

Emlékeztet a napóleoni háborúkra: két sereg kiáll egymással szemben vonalban, azt lőjük egymást.
    Nem biztos hogy ez jobb lesz...
  • Wlanseraf
    Még hozzá.. Activision a MW2 DLC-vel mehet a picsába 5 pálya/15 dollár:) gyenge kezdők, 1 tank/50 dollár:DD na ez a nem piskóta.. + még egy foscsómó is a tank:D
  • lammaer
    Hát őszintén... van 100k free XPm, sztem ez lesz a pont hogy elköltöm chafee-ra. Zsenitank.

Előző meccsben az célpontok: Jtiger, Gwtiger, Type 59, IS3. Utóbbi 2 APval messziről. 1800 XP (10x szorzóval volt 18ezer).

A meccs végére kifogytam a lőszerből, az utolsó T32-t csak szivattam hogy rámforduljon, ahányszorrámfordult a saját IS3 kigurult és meglőtte. :)
  • Wlanseraf
    Agyhalottak ezek... javítani semmit nem tudnak! inkább kiveszik...
    Többféle játékmódot nem tudnak berakni nem hogy balancolni:D
    Fele player arra vár szerintem hogy kijöjjön valami értelmes játék és húz a picsába...

Abszolúte nem a pénzre mennek:D Type-59:10000 gold ami mondjuk 10000 forint ezért komplett AAA kategóriás játékot kapok:D:D mondjuk BF3-om(csak példa) de az 8000 forint, lehet hogy az kicsit több munkába került mint egy nyomorult 3D-s model.. amit külsős cég csinál nekik:D lol
  • Pluskast
    Nekem kedvencem a betaláltál de semmit nem vesz le bug.....
  • Szakesz
    Megsúgom; ezek egyike sincs benne a Tank Ace nevezetű csodában! A tankokat X távolságról folyamatosan látod, a lövedéked nem tűnik el, nincs arty. Mi kell még? :)
  • egonn
    Én már alig várom a nagy lejót meg a T50-et!Ééés meglátjátok nem teszik vissza a csíkhúzó arti gránátokat mert azért kapjuk a scoutokat!Ha nagy tierű csatában lessz pár scout az arti nem győz majd bujkálni ,ahelyett hogy istent játszana!
  • LSL
    na igen az eltűnős dolgokkal teljesen egyet értek. Artykat meg majd később szidom, illetve most a priestemet, amivel max duplázásig vagyok hajlandó menni. De tegnap is 5 defeat volt vele és csak rontja az arányaimat, mert 1az1ben m37 a nagyok között. úúúútálom :D
  • Oddball29
    Hát aki ezt majd normál szerveren prém nélkül kigrindeli M5 Stuarttal, az meg is érdemli. Nálam nincs az az Isten.
  • BoneDragon
    Igen ez a játék magas mázli faktorral rendelkezik. Hibák a sok közül: eltűnő lövedékek a semmibe, eltűnő tankok a puszta közepén, ja és persze a fő hiba, hogy bevezették az artykat. :)

Most teszt szerveren rájöttem nem sokkal jobb a gold ammo, hogy pénzt adjon érte az ember... Ugyan úgy pattog mint az ap. Mondjuk néha jól jön maus ellen. Tapasztalatom szerint sokkal jobb tank lett az E-100, mint a Maus, nagyobb a sebzése, fürgébb. Az egy dolog, hogy pattogós a maus, de simán ki lehet játszani. Pl: ma kicsit beparáztam, mikor jött szembe egy maus, egyből gold ammora váltottam, erre szemből 934 damaget toltam belé. Úgy iszkolt vissza mint egy maus. :)
  • LSL
    pl? Engem végig az bosszant, hogy hiába ölök bele egyre több időt, hiába próbálok egyre jobban célozni, meg figyelni a taktikákat az új tankokkal mindig nagy szívás az első jó pár meccs. Minél nagyobb tankban vagyok, annál jobban elkenik a számat a még nagyobbak. T2 óta nagyon ritka az olyan meccs h magabiztosan megyek neki egy csatának, ha nem az én tankom van a lista elején. Mondjuk az is igaz, h adott tier majdnem minden tankját kipróbáltam eddig, és még csak az 5ösnél járok. Balance meg ugye oan kérdés, h történelmi hűség vs játékélmény, és elvileg a teaser videók alapján az utóbbiról kéne szólnia. De mégis gyakran vannak olyan csaták, hogy noobnak érzem magam 1000 csata után is... Olyan mint vmi hülye szerencsejáték
  • lammaer
    Nos, a tesztszerveren sikerült megszerezni mindhárom T5 scoutot, és igazság szerint nem is tudom melyik lenne a legjobb :D

A legutolsó élményem a chafee-hoz kötődik, az alábbi sebzéseket a kisebbik ágyúval (96mm pen) sikerült APvel bevinni :D Ne felejtsük el, egy Tier5-ös scoutról van szó.
    A taktika igen egyszerű volt: együtt mozogni a nagyokkal, spottolni (az első lövést túlélni) majd amikor az áldozat rákattan anagyokra, oldalát/hátát lőni. Mint az ábra is mutatja, 93 mm mindenre elegendő (T50-2-vel majdnem lett egy JT killem is a meccs végére, gyakorlatilag 100-ról lelőttem, aztán az IS4 ellopta).

Iszonyú sok lehetőség van bennük, és ami külön tetszik: sztem buffolni fogják őket, mivel a játékosok 99%-a ezekkel a tankokkal kb 1 perc alatt hal meg, tehát a túlélési ráta kb 0%. Nekem meg jó, mivel rögtön 1-2 killel tudod nyitni mikor elfogóvadászt játszom az első percben.

• Pluskast
    Mondjuk magát a motort nem is ők csinálták hanem egy külsős cég. Ez még nem lenne nagy gond az viszont már inkább, hogy egyrészt szarnak a játékosok panaszaira, másrészt meg amióta megy a játék (a bétát is beleértve) képtelenek kibalancolni.
  • BoneDragon
    Lehet kevesen vannak, de engem az szomorít el, hogy ugyan azok a hibák vannak benne mint bétában.
  • Szakesz
    Jaj! Pedig már azt hittem. :)
  • LSL
    Nem kell felháborogni, nem trollkodok. Tény h nem irkálok minden percben ide, asszem tegnap szóltam hozzá először a totyikhoz, mikor 10 killem lett a kv-val. De a hivatalos oldalukon lévő videóikból elnézve annyira nem nagy a fejlesztő csapat. Sztem max 4-5 modellerük lehet. Nemrég néztem egy fejlesztő videóját, ami egy sárkány elkészítését mutatott be egy fantasy játékba. Biza 4 napja ráment. És abból még low poli verzió is kell, hogy elfusson a kis gépeken is.
    De ha tényleg hetente jönnének az újdonságok nem győznénk kapkodni a fejünket. Már ez a rengeteg event is követhetetlen nekem :) Amúgy nem hiszem h ember meg idő kérdése ez, inkább a pénzügyi dolgok szólhatnak bele.

Oddball29: lehet, nem néztem utána
  • csőcse
    De sok a csöves noob tesztszerón mindegyik prémlőszerezik de nem baj így is kigyulladnak
  • BoneDragon
    Na rád meg végképp nem vagyok kíváncsi. Bétában még együtt toltuk, normális voltál. De most csak egy.... (inkább nem mondom) vagy aki nagynak hiszi magát, mert lenyomott x ezer csatát. Nem ettől leszel nagy ember, hogy 0-24ig nyomod a tankjaidat. No mindegy befejeztem, de ez már rég érett bennem. :)
  • Szakesz
    Hogy is van? El lehet innen menni...? :)
  • Oddball29
    A 2 másik játékot más-más stáb csinálja, úgy tudom.
  • BoneDragon
    Úgy jöttél ide, mint derült égből a villámcsapás és megmondod a faszát. Kicsit visszaolvasva le írtam, hogy másra fordítják az energiát. Miről beszélsz te? Egy ilyen játékon nem 1 ember ül és tervezgeti a modellt, hanem jóval több ember, így nem kellenek hetek, hónapok hozzá. De jobban belegondolva tényleg csak pár ember ülhet ott bent. Ja ingyen tolhatod, de szét szopat a játék. Ha meg nem azért vannak, hogy fejlesszenek és ott üljenek akkor minek adták ki? Egy online játék fejlesztése arról szól, hogy adják hozzá a plusz tartalmakat, de hogy 2 havonta 1 map +2 tank, na az azért már vicces sztori.
  • Oddball29
    Tud ez a kis Sherman 105, ha akar...15-ik jubileumi Top Gun-om.

• LSL
    Mondd te csináltál már 3D modellt? v programozásban mennyire vagy otthon? Meg azt se kéne elfeljteni h még 2 másik játékukat is hegesztik, plusz ők sem rabszolgák, h egész nap ott üljenek és a te ingyen játékodat fejlesszék. Arról nem is beszélve, hogy van egy mangament, ami meghatározza, h mikor mennyit és mennyiért adjanak ki, hogy esetleg még a fizukat is ki tudják osztani. Ez is egy profit orientált cég, viszont hatalmas piros pont, hogy ingyen is tolhatod, max több időd megy el rá.
  • BoneDragon
    Pont ezt mondtam én is. Nevetséges amit csinálnak. 2 havonta hozzánk vágnak egy mapot meg 2-3 tankot. Ez kb 1 hetes meló lenne. Azért nem kéne ennyire látványosan a pénzre menni...
    Inkább csinálnák meg normálisan a játékukat, hogy basznák meg. Ma jól felbaszták az agyam teszt szerveren. IS-7ről 5x pattant le az E-100-as legnagyobb ágyúja ami ráadásul gold ammoval volt töltve. Oldalról lepattant, hátulról lepattant... Az meg a másik, hogy több tonnás jószág eltűnik előttem 10méterre, de ő lő rám folyamatosan. Nem is éri meg ezzel játszani, csak ideges lesz az ember ettől a játéktól. Ezek a hibák elnézhetőek lehetnének, de ott vannak a faszláma csapattársak amitől már a haját tépi az ember.... (sóhaj)
  • kaleun
    Pont a Cliffen volt hogy a csapat 3/4 része előttem vonult a vt felé. Scout, fél pálya, mindenki lő mint az állat és én is lövök egyet. Aztán hit indicatorom átment tubarózsába...
  • ximix #59806
    Azért a Cliff a kedvenc pályám mert ott áll a my MASTER :)
  • lammaer
    Gondolom a beszéd hangokat is lecserélted ilyenekre...

Üss üss üss... szétlőtték a motort aaaahhhhhhhh :)

Meghalt a commander jövööööööök :)
  • virkir
    Azt eddig is tudtuk, hogy a JT világítótorony funkciót tölt be a játékban :)
  • ximix #59803
    Én az SM ágat képviselem most vettem egy JT-t:) adtak hozzá szöges korbácsot ingyé.
    Így most mint Isteni lángoló pallos hasítom ketté a sötétbe borult WoT pályákat, világítva mutatom az utat az eltévelyedetteknek.

• lammaer
    Simán megkaphatod a V2-t artynak, én ingyen oddadnám neked. Konkrétan a térképet se találnád el vele (7-17 km közt volt a becsapódás helye a megcélzott ponttól :) )
  • lammaer
    Volt már itt olyan, aki meghágott volna asszem egy E100-at nemrég... :)
  • ol75
    Amúgy isten hozott a függő tankbuzik topikjában...
    Hát ez kurva jó!!!
  • lammaer
    használhatod ugyanazt az emailt/usernevet mint amit a .com-ra irtál. Két különböző szerver.

Sajnos amit eddig az Us szerveren csináltál az nem jelenik meg az EUn, de remélhetőleg nem sokat vesztesz igy.

Cserébe néha összefuthatsz velünk is a csatákban ;)

Amugy isten hozott a függő tankbuzik topikjában. A FAQ-t ne felejtsd el átolvasni.
  • kopaszeger
    köszi
  • lammaer
    Szerintem te a www.worldoftanks.com -ról töltötted le a játékot, nem a www.worldoftanks.eu-ról.

A .com az az amerikai programot tartalmazza, és arra a szerverre is visz fel.

Teendő: regisztrálj ujból a .eu oladlon, töltsd le azt a kilenst és hajrá.
  • kopaszeger
    sziasztok
    kezdő vok látom hogy belehet állítani valahogy magyarra meg is találtam hogy hol kéne de ott nekem csak angol spanyol portugál meg francia lehetőség van vki pls help
    előre is köszönöm
  • Egerwin
    Akkor német tier 9-es arty meg legyen ez:
    http://en.wikipedia.org/wiki/V-2
    :D
  • TDantes
    Ha minden igaz tier 4-esek lesznek, PzIII-asokat megeszik reggelire. De utánna is lesznek durva jószágok.