banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BoneDragon
    Pont ezt mondtam én is. Nevetséges amit csinálnak. 2 havonta hozzánk vágnak egy mapot meg 2-3 tankot. Ez kb 1 hetes meló lenne. Azért nem kéne ennyire látványosan a pénzre menni...
    Inkább csinálnák meg normálisan a játékukat, hogy basznák meg. Ma jól felbaszták az agyam teszt szerveren. IS-7ről 5x pattant le az E-100-as legnagyobb ágyúja ami ráadásul gold ammoval volt töltve. Oldalról lepattant, hátulról lepattant... Az meg a másik, hogy több tonnás jószág eltűnik előttem 10méterre, de ő lő rám folyamatosan. Nem is éri meg ezzel játszani, csak ideges lesz az ember ettől a játéktól. Ezek a hibák elnézhetőek lehetnének, de ott vannak a faszláma csapattársak amitől már a haját tépi az ember.... (sóhaj)