418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Látom te se haltál meg. Ez hiányzik a legtöbb scoutból - hála az égnek :D
  • kerla
    Ok köszi, a héten kipróbálom én is. Gondolom a patch-ot a wot honlapról le tudom szedni.
  • Gunslinger
    Nekem ez a legjobb köröm vele eddig, igaz több napja nem nyomtam vele, már csak a live-ot várom. :-)

41-ből 39 találat, persze vagy a harmada lepattant. :-)
  • lammaer
    De a legjobb bennük, hogyha vmi olyanba botlasz velük ami nehéz préda, simán le lehet lécelni velük szinte minden szituból. És utána egy másik iráyból rácsapsz, amikor a srác már azt hitte hogy elmenekültél.

Volt olyan, hogy belekezdtem egy IS3-ba, de vhogy nem volt favorita helyzet (sztyeppén). Dombokon át elmenekültem, csináltam egy hurkot, közben az IS3 elkezdte lőni a túloldalt lévő haverokat. Beálltam a seggébe, és mire észrevette hogy ott vagyok, már be is nyomtam neki 3 kúpot.

Vhogy nagyon hamar megfeledkeznek az emberről....
  • lammaer
    Jaja, ha számítasz rájuk hogy jönnek (és biztos lehetsz benne hogy ha van 3 a túloldalon, át fognak döngetni) a többség sima ügy. Főleg hogy köröznek mint a meszes, tehát egy körben 2x állnak neked úgy, hogy ugye nincs keresztirányú mozgásuk hozzád képest.

Gyak átjönnek meghalni a spottolás reményében, 0% túlélési rátával (ezért bizom benne hogy nem lesz nerfjük :D )
  • Gunslinger
    3200 asszem.
  • lammaer
    Nem. csinálsz egy másolatot a WOT könyvtáradról, azt felpacheled a teszt patchel, aztán a WOT exével indítva be tudsz lépni az EUs accoddal az orosz tesztszerverre.
  • kerla
    A teszt szerverre külön kell regelni?
  • lammaer
    Úgy emlékszem 3-4 ezer, az ott nem tétel.
    A Tier 5 elérése onnan valami 50K (+ természetesen a T4-es komponensek), az a húzós. Ezért jobb szerintem az orosz ág, mert nem mind1 hogy stuarttal vagy T50-el húzod ki azt a mennyiségű Xpt).
  • Oddball29
    Az a durva, mennyire nem érdekli a terep a tankot, mintha felette lebegne. Valódi lánctalpas háromszor felborult volna. Mondom, hósikló.

• lammaer
    Pár tegnapi eredmény (10x szorzó mellett természetesen. Érdemes megnézni milyen csatában, és hány találat. Mind AP-vel, az esetek többségében természetesen a célpont seggébe bújva).

battle 1
    battle 2
    battle 3
    battle 4
  • Oddball29
    Sejtem, kb. úgy mint az M3 Stuartot, azzal a különbséggel, hogy a Chaffee hellyel-közzel még T9-eseknek is tud ártani.

Ellene meg valszeg próbálok majd nekimenni első körben, hogy ne ugráljon...Sherman E8-al lehet jó scout vadászatokat csinálni, mert gyorsan adagolja a skulót és maga sem lomha.
  • Jammal
    Beteg módon repeszt. Azt meg tudod mondani mennyi xp t46ról a t50?
  • Gunslinger
    Ebben a videóban pedig nem is okoz olyan durva károkat, ennél sokkal többre képes ez a játékszer, nagyon durván lehet idegesíteni vele az ellent.
  • R3nton
    Már várom őket:D
  • lammaer
    Könnyű elcsípni őket, mivel a többség gyökér módon használja: rögtön induláskor átdönget az ellen zászlójához, többnyire nyíl egyenesen. Még autoaimmal is leszeded őket.

Én tesztszerveren minden meccset ezzel kezdek: ha van a túloldalon ilyen scout, beállok a zászlóhoz. 30 másodperc múlva célbalövök rá, megvan az első kill :D

Úgy kell használni őket mint egy T54-et. Kivárás az elején, aztán ha szétoszlott az ellen, megnézni hol van magányos arty/TD esetleg T7-8 heavy. Seggébe beállni, onnantól kezdve a tiéd (JT, Ferdi, IS3, VK45 A - mind ölhető velük ha van helyed).

Aztán ha megvan a célpont vagy látod hogy jön valaki segyteni, elhúzni, mielőtt az erősítés beér. Hit n Run taktika, iszonyú amit művelni lehet velük.

Általában vagy rohadtul felidegesíted a top tiereket, és úgy elvakulnak hogy ki tudod csalogatni őket a zárótűzbe, vagy egyszerűen feladják és tudomást se vesznek rólad (így öltem meg M24-el tegnap egy IS4-et, 17%-ról. Igaz, sikerült APval felgyújtani is).

• Oddball29
    Ez nem tank, ez egy lázadó hósikló a Birodalom visszavágból. Nevetséges.
  • Oddball29
    Hogy ezt mivel fogom majd elcsípni, az még rejtély.

• lammaer
    Elképzelhető, nincsenek előttem a számok így a vélemény szubjektív.

Mindenképpen a T50-2 messze használhatóbb mint a VK, a sebeség és az agilitás a kulcs, ebben a VK nagyon rosszul szerepel (és a leo is borzasztóan lassú miután az ember kipróbálta a vele egy tierben lévő T-50et).
  • Glo
    En azt vettem eszre, hogy a Matchmaker figyeli azt is, hogy az utobbi idoben hany csatat nyertel meg. Nekem BT7-essel tunt szembe, hogy ha elvesztettunk 4-5 csatat akkor betett TOP tanknak a kicsik koze, ahol tudtam rendesen hentelni. Aztan ha nyertunk akkor megint 3-4 kor kozepen vagy alul.. minel tobbet nyertem annal lejjebb rakott.
  • Gunslinger
    Sztem a T-50-2 57mm ágyúja jobb a VK top ágyújánál.
  • R3nton
    Köszi amúgy a véleményt
  • R3nton
    Ekkora egy csaló játékot. 15-2re nyert a másik csapat KV-val mentem 107essel az összes lövésem pattant t29 testéről és KV-3ról is akárhonnan, erre beírja végén IS hogy kicsit strange volt a kör mert az összes lövése pattant KV-3ról és T29ről is a d25t volt rajta. Kicsit se levágós, hogy a matchmaker már az elején eldöntötte melyik csapatnak kell nyernie
  • lammaer

Én most igy látom: M24 > t50-2 > VK

Részletesebben:

Mozgékonyság: t50-2 > M24 >>> VK
    Ágyú: M24 > VK > t50-2

Jelenleg az USre (M24) chafee-ra szavaznék, azon van legjobban eltalálva az ágyú és a mozgékonyság. Sajnos lőszer nem túl sok fér bele, tegnap 2x is kifogytam belőle (durrogtattam vele mint az állat, T7+ tankokba kell belőle néhány amig megdöglenek). De még az IS4-et is átviszi hátulról, Ferdit oldalról.
    Mindenesetre vadállat tank, tegnap a tesztszerón valaki "mini Pattonnak" nevezett, miután kivégeztem vele két high tier artyt :D

Az orosz a legmozgékonyabb, az ágyújával viszont nem olyan jó mint az M24-é. :s annyival nem mozgékonyabb hogy nagyon sokat számítson. Ja, és még egy előnye van: a t50-el kell kigrindelni, ami elég jó tank (mozgékony bár a pötyögtetője gyenge) mig az M24-hez ugye a stuarton át vezet az út.

A német az igen lomha lett, nagy ívben fordul, nem is gyorsul igazán jól. Átlagosnak mondanám, de mivel nem lehet vele rallyzni és jól szivatni a nagyokat, ő kapja a bronzérmet.

Mégvalami: kötélidegekkel brutálisan lehet rejtőzni velük. El hallufon a völgyben camoval rejtőztem középen a bokoran. Vk45, IS3 és egy E75 100m-re ment el mellettem hogy NEM vettek észre, gyak végig spottoltam őket.

• VanDaal
    Akkor legközelebb majd megpróbálom oldalba vagy hátba kapni, ha közelharcban találkozunk. Ezután majd ennek megfelelően kezelem, bár az adatai alapján nem épp erre számítottam tőle.
  • Gunslinger
    Ez sztem nem random csalás faktor, a Wolverine-nek baromi pattogós alapból a páncélja, mikor én ültem benne elképesztő ágyúk lövéseit úsztam meg, Löwe, IS-4 lövései is gyakran pattantak egy tier 5-höz képest, cserébe az M36-ról szinte soha semmi nem pattan.
  • R3nton
    Tesztszerver tapasztalatok? Melyik a legjobb tier5 light? :D
  • VanDaal
    Na igen. Szinte már meg se lepett, miután a duplát is csak 7-edjére sikerült megcsinálni, és azért is kevesebbet kaptam, mint egy csúnyább vereségért. De majdcsak beindul a nyerő széria, addig meg gyakorlom az önuralom nemes erényét :)
  • lammaer
    Nálam most is vmi 4 millió áll a bankban, várva hogy mi lesz akciós (kb 2-t költöttem a legutóbbi eventen a félárú modulokra).

Lehet az a gond, legjobban manapság a tier5-6-ot élvezem :D Az meg ontja a pénzt, amint nincs ilyen tankom, gyorsan felhúzok egy másik ágat (bár már csak az US TD meg a light ág az amibe nem kezdtem még bele).
  • lammaer
    Egyszer hopp, máskor kopp.
    Tegnap VK2801-el csikicsukiztam egy ház mögött az ellenség utolsó E75-ével, miközben vártam hogy a saját top tankok beérjenek. Tiszta ideg volt rám, miután oldalról vmi oknál fogva átlőttem. Egy rossz ütemű kilépésemnél rámlőtt és az oldalamról lepattant :)
    Közben már elkezdték ölni, de még mindig velem akart végezni, de az utolsó lövése a tankom kb 5%-át eltakaró tereptárgyat (asszem egy ház melletti hordó volt) vitte szét.

Képzelem hogy neki is tele volt a töke a randomizátorral :D
  • MuldR
    Egeszen mostanaig en sem ereztem credit hianyt. Igaz en loweztem is, de csak mert tetszett. Viszont most meg kellene vennem 2 tier 8as es 2 tier 7-es tankot. Az 8+ milla. De jo, hogy van Lowem. :)
  • VanDaal
    A rohadt Wolverine rohadt 50 millis armorjáról 2-szer pattantam egymás után a 88-as ágyúval, az meg kilőtt engem 3 lövéssel. De szeretem, mikor beüt a "random csalás" faktor a játéktól...
  • lammaer
    Nálam ebben annyi a difi, hogy minden tankot addig tartok meg, amig az XP-t tudom felhasználni rajta (konvertálásra nem költök). Farmköröket SOHA nem mentem, még béta alatt sem, mégis mindenre jut pénz :)

A titok abban áll, hogy nagyobb tank (igaz, T8 a legnagyobb egyelőre) mellett mindíg húzok legalább egy T5-T6 körülit. Igy nincs külön farmolás. Tény, így egy adott ágon nem haladok piszok gyorsan, de megvan a funfaktor és az XP sem megy kárba.

(jelenleg 2 T8, 1 T7, 3 T6, 1 T5 és 2 T5 arty van repertoáron. Mind fullos, éppen a következő tankra gurulok értük. Mind pénzhozó :), nincs grindkör csak creditért )

KV ugye szerencsés eset, bele lehet rakni valami 130K XP-t az S51-hez, na az alatt annyi pénzt kitermel a fun mellett, hogy nincs szükség csak pénzért menő körökre. Nemrég adtam el ;)
  • MuldR
    A Lowe az unlimited credit cheat. Ha valaszthatsz, hogy napi 1,5 orat csak creditet farmolsz egy KVval, vagy napi 2 kort mesz Lowevel, persze, hogy a lowe nyer.
    Amugy sok KV5 csak azota van, amiota a Lowe arat felemeltek. Elotte alig lattam parat.
  • MuldR
    Ez azt mutatja, hogy ITIL es BI orakon odafigyeltek. :)
    Amugy minden ceg igy csinalja.
  • Wlanseraf
    UI scale sincs az is marha nehéz lenne:D
  • Wittmann13
    Azért ez is a devek hozzáállását tükrözi:
    Biztos már észre vettétek ti is,de amióta még a bétába betették a konfigurálható bill kiosztást,nem lehet se a jobb shifthez,se a jobb ctrl-hoz funkciót rendelni.(jobb shiftet bal shiftnek,jobb ctrl-t spacenek nézi)Apróság tudom,de engem pl zavar.Pár napja küldtem nekik egy ticketet.
    Válasz:Ismerjük a problémát,már dolgozunk a kijavításán!
    Nem vagyok programozó,de biztos qrva öszetett és bonyolult feladat egy ilyet megoldani és valszinü,h még nem értek oda a nasa-tól a szakemberek.
    De kivánom,h anyjukért is ilyen gyorsan érjen ki a mentő!

Bocs!
  • Pluskast
    Te meg miért nem vagy ts-n???????:)
  • Wlanseraf
    Ironikus leszek :) DICE is idealista, kiadja a BF3-at és egy fegyverért elkér útánna 10000 forintot:) ami 30% több XP-t hoz(tuti megvennék azt is) szóval a WOT-os fiuk a jövőbe látnak:)

Szerintem ezt el lehet játszani párszor.. tudom mindig vannak új emberek:)
    De én elé sok lovét öltem bele, de biztos nem látnak többet tőlem se ebben a a hajósban se a repülős gaméban...
  • lammaer
    Nagyjábol erről szól. És nincs is ebben hiba, a szekér szalad, az emberek játszanak, a pénz jön.

Idealisták vagytok, az a baj.