A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #60170 Mikor KV-13nál használtam a 85ös ágyút az simán nem vitte a tigrist, 3 lövésből 2 lepattant. ISnek meg majd az alját kell lőni ( ahol a tartalék lánctalp van ) 88 L/56al, ha panzer V/IVel át tudtam ott ütni ezzel is menni fog.
IS-2 meg majd összefuthat KTval aminek már lesz L/71e és akkor az IS-2nek kapáltak, viszont nem lesz IS-3 aki kisegíthetné ( nem mintha olyan sokat tehetne a D25Tvel ) mivel az európában már nem harcolt.
History modban amcsik járnak a legrosszabbul top tankjaik M4, jumbo, meg M4A3ból fog állni, meg max pershing bár nem tudom hogy lesz ez a mod hogy lesz e év korlát vagy valami hasonló mert a pershing se nagyon sokat volt bevetve, az egyik ami tuti harcolt az megjárta mert egy nashorn kilőtte 1500 méterről ha jól emlékszek :D
Németek fognak a legjobban járni, az egész TD águkat használhatják majd, ferdi és JT igazi fenevad lesz a kis ágyúk ellen.