banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer

Én most igy látom: M24 > t50-2 > VK

Részletesebben:

Mozgékonyság: t50-2 > M24 >>> VK
    Ágyú: M24 > VK > t50-2

Jelenleg az USre (M24) chafee-ra szavaznék, azon van legjobban eltalálva az ágyú és a mozgékonyság. Sajnos lőszer nem túl sok fér bele, tegnap 2x is kifogytam belőle (durrogtattam vele mint az állat, T7+ tankokba kell belőle néhány amig megdöglenek). De még az IS4-et is átviszi hátulról, Ferdit oldalról.
    Mindenesetre vadállat tank, tegnap a tesztszerón valaki "mini Pattonnak" nevezett, miután kivégeztem vele két high tier artyt :D

Az orosz a legmozgékonyabb, az ágyújával viszont nem olyan jó mint az M24-é. :s annyival nem mozgékonyabb hogy nagyon sokat számítson. Ja, és még egy előnye van: a t50-el kell kigrindelni, ami elég jó tank (mozgékony bár a pötyögtetője gyenge) mig az M24-hez ugye a stuarton át vezet az út.

A német az igen lomha lett, nagy ívben fordul, nem is gyorsul igazán jól. Átlagosnak mondanám, de mivel nem lehet vele rallyzni és jól szivatni a nagyokat, ő kapja a bronzérmet.

Mégvalami: kötélidegekkel brutálisan lehet rejtőzni velük. El hallufon a völgyben camoval rejtőztem középen a bokoran. Vk45, IS3 és egy E75 100m-re ment el mellettem hogy NEM vettek észre, gyak végig spottoltam őket.