418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Köszi! Amúgy az addig oké, hogy a kis tankokat hamarabb átlépik, de azért mondjuk a KV, KV-3, KV-1S azért sztem még belefért volna a nem gyorsan átlépembe :D
  • Wittmann13
    A Tigrisben az a jó,h ha megtanulsz vele játszani a többi hvy már maga a menyország!
  • DummyBoy
    Offisöl fórumon is feldobták már ezt ... A jelenlegi "csodálatosanvanderful" Company züsztem helyett lehetne ilyen súlyozott értékelés ...

Osszá szét ezer pontot, ahol a T10 Heavy mondjuk 100, míg a T8 az 50 ... stb ...

Ez egy nagyon jó ötlet, emiatt borítékolhatóan sosem lesz belőle semmi ...

• R3nton
    lehet nem is lesz holnap event
  • lammaer
    Spec akkor se mennék historical játékmódba T-34-el. Randomban legalább van rá esély hogy top vagy mid tank legyél.
    Historicalba mennék mindig azzal amiről tudom hogy Top. És biztos nem lennék egyedül :)
  • Looserke
    most állok hummel vétel előtt, akkor várok kicsit
  • Nazarov77
    Még semmit, vagy ma postolnak hírt róla hogy mi lesz, vagy majd holnap meglátjuk, ha le lesz értékelve a Ferdi hülyét kapok mert tegnap vettem vissza.
  • SZU
    Ja, lehetne olyan, mint a táblás játékoknál.

Star Wars miniatures

100 pont értékü csata.

Obi Wan 55 pont, alap harci droid 5 pont, alap klón 8 pont. Elit klón kommandós 18 pont. Aztán sakkozd ki, hogy a csatában vagy van 3 kemény karakter, vagy 5-6 közepes, vagy egy horda kicsi.

Itt is működne.
  • Looserke
    lehet már tudni valamit a holnapi eventről?
  • Nazarov77
    Meg lesz oldva, overlord már elárult annyit hogy minden tank pontokkal lesz korlátozva, míg a tigris sok lesz a T-34 nyilván kevés.
  • Ohyner
    Félreértesz Lammaer, én nem kampányolok érte, hanem pont arra akartam felhívni a figyelmet, hogy aki ilyet vár az csalódni fog--- írtam is, hogy nem hív majd be a játék, mert nem lesz ellenfél. Nekem a legjobb meccsek azok ahol középen vagyok. Én szeretek nagyobbakkal, vagy velem egy szintűekkel harcolni. Ha Ferdivel top tank vagyok az általában agyaggalamblövészet.

A klánwar meg olyan amiben épp ezekért nem lesz részem, utálom a homogén battlét. Nem tartom élvezetesnek hogy 8 tx 4arty +1-2med vagy td. De ezt már kifejtettem párszor, éljen a csak hevynek van tier 10 szintje.
  • SZU
    Ja, odaát lazán mehet a KV1 limit nélkül.
  • SZU
    A történelmi játékmódhoz csinálhatnának limitet is, meg oldal szétválasztást.

Ha egy BF1942ben is meg lehetett oldani, hogy mennyi sniper, medic stb legyen egy oldalon, akkor ez 2012-ben nem lehet megoldani?

15 vs 15, max 2 tiger, a többi meg PzIV, meg PZIII, persze nem 10.5-essel, dióverő 75-össel és nem párduc toronnyal. Aztán lehet csodálkozni, hogy de masszívak azok az oroszok.
  • lammaer
    Ohy, gondolj csak bele: te szeretnél olyan játékban játszani, ahol alapból rátesznek a szopóágra?
    Mert te egy olyan játékmódért érvelsz, ahol vkiknek el kée játszani a futófraget a t-34 vs Tiger módban. Nem a deveknek fájna ez a játékmód, hanem a játékosoknak. Ergó:

- vagy meg kell adni a válaszás szabadságát (ha vki US tankkal akar játszani, akkor kapjon használható US tankot)
    - vagy lesz egy tökéletesen unalmas és monoton játékmód.

Nézd meg a CW meccseket - mindenki viszi a TierX-et, mert másnak nincs értelme. Akinek meg nincs TierX-e, az max csapatszellem miatt megy be a shermanjával. Majd miután 5x rommálövik, nem megy.
  • lammaer
    Cseszhetitek a historical játékmódot ha mondjuk a Tigris meg a JT olyan OP lesz benne. Tudjátok miért?

Mert a playerek nem hülyék - mindenki Tigrissel meg JTvel fog jönni, a t-34ek meg mennek szépen randomba. Szóval lesz egy Tiger vs Tiger játékmód, ahol - érthetően - a Tigris már nem lesz OP. Lehet élvezni :)

• PetiPetiHUN
    5 német középen- jobbról 10 amcsi, balról 10 ruszki hogy egyenlők legyenek az esélyek:)
  • Ohyner
    Óó emberek, ezt most ti se hiszitek el, hogy lesz egy olyan játékmód, ahol a németek lesznek az OP-k. Valamit úgyis megvariálnak és kimagyarázzák. Nem fognak a németek királytigrissel, párduccal, meg vadásztigrissel szaladgálni, ha meg azzal mennek megkapják az oroszok meg az amerikaiak is ugyanúgy a nemlétezett tankokat.(magyarázat persze lesz rá.
    Ha meg ne adj isten tényleg megcsinálják rendesen, most őszintén, ki fog németeken kívül mással játszani? Csak belogolsz és nem hív be meccsre.
  • Gunslinger
    Igen, de rendszeresítve volt a nuki gránát, az egy dolog, hogy gyorsan kivonták, ahogy az amcsik sem sokat szórakoztak a Davy Crockett-el meg a nukleáris tüzérségi gránátokkal.
  • PetiPetiHUN
    Szokott menni valamelyik csatornán a II. vh csatái között a Kurszki csata is. A tigrisek ékben állva az élen, a szárnyakon panzer IV.-esek. Szembe velük T-34-esek tömege. A dupla akkora front páncélzatú Tigriseket csak szerencsés esetben tudták sebezni a ruszkik csak oldalról és hátulról volt esélyük. Szemből ha nem lőtte ki 1 lövésből őket a tigris (1 lövés 1 T-34-es)akkor ráfutottak a tigris elejére és mindkét tankot mozgásképtelenné tették. Persze egyik tankban sem volt repair kitt így a csata végéig ott maradtak. A tank csövét sem lehetett belefordítni a másik tankba ha egymás mellett voltak hanem simán megakadt ha valaminek neki üttközött. A láthatósági rendszer is elég fejletlen volt (szidták is a programozókat rendesen) a sok égő tank meg búzatábla füstje betett a nézelődésnek. Kíváncsian várom a történelmi csatát én is.
  • Nazarov77
    És pont ez a lényege a history battlenak hogy olyan felszerelésekkel menjenek a tankok amikkel igazából voltak úgyhogy ISU marad a stock gunnál, bl-10et csak tesztelték rajta de nem rendszeresítették mivel túl nagy volt a visszarúgása az ágyúnak amit nem bírt.
    A nukleáris gránáttal meg az volt a baj hogy nem tudta elég messzire kilőni hogy biztonságos legyen :D
  • Nazarov77
    ja meg azok
  • Gunslinger
    Viszont a ruszkiknak is ott volt az ISU-152 BL-8 és BL-10 ágyúkkal. Sőt, az 50-es évek közepére már volt nukleáris gránát is az ISU-152-2-höz, kár, hogy nincs benne a játékban. :-D
  • Ry0K3N
    Meg wolverine és slugger, ezek lyuggaták főként a tigákat nem a tankjaik.
  • Nazarov77
    Mikor KV-13nál használtam a 85ös ágyút az simán nem vitte a tigrist, 3 lövésből 2 lepattant. ISnek meg majd az alját kell lőni ( ahol a tartalék lánctalp van ) 88 L/56al, ha panzer V/IVel át tudtam ott ütni ezzel is menni fog.
    IS-2 meg majd összefuthat KTval aminek már lesz L/71e és akkor az IS-2nek kapáltak, viszont nem lesz IS-3 aki kisegíthetné ( nem mintha olyan sokat tehetne a D25Tvel ) mivel az európában már nem harcolt.

History modban amcsik járnak a legrosszabbul top tankjaik M4, jumbo, meg M4A3ból fog állni, meg max pershing bár nem tudom hogy lesz ez a mod hogy lesz e év korlát vagy valami hasonló mert a pershing se nagyon sokat volt bevetve, az egyik ami tuti harcolt az megjárta mert egy nashorn kilőtte 1500 méterről ha jól emlékszek :D

Németek fognak a legjobban járni, az egész TD águkat használhatják majd, ferdi és JT igazi fenevad lesz a kis ágyúk ellen.
  • Gunslinger
    Az amcsik valóban gondban ennének vele, legalábbis szemből, de a T-34-85 85mm S-53-as ágyúja simán viszi bármely oldalról, meg ha már historycal battle, IS-2-esekkel is összefuthat és ne feledjük, hogy a Tigrisnek nem lesz 88mm L/71-e, lehet szenvedni a rövid 88-al, az pedig még a T-34-85-ről is imád pattogni, nem is beszélve az IS-2-ről, amit szemből nem is nagyon üt át.
    Természetesen a T-34 F-34 ágyúval csak oldalról és hátulról lenne vele szemben esélyes, ahogy a valóságban, csak sokan hajlamosak nem figyelembe venni, hogy a Tigris nem csak 1943-ban harcolt.
  • DummyBoy
    De tuti nem IS-től kapta ...

Ez egy játék, sok köze a valósághoz nincs. A Tigrisnek abban az időben nem nagyon volt ellenfele ...

Sokminden másképp volt a háborúban mint a játékban ... A 2-ik vh egyik legjobb "TD"-je pl: a Hetzer volt ...

Viszont 1 Tigrisre jutott egy valag T34 ... azok meg szétkapják mint Floki a lábtörlőt.

Ráadásul a háborúban nem pár 100 méterről pukkogtattak egymásra, hanem messzebbről, amiben jelenleg is magasan a német tankok a legjobbak. Csak nehéz kihasználni.

@History mod: Nagyon kiváncsi vagyok mit hoznak majd ki ha lesz ilyen ... 1 Tigris vs 15 T34?
  • PetiPetiHUN
    Sikerült összefutnunk egy Tiger P-vel Articon. Behátrált a sziklafalhoz és lőhettük ahogy akartuk az elejét nem hatotta meg. Aki az oldalába akart kerülni azt kilőtték a láthatatlan segítői ő meg csak riszálta kicsit az elejét és pattogtatta a skulókat. Mire kilőttük 6-ból 2-en maradtunk és buktunk is a meccset mert a másik oldalon áttörtek - ezért kellett volna sietnünk. Nekem sikerült kemény 86 xp-t szereznem meg egy mesterlövész jelvényt mert 16-ból 15-ször eltaláltam (vagy 12-szer HE vel). Nagyobb Shermannal voltam. A sima tigrisnek ettől jóval gyengébbnek kellene lennie hogy jogos legyen a nyafogás.

Match.making: Az 5-ös arty + még valamivel(tank, tankvadász,felderítő) szemben simán berak két 4-es artyt a másik oldalra. 5-ös szintű ellenfeleknél még nem olyan nagy a különbség de ha hemzsegnek a 7-es 8-as heavyk a csatában akkor pl. a Hummel sokkal többet ér.
  • sanya01
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=59696

....én meg a ráadás! :)
  • SZU
    Az übertigris, vagy üvegtigris? =)
  • lammaer
    akkor én vagyok az a bizonyos 10. ? :)
  • Nazarov77
    10 emberből 9 vagy azért szarozza mert bétában vacak volt a hitbox vagy mert eltanulta a fikázást a többiektől. Tigris fikázása már divat szinten megy itt, sokan nem látják be hogy a a fegyver és sok HP miatt nagyon jó tank, rekordom 2660xp dupla nélkül vele. ( persze hogy nem a saját accomnál sikerült ezt összehozni hanem NMY haveromnál :D )

A fikázók meg várják meg a history battle modot lesz ott sírás mikor a ratyi T-34 a 86os a sherman meg a 92es pennel nem bírja majd átlőni, T-34/85 se fog jobban járni mert a 85ös ágyú is csak nehezen viszi szemből.
  • Redmaster
    Erre csak annyit tudok mondani hogy a múltkor néztem discoveryn ilyen második világháborús dokut és ott mondták hogy volt egy tigris (nem király) egy csatában 220 lövést kapott egy ütközetben. Aztán a csata végén a saját lánctalpán ment vissza a garázsba.
  • DummyBoy
    Azért fikázzák sokan mert nem tudnak vele játszani ...

Az űbertigris a 2-ik vh-ban jobb volt kezdetű nóta többet megy itt mint a Mizu a kereskedelmi rádiókban ...

T7-es heavy, qrvajó ágyúval, ami cserébe keveset sebez és közepes páncélzattal ... Ennyi ... Sniperkedésre való ...

De sokszor látom, hogy a tigris megindul előre keményen közben valahol középen helyezkedik el a tornasorban ...
  • patchaou
    Egyszer én is vettem pár gold lőszert, de kizárólag a bekékült nyomik kaptak belőle :D
  • DummyBoy
    Nem értem ezt az aranylőszer dolgot ... Nem olyan OP az ...

Vegyetek párat és ki kell próbálni ...

Én akkor uninstalláltam először ezt a szart, amikor Beta végén sz@rásig voltam arannyal és a kedvencekbe azt töltöttem ... ISU 152 - BL10 - gold ammo ...

3-at lőttem egy Hummelbe majd kiszedett ...

T54 - Gold ammo - Priestről 3 lövés pattant le sorban vele ...

Szóval semmit nem jelent ... Én ki is venném az armor és penetration számokat az egész szarból, gyakorlatilag teljesen feleslegesek ...
  • FairCO
    ez sztem nem ilyen egyszerű, ugyanis nyelv változtatásakor tölti le a launcher a lokalizációs fileokat .. vagy szerezd meg a res mappát valakitől, vagy hagyd a picsába ..
    am engem a magyar idegesít, a mesterlövész/mesterlövész/mester lövész triójával ..
  • Kopiati
    Valakinek van ötlete melyik fájlban lehet átírni a nyelvet magyarra, mert nekem a launcher nem tölt be (ezért én közvetlen indítom a játékot) de játékon belül nem látni állítási lehetőséget, a program újratelepítése sem oldotta meg a launcher problémáját. Tűzfalon át van engedve, még a jó isten is...
  • Gunslinger
    Teszt szerveren prém nélkül, hogy utólag elosztottam 10-el a T-50-2 nem hozott 10k tiszta nyereség alatt, szal az az 5-6k nagyon pesszimista.
  • R3nton
    Én is várom őket nagyon, remélem 5-6k pénzt hoz is csatánként konstans prem nélkül, még ha nem is sok akkor is jó mert a KV-val való pénz farmolást egyszerűen már nem bírom
  • Met
    Egyszer Malinovkán indult meg az ellenség Mausa középen a csata elején, mindenki azt lőtte közben az ellen meg szépen irtott minket:)