A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #59820 Nos, a tesztszerveren sikerült megszerezni mindhárom T5 scoutot, és igazság szerint nem is tudom melyik lenne a legjobb :D
A legutolsó élményem a chafee-hoz kötődik, az alábbi sebzéseket a kisebbik ágyúval (96mm pen) sikerült APvel bevinni :D Ne felejtsük el, egy Tier5-ös scoutról van szó.
A taktika igen egyszerű volt: együtt mozogni a nagyokkal, spottolni (az első lövést túlélni) majd amikor az áldozat rákattan anagyokra, oldalát/hátát lőni. Mint az ábra is mutatja, 93 mm mindenre elegendő (T50-2-vel majdnem lett egy JT killem is a meccs végére, gyakorlatilag 100-ról lelőttem, aztán az IS4 ellopta).
Iszonyú sok lehetőség van bennük, és ami külön tetszik: sztem buffolni fogják őket, mivel a játékosok 99%-a ezekkel a tankokkal kb 1 perc alatt hal meg, tehát a túlélési ráta kb 0%. Nekem meg jó, mivel rögtön 1-2 killel tudod nyitni mikor elfogóvadászt játszom az első percben.