banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nálam ebben annyi a difi, hogy minden tankot addig tartok meg, amig az XP-t tudom felhasználni rajta (konvertálásra nem költök). Farmköröket SOHA nem mentem, még béta alatt sem, mégis mindenre jut pénz :)

A titok abban áll, hogy nagyobb tank (igaz, T8 a legnagyobb egyelőre) mellett mindíg húzok legalább egy T5-T6 körülit. Igy nincs külön farmolás. Tény, így egy adott ágon nem haladok piszok gyorsan, de megvan a funfaktor és az XP sem megy kárba.

(jelenleg 2 T8, 1 T7, 3 T6, 1 T5 és 2 T5 arty van repertoáron. Mind fullos, éppen a következő tankra gurulok értük. Mind pénzhozó :), nincs grindkör csak creditért )

KV ugye szerencsés eset, bele lehet rakni valami 130K XP-t az S51-hez, na az alatt annyi pénzt kitermel a fun mellett, hogy nincs szükség csak pénzért menő körökre. Nemrég adtam el ;)