418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi! Amúgy az addig oké, hogy a kis tankokat hamarabb átlépik, de azért mondjuk a KV, KV-3, KV-1S azért sztem még belefért volna a nem gyorsan átlépembe :D -
Wittmann13 #60192 A Tigrisben az a jó,h ha megtanulsz vele játszani a többi hvy már maga a menyország! -
Offisöl fórumon is feldobták már ezt ... A jelenlegi "csodálatosanvanderful" Company züsztem helyett lehetne ilyen súlyozott értékelés ...
Osszá szét ezer pontot, ahol a T10 Heavy mondjuk 100, míg a T8 az 50 ... stb ...
Ez egy nagyon jó ötlet, emiatt borítékolhatóan sosem lesz belőle semmi ...
-
R3nton #60190 lehet nem is lesz holnap event -
lammaer #60189 Spec akkor se mennék historical játékmódba T-34-el. Randomban legalább van rá esély hogy top vagy mid tank legyél.
Historicalba mennék mindig azzal amiről tudom hogy Top. És biztos nem lennék egyedül :) -
most állok hummel vétel előtt, akkor várok kicsit
-
Nazarov77 #60187 Még semmit, vagy ma postolnak hírt róla hogy mi lesz, vagy majd holnap meglátjuk, ha le lesz értékelve a Ferdi hülyét kapok mert tegnap vettem vissza. -
SZU #60186 Ja, lehetne olyan, mint a táblás játékoknál.
Star Wars miniatures
100 pont értékü csata.
Obi Wan 55 pont, alap harci droid 5 pont, alap klón 8 pont. Elit klón kommandós 18 pont. Aztán sakkozd ki, hogy a csatában vagy van 3 kemény karakter, vagy 5-6 közepes, vagy egy horda kicsi.
Itt is működne. -
lehet már tudni valamit a holnapi eventről? -
Nazarov77 #60184 Meg lesz oldva, overlord már elárult annyit hogy minden tank pontokkal lesz korlátozva, míg a tigris sok lesz a T-34 nyilván kevés. -
Ohyner #60183 Félreértesz Lammaer, én nem kampányolok érte, hanem pont arra akartam felhívni a figyelmet, hogy aki ilyet vár az csalódni fog--- írtam is, hogy nem hív majd be a játék, mert nem lesz ellenfél. Nekem a legjobb meccsek azok ahol középen vagyok. Én szeretek nagyobbakkal, vagy velem egy szintűekkel harcolni. Ha Ferdivel top tank vagyok az általában agyaggalamblövészet.
A klánwar meg olyan amiben épp ezekért nem lesz részem, utálom a homogén battlét. Nem tartom élvezetesnek hogy 8 tx 4arty +1-2med vagy td. De ezt már kifejtettem párszor, éljen a csak hevynek van tier 10 szintje. -
SZU #60182 Ja, odaát lazán mehet a KV1 limit nélkül. -
SZU #60181 A történelmi játékmódhoz csinálhatnának limitet is, meg oldal szétválasztást.
Ha egy BF1942ben is meg lehetett oldani, hogy mennyi sniper, medic stb legyen egy oldalon, akkor ez 2012-ben nem lehet megoldani?
15 vs 15, max 2 tiger, a többi meg PzIV, meg PZIII, persze nem 10.5-essel, dióverő 75-össel és nem párduc toronnyal. Aztán lehet csodálkozni, hogy de masszívak azok az oroszok. -
lammaer #60180 Ohy, gondolj csak bele: te szeretnél olyan játékban játszani, ahol alapból rátesznek a szopóágra?
Mert te egy olyan játékmódért érvelsz, ahol vkiknek el kée játszani a futófraget a t-34 vs Tiger módban. Nem a deveknek fájna ez a játékmód, hanem a játékosoknak. Ergó:
- vagy meg kell adni a válaszás szabadságát (ha vki US tankkal akar játszani, akkor kapjon használható US tankot)
- vagy lesz egy tökéletesen unalmas és monoton játékmód.
Nézd meg a CW meccseket - mindenki viszi a TierX-et, mert másnak nincs értelme. Akinek meg nincs TierX-e, az max csapatszellem miatt megy be a shermanjával. Majd miután 5x rommálövik, nem megy.
-
lammaer #60179 Cseszhetitek a historical játékmódot ha mondjuk a Tigris meg a JT olyan OP lesz benne. Tudjátok miért?
Mert a playerek nem hülyék - mindenki Tigrissel meg JTvel fog jönni, a t-34ek meg mennek szépen randomba. Szóval lesz egy Tiger vs Tiger játékmód, ahol - érthetően - a Tigris már nem lesz OP. Lehet élvezni :)
-
PetiPetiHUN #60178 5 német középen- jobbról 10 amcsi, balról 10 ruszki hogy egyenlők legyenek az esélyek:)
-
Ohyner #60177 Óó emberek, ezt most ti se hiszitek el, hogy lesz egy olyan játékmód, ahol a németek lesznek az OP-k. Valamit úgyis megvariálnak és kimagyarázzák. Nem fognak a németek királytigrissel, párduccal, meg vadásztigrissel szaladgálni, ha meg azzal mennek megkapják az oroszok meg az amerikaiak is ugyanúgy a nemlétezett tankokat.(magyarázat persze lesz rá.
Ha meg ne adj isten tényleg megcsinálják rendesen, most őszintén, ki fog németeken kívül mással játszani? Csak belogolsz és nem hív be meccsre. -
Gunslinger #60176 Igen, de rendszeresítve volt a nuki gránát, az egy dolog, hogy gyorsan kivonták, ahogy az amcsik sem sokat szórakoztak a Davy Crockett-el meg a nukleáris tüzérségi gránátokkal. -
PetiPetiHUN #60175 Szokott menni valamelyik csatornán a II. vh csatái között a Kurszki csata is. A tigrisek ékben állva az élen, a szárnyakon panzer IV.-esek. Szembe velük T-34-esek tömege. A dupla akkora front páncélzatú Tigriseket csak szerencsés esetben tudták sebezni a ruszkik csak oldalról és hátulról volt esélyük. Szemből ha nem lőtte ki 1 lövésből őket a tigris (1 lövés 1 T-34-es)akkor ráfutottak a tigris elejére és mindkét tankot mozgásképtelenné tették. Persze egyik tankban sem volt repair kitt így a csata végéig ott maradtak. A tank csövét sem lehetett belefordítni a másik tankba ha egymás mellett voltak hanem simán megakadt ha valaminek neki üttközött. A láthatósági rendszer is elég fejletlen volt (szidták is a programozókat rendesen) a sok égő tank meg búzatábla füstje betett a nézelődésnek. Kíváncsian várom a történelmi csatát én is. -
Nazarov77 #60174 És pont ez a lényege a history battlenak hogy olyan felszerelésekkel menjenek a tankok amikkel igazából voltak úgyhogy ISU marad a stock gunnál, bl-10et csak tesztelték rajta de nem rendszeresítették mivel túl nagy volt a visszarúgása az ágyúnak amit nem bírt.
A nukleáris gránáttal meg az volt a baj hogy nem tudta elég messzire kilőni hogy biztonságos legyen :D -
Nazarov77 #60173 ja meg azok -
Gunslinger #60172 Viszont a ruszkiknak is ott volt az ISU-152 BL-8 és BL-10 ágyúkkal. Sőt, az 50-es évek közepére már volt nukleáris gránát is az ISU-152-2-höz, kár, hogy nincs benne a játékban. :-D -
Ry0K3N #60171 Meg wolverine és slugger, ezek lyuggaták főként a tigákat nem a tankjaik. -
Nazarov77 #60170 Mikor KV-13nál használtam a 85ös ágyút az simán nem vitte a tigrist, 3 lövésből 2 lepattant. ISnek meg majd az alját kell lőni ( ahol a tartalék lánctalp van ) 88 L/56al, ha panzer V/IVel át tudtam ott ütni ezzel is menni fog.
IS-2 meg majd összefuthat KTval aminek már lesz L/71e és akkor az IS-2nek kapáltak, viszont nem lesz IS-3 aki kisegíthetné ( nem mintha olyan sokat tehetne a D25Tvel ) mivel az európában már nem harcolt.
History modban amcsik járnak a legrosszabbul top tankjaik M4, jumbo, meg M4A3ból fog állni, meg max pershing bár nem tudom hogy lesz ez a mod hogy lesz e év korlát vagy valami hasonló mert a pershing se nagyon sokat volt bevetve, az egyik ami tuti harcolt az megjárta mert egy nashorn kilőtte 1500 méterről ha jól emlékszek :D
Németek fognak a legjobban járni, az egész TD águkat használhatják majd, ferdi és JT igazi fenevad lesz a kis ágyúk ellen. -
Gunslinger #60169 Az amcsik valóban gondban ennének vele, legalábbis szemből, de a T-34-85 85mm S-53-as ágyúja simán viszi bármely oldalról, meg ha már historycal battle, IS-2-esekkel is összefuthat és ne feledjük, hogy a Tigrisnek nem lesz 88mm L/71-e, lehet szenvedni a rövid 88-al, az pedig még a T-34-85-ről is imád pattogni, nem is beszélve az IS-2-ről, amit szemből nem is nagyon üt át.
Természetesen a T-34 F-34 ágyúval csak oldalról és hátulról lenne vele szemben esélyes, ahogy a valóságban, csak sokan hajlamosak nem figyelembe venni, hogy a Tigris nem csak 1943-ban harcolt. -
De tuti nem IS-től kapta ...
Ez egy játék, sok köze a valósághoz nincs. A Tigrisnek abban az időben nem nagyon volt ellenfele ...
Sokminden másképp volt a háborúban mint a játékban ... A 2-ik vh egyik legjobb "TD"-je pl: a Hetzer volt ...
Viszont 1 Tigrisre jutott egy valag T34 ... azok meg szétkapják mint Floki a lábtörlőt.
Ráadásul a háborúban nem pár 100 méterről pukkogtattak egymásra, hanem messzebbről, amiben jelenleg is magasan a német tankok a legjobbak. Csak nehéz kihasználni.
@History mod: Nagyon kiváncsi vagyok mit hoznak majd ki ha lesz ilyen ... 1 Tigris vs 15 T34? -
PetiPetiHUN #60167 Sikerült összefutnunk egy Tiger P-vel Articon. Behátrált a sziklafalhoz és lőhettük ahogy akartuk az elejét nem hatotta meg. Aki az oldalába akart kerülni azt kilőtték a láthatatlan segítői ő meg csak riszálta kicsit az elejét és pattogtatta a skulókat. Mire kilőttük 6-ból 2-en maradtunk és buktunk is a meccset mert a másik oldalon áttörtek - ezért kellett volna sietnünk. Nekem sikerült kemény 86 xp-t szereznem meg egy mesterlövész jelvényt mert 16-ból 15-ször eltaláltam (vagy 12-szer HE vel). Nagyobb Shermannal voltam. A sima tigrisnek ettől jóval gyengébbnek kellene lennie hogy jogos legyen a nyafogás.
Match.making: Az 5-ös arty + még valamivel(tank, tankvadász,felderítő) szemben simán berak két 4-es artyt a másik oldalra. 5-ös szintű ellenfeleknél még nem olyan nagy a különbség de ha hemzsegnek a 7-es 8-as heavyk a csatában akkor pl. a Hummel sokkal többet ér.
-
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=59696
....én meg a ráadás! :) -
SZU #60165 Az übertigris, vagy üvegtigris? =) -
lammaer #60164 akkor én vagyok az a bizonyos 10. ? :) -
Nazarov77 #60163 10 emberből 9 vagy azért szarozza mert bétában vacak volt a hitbox vagy mert eltanulta a fikázást a többiektől. Tigris fikázása már divat szinten megy itt, sokan nem látják be hogy a a fegyver és sok HP miatt nagyon jó tank, rekordom 2660xp dupla nélkül vele. ( persze hogy nem a saját accomnál sikerült ezt összehozni hanem NMY haveromnál :D )
A fikázók meg várják meg a history battle modot lesz ott sírás mikor a ratyi T-34 a 86os a sherman meg a 92es pennel nem bírja majd átlőni, T-34/85 se fog jobban járni mert a 85ös ágyú is csak nehezen viszi szemből. -
Redmaster #60162 Erre csak annyit tudok mondani hogy a múltkor néztem discoveryn ilyen második világháborús dokut és ott mondták hogy volt egy tigris (nem király) egy csatában 220 lövést kapott egy ütközetben. Aztán a csata végén a saját lánctalpán ment vissza a garázsba. -
Azért fikázzák sokan mert nem tudnak vele játszani ...
Az űbertigris a 2-ik vh-ban jobb volt kezdetű nóta többet megy itt mint a Mizu a kereskedelmi rádiókban ...
T7-es heavy, qrvajó ágyúval, ami cserébe keveset sebez és közepes páncélzattal ... Ennyi ... Sniperkedésre való ...
De sokszor látom, hogy a tigris megindul előre keményen közben valahol középen helyezkedik el a tornasorban ... -
Egyszer én is vettem pár gold lőszert, de kizárólag a bekékült nyomik kaptak belőle :D -
Nem értem ezt az aranylőszer dolgot ... Nem olyan OP az ...
Vegyetek párat és ki kell próbálni ...
Én akkor uninstalláltam először ezt a szart, amikor Beta végén sz@rásig voltam arannyal és a kedvencekbe azt töltöttem ... ISU 152 - BL10 - gold ammo ...
3-at lőttem egy Hummelbe majd kiszedett ...
T54 - Gold ammo - Priestről 3 lövés pattant le sorban vele ...
Szóval semmit nem jelent ... Én ki is venném az armor és penetration számokat az egész szarból, gyakorlatilag teljesen feleslegesek ... -
FairCO #60158 ez sztem nem ilyen egyszerű, ugyanis nyelv változtatásakor tölti le a launcher a lokalizációs fileokat .. vagy szerezd meg a res mappát valakitől, vagy hagyd a picsába ..
am engem a magyar idegesít, a mesterlövész/mesterlövész/mester lövész triójával .. -
Valakinek van ötlete melyik fájlban lehet átírni a nyelvet magyarra, mert nekem a launcher nem tölt be (ezért én közvetlen indítom a játékot) de játékon belül nem látni állítási lehetőséget, a program újratelepítése sem oldotta meg a launcher problémáját. Tűzfalon át van engedve, még a jó isten is... -
Gunslinger #60156 Teszt szerveren prém nélkül, hogy utólag elosztottam 10-el a T-50-2 nem hozott 10k tiszta nyereség alatt, szal az az 5-6k nagyon pesszimista. -
R3nton #60155 Én is várom őket nagyon, remélem 5-6k pénzt hoz is csatánként konstans prem nélkül, még ha nem is sok akkor is jó mert a KV-val való pénz farmolást egyszerűen már nem bírom -
Egyszer Malinovkán indult meg az ellenség Mausa középen a csata elején, mindenki azt lőtte közben az ellen meg szépen irtott minket:)